sziasztok! tök kezdő vok a témában, azt szeretném tudni h hogy tudok mp3-ból normál formátumot csinálni h a nem mp3-as lejátszó is letudja játszani?van ehez szükséges ingyenes progi valahol? ha valaki tud legyenszives segítsen!
Teac CD-W552E cd íróm, 1 éves, kb 100 lemezt írtam vele, és tegnap egy lemezt tökéletesen megírt, azután az üreset sem ismeri fel! Régebben volt egy Teac íróm, de az fokozatosan ment tönkre 3 év alatt...ezt még "normálisnak" tartom.
Ha valaki tud valami tippet adni a kidobáson kívül, azt köszönettel veszem!!!
TEAC CD-W540E CD-RW-hez keresek alapdrivert, neten csak au pdate van fent, ami enélkül nulla!
Aki tud segíteni, lécci küldjön emailt, dpg@freemail.hu, telefonszámmal/email-el, köszi
Sziasztok!
Egy kis gondom van.Adva lészen egy .bin kiterjesztésü film.Semmi gond nélkül lejátszom deamon tool segítségével.De ha kiakarom irni akkor már nem tudom kiirni cd-re.Ha kicsomagolom valami winiso félékkel akkor pedig össze esik a kép és a hang is.Most mit lehet tenni ez ügyben.Please help me.
Lenne egy kérdésem. Tudtok-e olyan ingyenesen letölthető CD-író programot ajánlani, melynek segítségével flac és shn formátumú fájlokat közvetlenül tudok átírni audio CD-re?
Ohm... Most lehet, hogy hulyeseget mondok, de az nem lemezkepfile?
Ha egyre gondolunk, akkor asszem a demontools fel kell, hogy ismerje. Virtualis cd-t kell vele csinalni, aztan mar tokmindegy, mivel irod ki...
Vagy van meg egy tippem: Alcohol 120% nevu progi... Az is fel kellene ismerje... Hm... Valaki segitsen, de mintha annak a fileformatuma lenne, nem???? De kurva reg csinaltam ilyet...
Nem tudom tutira, en csak Clone CD-t szoktam hasznalni klonozashoz... de soxerencset hozza
Tudom, hogy nem egeszen ide valo(k) a kerdese(i)m, de hatha tud valaki segiteni... Sorry...
1. Szoval adva van par filmem ogm-ben, es nem tudom vagni. Ami azert kellene, hogy egy baratomnak elkuldve bele tudjon nezni... Az hagyjan, hogy nem lelek ogm-vagot, ha legalabb egy konvertert lelnék, ami az ogm-et viszonylag elviselheto ido alatt atk**ja mondjuk aviba... Avit ugyanis tudok vágni... Szoval, tud valaki esetleg vagy egy ogm-vagot, vagy egy ogm-avi konvertert?Utobbi meg talan jobb is lenne...
2. Mpeg-vagot tud valaki valahol? Vagy legalabb konvertert?
Feltennék egy lúzer kérdést mert egyáltalán nem értek a témához, és segítséget kérnék!
Mostanában töltögetek le mp3 mixeket egy oldalról, problémám, hogy jónéhány zene akár több száz Mbyte!( dj szettek ). 80 perces cd-re írok ki Nero- val. Meg lehet- e csinálni azt, hogy egy ilyen anyagot levágok 80 percnél( ill. a cd végénél) és a maradékot írom másikra. Mondom, nem vagyok egy nagy szakija ennek és mikor kiírta, hogy a zene túllép a cd kapacitásán, nem tudtam mit tenni.
Ha valaki tud javaslatot tenni azt előre is köszönöm...
Magam is hasonló W58E íróval rendelkezem, tapasztalataim a következők. Archiváláshoz és Copy-hoz kitűnően használható az AHEAD NERO. Ennek magyarítása is van, illetve magyar nyelvű súgója is. Egyszerűen használható és a szolgáltatásai bőven kielégítik az átlagos felhasználó igényeit. Ha olyan CD-ről szeretnél biztonsági másolatot készíteni ami másolásvédett, akkor használd a CloneCD nevű progit.
Javaslom, hogy tájékozódj a CD írás technikai hátteréről, ez alapszinten elvárható minden felhasználótól, tehát nem kell guruvá képezned magad.
Remek kiindulási pont PPéter CdGrab oldala.
Magam is hasonló W58E íróval rendelkezem, tapasztalataim a következők. Archiváláshoz és Copy-hoz kitűnően használható az AHEAD NERO. Ennek magyarítása is van, illetve magyar nyelvű súgója is. Egyszerűen használható és a szolgáltatásai bőven kielégítik az átlagos felhasználó igényeit. Ha olyan CD-ről szeretnél biztonsági másolatot készíteni ami másolásvédett, akkor használd a CloneCD nevű progit.
Javaslom, hogy tájékozódj a CD írás technikai hátteréről, ez alapszinten elvárható minden felhasználótól, tehát nem kell guruvá képezned magad.
Remek kiindulási pont PPéter
Azt szeretném ha ide tapasztalt emberek leírnák, hogy mit hogyan és mivel érdemes másolni...
Most vettem egy Teac 8x-os írót, főleg , hogy a letöltött cuccokat ki tudjam írni. Szóval arra szeretnélek kérni , hogy segítsetek, hogy melyik progival írjak fileokat, és melyikkel cd-copy-zzak?
Illetve, hogy mely opciókat x-eljem be, hogy ne rontak.
Tudom, hogy nagyon egyszerű hétköznapi kérdések, de jó lenne ha valaki segítene, mivel már rontotam egyet-kettőt.
(pl: lemásolom a cd-t cdrwinnel, image-be leszedtem majd megírtam. Befejezi hiba nélkül. A cd mégsem olvasható, pedig látszik, hogy írva van rá... Diskjugglerrel aztán jó lett)