Keresés

Részletes keresés

rali Creative Commons License 2005.02.26 0 0 117
Igen.

Nekem hiányzik nagyon - jó fej volt nagyon.
Előzmény: iloz (116)
iloz Creative Commons License 2005.02.26 0 0 116

Pedig az egyetemeken már 10 gbps-el száguld az internet.

Elég szomorú, hogy neki még egy fránya kilobitnyi sem jut.

Előzmény: rali (115)
rali Creative Commons License 2005.02.26 0 0 115
Tudomásom szerint költözés miatt nincs netje.
Előzmény: iloz (114)
iloz Creative Commons License 2005.02.26 0 0 114
Egy kicsit visszaesett ez a topik.
Hova tűnt Abszolút Nulla?
rali Creative Commons License 2002.02.24 0 0 113
Mikortól él a az A0?
sierra Creative Commons License 2002.02.24 0 0 112
Ha őszintén köszönöd, akkor talán mégiscsak érdemes volt.
Szívesen máskor is.
Előzmény: Abszolút Hulla (111)
Abszolút Hulla Creative Commons License 2002.02.24 0 0 111
Kedves sierra, jótanácsaidért köszönetet mondok, igyekszem majd felnőni hozzájuk.
Előzmény: sierra (110)
sierra Creative Commons License 2002.02.24 0 0 110
"Ráadásul én szoktam írni a politikára, ha nem is túl sokat, na szóval goto rali hozzászólása."

(sóhaj)
Hát nem arról pofáztam idáig, hogy ha nem is túl sokat, akkor mi szokott történni?
Összefoglalva: írjál sokat, aztán akkor majd olyan akasztgatással poénkodsz, amilyennel nagyjából akarsz.
Erre a törvényszerűségre akartam felhívni a figyelmed, de látom rengeteg foganatja vót a segítőkészségemnek, na mindegy.

Előzmény: Abszolút Hulla (109)
Abszolút Hulla Creative Commons License 2002.02.24 0 0 109
Vazz, másodszor tűnik el a hozzászólásom, mert elfelejtek átjelentkezni.:-((((

Szóval a történet tanulságos, de az én esetem nem ilyen volt, hanem másmilyen (sjeszére hajaz némiképp), na mindegy, most harmadszor már nincs kedvem leírni, meg magyarázkodni is hülyeség, és értelmetlen is.
Ráadásul én szoktam írni a politikára, ha nem is túl sokat, na szóval goto rali hozzászólása.

lukasenkó polgári demokráciáját utáló üdv

Előzmény: sierra (106)
Abszolút Hulla Creative Commons License 2002.02.24 0 0 108
Kedves http! Szádról igazgyöngyökként peregnek a jó és igaz szavak. Dicséretedet, együttérzésedet szívembe zárom, és egyúttal megkövetlek azért, mert a múltkor lehülyéztelek és elküldtelek a picsába. Igazán sajnálom.

Hozzászólásod második szerkezeti egységét az "aki a korpa közé keveredik, megeszik a disznók" kezdetű közismert mondás redundáns formájaként tudom csak értelmezni; egyszóval, úgy vélem, a választ a problémafelvetés helyből implikálja.

Amúgy ki emlegetett velem kapcsolatban diliházat? Hadd metélem el azt a hájas torkát.

0

Előzmény: http (101)
rali Creative Commons License 2002.02.23 0 0 107
Na,szerintem a moderátor kezeügyében nemcsak delgomb van,hanem odahadonászhatna az egérrel az adatokra is.Egy ilyen végleges letiltást igen alaposan meg kéne fontolni.
Előzmény: sierra (106)
sierra Creative Commons License 2002.02.23 0 0 106
Rali: én kedvelem A0-t, de olyat, hogy ősnick, olyat nem ismerek. Minden főnicket ugyanazok a jogok illetnek meg (szvsz) és ugyanazok a dolgok tilalmasak. Ugyanaz a Modus.
Hogy moderátori túlkapás-e a dolog, azt nem tudom megmondani, mert (föltételezem) ominózus szövegét törölték (anélkül ugyanis nincs letiltás elméletileg). Lehet, hogy az, lehet, hogy nem, nem tudom. Nem is megítélni akartam a dolgot...

