Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Becebacsi Creative Commons License 2017.11.25 0 0 18

Sziasztok! Ilyen fejtámlát keresek 2db-ot! Ha esetleg valakinek lenne, kérlek írjatok!

Gotfroa Creative Commons License 2001.03.30 0 0 17
Lentigo!
Nyitottam egy Expert cimű gyülekezőt, hátha leszünk többen is! Folyt. ott!
Got
Gotfroa Creative Commons License 2001.03.30 0 0 16
Lentigo!
OK! Benne vagyok, július elején érkezem haza, utána érdekel a dolog! Extra fűtés miért kell? Melyik cégnél néztétek? Ez az ár a normál listaárnak tűnik nekem! Innen indul az alku? Rádió/cd van ebben már? Estleg lufi is? Minden részlet érdekel, pl. nem láttam senki lapján sem szinválasztékot, van cimetek, ahol ezt is mutatják?
Köszi! Got
lentigo Creative Commons License 2001.03.30 0 0 15
Kedves Gotfroa!

Most készülünk venni Expert-t eddig 3-an vagyunk. Irjál ide valamit, ha érdekel. Egyenlőre úgy néz ki a dolog, hogy 3.404.000 +Áfa
A motorja: HDI
Az összes gyári extával.

+klímával
+Abs-el
+Nagy fűtéssel
+Elektromos fűthető tükör

Lehet, hogy valamit kihagytam, de ha érdekel akkor írj és többet megtudok.

6 személyre lesz vizsgáztatva:)

