Sziasztok, nem emlékszik valaki csípőből, hogy a Szilágyi utcában a Fóti út fölött átívelő közúti felüljárót mikor adták át? Pontos évszámra lenne szükségem. Előre is kösz.
szívesen küldenék néhány szívlapátot azoknak a prosztóknak (polgármester és sleppje), akik miatt csütörtök óta naponta este 11-ig dübörög mindenféle ótvar műsorok zaja a lakásunkban valami újpesti retkes rendezvénysorozat miatt, amelynek amúgy pl. valami majka, egy magyarnótaénekes, dévényitibibácsi és egyéb 20-as iq-jú egyedek a szereplői, híven tükrözve politikusaink kulturáltsági mutatóit és fennkölt ízlését
Csak annyit tudok hozzászólni, hogy ez nem mi, azaz újpestiek, kértük, és nem is mi döntünk a megvalósításról. Talán a dunakeszi topikban több választ kapsz a felvetésedre.
Az a fő gond, hogy az emberek tűrőképességét már annyira kitolták, hogy csak legyintenek, pedig 3 éve még sokkal kisebb dolgokért is mozdultak volna...
Azt a semmit nem permetező gépet én is megjegyeztem magamnak, de azóta már 2x is járt felénk a füstölős földi járat. Kinek van infója, spórol az önkormányzat, vagy nem is szúnyogot irtottak? :(
Talán ez miatt nem találkozok ismerősökkel. Még most is fel tudnám sorolni a szomszédok nevét, az utcánkban és a környező utcákban is. Na nem mindet, csak akiket ismertem. :-)