A0: ...hanem megvilágítani valamit, amit talán nem tudsz. Tudorapót egyszer elkapta a síkideg és nyitott egy olyan topicot a politikán, ami alpárisága folytán azonnal a delgomb martalékává vált és Tudorapót véglegesen letiltották. Soha nem írt a politikára, újonnan jelent meg, de rettentő hangerővel => nyilván nem kár érte a tulajdonosa szemében, tehát mehet a levesbe - gondolta a modi. Kb. két hónap múlva kérelmezte, hogy ha lehetne, akkor talán mégis adják már vissza neki a nickjét, ígéri jó fiú lesz ezután. Wágner úr is instanciázott, hogy nem köll eztet olyan komolyan megítélni, merthát híres bazzer az elkövető és kivételesen eldurrant az agya. Végül visszakapta nagy nehezen a nicket. Freeze Flash ugyanígy járt nagyjából, amennyire emlékszem.
Szóval akit egy fórumon nem ismernek hírből, az könnyen lehet, hogy dacára más fórumon szerzett hírnevének, ugyanolyan kopasz megítélés alá kerül szvsz, mint egy tényleges újonc. És akkor nagy modussértés esetén könnyen bekaphat egyet.
Akármit is írtál, kivételesen egyetértek http-vel: a politikán nem mindig érdemes véres-mészárlásos iróniákat elereszteni, ha nem ismerik már jó sokan a politikai beállítottságodat. Ellenkező esetben ugyanis szó szerint fogják venni, merthogy az van odaírva, ugye. Egyikünk sem gondolatolvasó.
A WTC-topicok futása idején anno véglegesen letiltottam sjesz-t, mert a Siratófal bombázását helyezte kilátásba és ez ott a politikán totálisan szalonképtelen. Namármost kiderült, hogy sjesz ezt abszolút 0 :-) komolysággal gondolta, ironizált, és egy végtelenül tisztességes ember valójában (leveleztünk a témában), csak hát ritkán írt a politikára, nem volt tudható, mit gondol valójában és a sok véresszájú trágárkodó közül, aki tényleg komolyan gondolta a mocsokságait nehéz kiválogatni az ugyanolyannak tűnő, ám szatírikus értelemben író egyéneket. Be kellett látnom, hogy bár jóhiszeműen, de téves intézkedést foganatosítottam és sűrű elnézéskérés közepette visszaadtam a nickjét. Szerencsére megértette, hogy nem akartam ártani neki és barátságosan váltunk el.
Talán valami ilyesmi fordulhatott elő veled is. Talán nem. Nem tudom.
Azért írtam le ezt és az előző hozzászólást, mert hátha nem tudod ezeket. De már ott azzal kezdtem, hogy nem kioktatásilag. Úgy látom, ennek ellenére annak értelmezted, ami nem volt szándékomban. Sajnos kevés a jóhiszeműség, sok a gyanakvás. Indokoltan. Egyesek tesznek róla, hogy így legyen.

Tracy: :-) Seamos serios...kevesebb szatírát. :-)

Jáltai Szeretetszolgálat Creative Commons License 2002.02.23 0 0 105
Velem többször is megesett, hogy nem az jött ki, amit akartam, aztán bocsi így, bocsi úgy. Egy esetre viszont határozottan lúdbőrözik még ma is a hátam, az utolsó millisecundumban vettem észre, hogy a hozzászólásnak szándékom ellenére egy rendkívül durva rasszista olvasata van. Az én gondolataimban ez meg sem fordult. Ha az átmegy, kimoderálnak.
szmájlifagyasztógép Creative Commons License 2002.02.23 0 0 104
Csúszhat hiba is a műbe. A szatíra borotvaélen táncol. Igen nehéz összehozni, de könnyű elrontani. Ráadásul itt élesbe megy, nincs javításra lehetőség. Még egészen egyszerű hozzászólásoknál is félreértések adódhatnak, velem is többször megesett. De ha zakatol az ember agya, ennek összehasonlíthatatlanul nagyobb az esélye.
Előzmény: Hódolat Katatóniának (103)
Hódolat Katatóniának Creative Commons License 2002.02.23 0 0 103
A0-át könnyű bepöccenteni. Szerintem a szatíra akkor igazán erős, ha azt nem szenvedéllyel, hanem hideg precizitással művelik. Ez persze lehet, hogy hülyeség.
Előzmény: http (101)
rali Creative Commons License 2002.02.22 0 0 102
Nem kell félreérteni
Előzmény: Abszolút Hulla (100)
http Creative Commons License 2002.02.22 0 0 101
Kedves Abszolut Nulla!
Ma néztem a hozzászólásaidat. Megítélésem szerint a szatírának renkívül magas színvonalát hozza. (a zsidó-bolsi-liberók 40 éves pusztításának kiheveréséhez még újabb negyven év kell, amig minden magyarnak saját, külön nemzeti zászlója lesz stb., stb., stb.) Ezt úgy hívják, hogy szatíra. A polfórumban és másutt is SZVSZ ezt egész egyszerűen nem értik. Olvastam már rólad, hogy te idegbeteg vagy, őrült, olyant is, hogy mennyi lehet még hátra a diliházig, (nem is feltétlenül furkó nickektől) és sorolhatnám.

Egy bizonyos színvonal fölött és egy bizonyos színvonal alatt könnyen billegnek az emberek. A monotónok, a katatónok nem billegnek, gondolom megfigyelted: szívósan róják a dögunalmas hozzászólásaikat oszt kész. Nem lehet hibáztatni őket, lefáradtak, agyonhajszoltak stb.