bye

lentigo

Előzmény: Gotfroa (13)
tcaoe Creative Commons License 2001.03.28 0 0 14
Az ugyanaz, mint a Jumpy, ne aggodj. Ugyanaz igaz arra is.
Előzmény: Gotfroa (13)
Gotfroa Creative Commons License 2001.03.28 0 0 13
off
Lehet, hogy Expert-re kellene a cimet változtatni?
Kinek van ilyen kocsija?
Got
Gotfroa Creative Commons License 2001.03.28 0 0 12
Szekszárdon, de csak azért mert az én időmben már nem a gólya hozta a gyereket, hanem a kórházban csinálták ki a világra, egyébként Várdombon laktunk...
Most nézem az Expert adatokat, légkondi 100E-rel, ABS 218E-rel olcsóbb! Lehet, hogy Expert lesz belőle?
Értesitelek, Got
Powerslave Creative Commons License 2001.03.27 0 0 11
Mindenképp megér 1 utat szerintem,ha jóval olcsóbban meg tudod venni itt.Nem sok az a 2x150km...A 20as szervizről gyanitom,hogy ugyanaz lesz,mint a Berlingónál,vagyis 0,azaz nulla forintot fizettem.Odamentem,srác beállt a műhelybe,olaj leereszt,szűrőcsere miegymás,srác kiáll,viszontlátásra.Persze hozzá kell tennem,hogy ez az 1évi garin belül volt,és a Berlingót 15ezernél kellett vinni szervizbe,de ha beleférsz az 1évi gariba a 20ezerrel,akkor szerintem buli.Majd meglátjuk.Szerintem olyan borzasztó nagy különbség nem lesz az Expert és a Jumpy között az bizti.Ja,és megszabad kérdeznem,merre születtél itt Tolnában? Mindenképp irj majd,ha megvetted a kocsit,mert én is kiváncsi vagyok rá.
Üdv.
Előzmény: Gotfroa (10)
Gotfroa Creative Commons License 2001.03.27 0 0 10
Köszi a hireket, nekem ugyan Tolna kicsit messze van Pestről, bár ott születtem, de ha tényleg jók az árak akkor megéri leszaladni (+rokonlátogatás). Én nyáron veszem meg, egyelőre külföldön vagyok, még pár hónap és megyek haza. A 20-as szerviz árai érdekelnének majd, akkor csinálok egy nagy összehasonlitást a Peugeot Expert és a Jumpy között.
Üdv: Got
Powerslave Creative Commons License 2001.03.27 0 0 9
Na,ha ennyire érdekel a dolog,szivesen elmondom.
A kocsit,ami pontosan egy Citroen Jumpy 2.0HDi furgon,fehér,és 900kg terhelhetőségű,a Citroen Apáti Kft.-nél lett megrendelve,többek közt azért,mert régóta ismerjük a tulajt,és már vettünk nála 99ben egy Berlingót is,valamint cirka 10km-re van a szalon és a szerviz tőlünk.Nemtudom,hallottál-e a cégről,de végülis tökmindegy,lényeg,hogy Tolna megyében ez az 1 van.Szerencsére nem kellett rá várni 3-4hónapot,mert volt épp az országban 1 ilyen.Megrendeltük,és úgy 1-1.5 hét alatt lehozták Győrből.Felszerelést nézve nem nagy durranás:van benne elekromos ablak,központi zár,szervókormány,zöld ablakok,meg még ami alapban jár hozzá.Sikerült kialkudni egy elég jó árat is,asszem 3.7M lett volna,de lementünk 3.48M-ra,ennyiben kiegyeztünk.Szerintem mi is jól jártunk.Hogy mennyire szimpatikus a szalon...Hát egyszer gyere le és nézd meg.A főnök elég pénzéhes,sajnos addig vagy fontos,még megveszed az autót,utána nemigen foglalkozik veled.A szerelőket szinte mindegyiket ismerem.Végülis voltak már itt kocsit venni Pestről,meg az Alföldről is,mert elég jól lehet alkudni.Persze szervizre viheted máshova is az autót,nem muszáj oda,ahol vetted.Ha tényleg Te is akarsz venni Jumpyt vagy bármi más Citroent,mindenképp érdemes ide is lenézned.Na,hogy a Jumpynál maradjunk,szervizbe először majd 1500km-nél kell vinni,mert ha nem viszed el,akkor érvénytelen lesz a garanciád! Ha megvan,utána 20ezernél olajcsere,szűrők cseréje,és utána 20ezrenként szerviz,persze ez a HDi-re vonatkozik.Végül amikor átveszed az autót,ott helyben kikell pengetni pár 10est,kötelezőre meg mittomén még mire.Mi asszem 50 rongyot fizettünk.És persze nagyon alaposan át kell nézni az autót átvétel előtt! És mig garanciális,addig fülelni,mi nyikorog kopog csörög,mert gariban megcsinálják.Eddig nagyon tetszik,halk,kényelmesek az ülések,keveset fogyaszt,és nagyon megy.Hát kb.ennyi.Ha valamit kifelejtettem és érdekel,nyugodtan kérdezz csak.Inkább itt,emilt ritkán olvasok.
Előzmény: Gotfroa (8)
Gotfroa Creative Commons License 2001.03.27 0 0 8
Kérlek, mondj el mindent, ha lehet, akár emilben is, hol, milyen felszereléssel, mennyiért, sikerült-e alkudnod, stb.? Szimpatikus volt-e a szalon, milyen idő(km)közönként kell szervizelni, egy-egy ilyen móka mit kóstál? Köszi
Got
Powerslave Creative Commons License 2001.03.27 0 0 7
Elkéstél...
Pénteken(23.-án) vettem át a kocsit.Pontosan egy Jumpy 2.0HDi-t.Nagggyyyon kircsi a gép.
Előzmény: Gotfroa (6)
Gotfroa Creative Commons License 2001.03.26 0 0 6
Bár tolongás nincs a csoportos vásárlásra, kérem a jelentkezőket, ne lökdössék ennyire egymást. Ajánlatom továbbra is érvényes! Got
tcaoe Creative Commons License 2001.03.19 0 0 5
Bocs, pontositok, ok itt a BMW team-bol valok.
Előzmény: tcaoe (4)
tcaoe Creative Commons License 2001.03.19 0 0 4
Semmi. Ezek itt a BMW team, es szeretnek mindent fikazni, ami nem BMW:)))
Előzmény: Gotfroa (3)
Gotfroa Creative Commons License 2001.03.19 0 0 3
Mi a baj a Citroenekkel? Got
Gotfroa Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2
Mi a baj a Citrienekkel? Got
Mad Max Creative Commons License 2001.03.19 0 0 1
Én nem vaszek soha az életbe Citroent...
Előzmény: Gotfroa (-)
GanXstaZolee Creative Commons License 2001.03.17 0 0 0
0-a kedvem van ilyet venni :)
Gotfroa Creative Commons License 2001.03.17 0 0 topiknyitó
Vegyünk együtt, többen, több Citroen Jumpy-t, hogy jobb árajánlatot tudjunk a márkakereskedőtől kicsikarni! Én Nyárra tervezem a vásárlást.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!