Gondolj bele, Magyaroszágon szatíra nincs, a humor überextrája pedig a Heti Hetes, ami engem még mosolyra se tud deríteni. Aztán állandóan perlik őket. Persze, a vicc nemigen tűri a Ptk-t (pedig azt a műsort elég tisztességesen szerkesztik, vágják stb.) A szatíra még kevésbé. Úgyhogy egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy téged ütnek-vágnak.

Egyúttal az is nyilvánvaló, hogy a humor és a szatíra olyan műfaj, ahol könnyen becsúszhatnak olyan beszólások, amiket mondjuk az irkafüzetéből maga is törölne az ember (különösen így van ez a politikai szatíra esetében.) Ezt itt, az Indexen műszaki okokból nem teheted meg.

Mármost mi a megoldás?

Előzmény: Abszolút Hulla (95)
Abszolút Hulla Creative Commons License 2002.02.22 0 0 100
Nem értetlenkedésileg, de fogalmam sincs, miről beszélsz. Mindenesetre valakibe láthatóan sikerült belekötnöd, úgyhogy gyújthatjuk az örömtüzeket.
Előzmény: sierra (97)
tracy Creative Commons License 2002.02.22 0 0 99
Úgy van, sierrának van igaza. A polfórumon visszafogott hangvételű, értelmes viták zajlanak, nem ilyen eszement, alpári anyázás, mint a Kávéházban. Jól is teszik, hogy nem hagyják beszivárogni a trágár, személyeskedő hangnemet, egymást minősítését a polfórumban. Az ilyesmi csak a karantén-fórumban nézhető el, ahol agresszív elmebetgek gyilkolják egymást, de nem ott, ahol a nagy közösség, a Haza komoly ügyeiről folyik megfontolt érvek ütközéstetésével az építő jellegű vita.
rali Creative Commons License 2002.02.22 0 0 98
Sierra,A0 ősnick.
Moderátori túlkapás.
sierra Creative Commons License 2002.02.22 0 0 97
Nem kioktatásilag, csak megemlítem, mert hátha (de valszeg feleslegesen). Ami elmegy egyik fórumon, az halálos vétek lehet egy másikon. Tudorapó regélhetne erről.
Bár az a sanda gyanúm, hogy neked ez végülis tökmindegy, a lényeg az, hogy lázadhass, nem? Az pedig fényesen sikerült, úgyhogy gyújthatjuk az örömtüzeket.
Előzmény: Abszolút Hulla (94)
Keresztény Ifjúság Creative Commons License 2002.02.22 0 0 96
Ez a molla hatása. Ilyen sorsra jut előbb-utóbb minden megtévedt lélek.
Abszolút Hulla Creative Commons License 2002.02.22 0 0 95
Én azért még bízom benne, hátha akad 3 épelméjű polmodi, aki visszarak - ha meg nincs ilyen, akkor megint csak feleslegesen hizlaltuk az index pénztárcáját a kattintásainkkal.:-(
Előzmény: rali (92)
Abszolút Hulla Creative Commons License 2002.02.22 0 0 94
Semmi gond, fél óra döbbenet után már nekem is fülig ért a szám.:) Amúgy ráadásul azért tiltottak le, mert azt írtam, hogy akasszuk fel a baloldaliakat... hogy, lévén magam is inkább balos, ez leginkább irónia lehetett, az persze meg sem fordult a nagytudású moderátor fejecskéjében.:-O

Amnesztia nem lesz, mondták nemrég a mod. topicban.

Előzmény: http (93)
http Creative Commons License 2002.02.22 0 0 93
off / most elnézésedet kérem, amiért hullára röhögöm magam a végleges letiltásodon, de én általában véve, a személyedtől függetlenül abszolut hullára szoktam röhögni magam a letiltósdin. Ámbár a Köztársasági elnök, még gyakorolhat fölötted kegyelmet. Vagy azt se? /on

Tényleg! Mikor lesz nickamnesztia? Olyan még nem volt.

Előzmény: Abszolút Hulla (88)
rali Creative Commons License 2002.02.22 0 0 92
Valaki nyisson egy rokonszenvtüntet
Előzmény: Abszolút Hulla (87)
Abszolút Hulla Creative Commons License 2002.02.22 0 0 91
Nono! Először én, aztán jöhet a többi.
Balkán-bajnok Creative Commons License 2002.02.22 0 0 90
Én is csatlakozom, de csak akkor, ha egyben Slobo kiszabadításáért is tüntetünk.
Judea Nepe Front Creative Commons License 2002.02.22 0 0 89
Ez remek ötlet, de előtte még együnk valamit! Utána pedig szavazunk!
Előzmény: Abszolút Hulla (84)
Abszolút Hulla Creative Commons License 2002.02.22 0 0 88
Ez valóban nagyon jó lenne. Ezennel megbízlak a meztelen lányok és a szükséges anyagi források előteremtésével.
Előzmény: http (85)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!