Sziasztok Érdeklődnék Volvo V40 1998 évjárat. Valaki tudna segíteni hogy a ködlámpa relé pontosan hol helyezkedik el? Esetleg kép róla valakinek? Köszönöm
Van egy volvo v40/s40 1.8 benzin 122 le 2001 es autóm. Motorkód B4184S2 150 ezer km van benn . Hibajelenség a következő, fél melegen csak 2-4 másodperc indítózás után idul. Kb egy fél éve még semmi baj nem volt. Most cseréltem akksit (már oda volt) gyertyákat és trafókat. A hiba továbbra is fenn áll. 2 dologra gyanakszom lehet valamelyik holtponti jeladó. Vagy az üzemagyag rendszer visszalevegősödik. A service felirat világit 1 percig aztán eltűnik.
A másik hiba, hogy a fűtés/ klíma vezerlő nem mindíg kapcsolja a kifújt levegő irányát ( szélvédő es lábtér között pl)
Minden tapasztalás, ötlet , tipp nagy segítség. Köszi.
Tudna valaki segíteni? 2000. évi V40 sebváltógombját hogy lehet leszerelni? Az Opelekhez hasonló hátramenet-kapcsoló gyűrű felakad. Be szeretném olajozni!
2003-as Volvo v40-em van. 1.9-es 102 lóerős dízel. Az lenne a kérdésem, hogy ez a motor és a 115 lovas 1.9 mennyiben tér el? Ha jól tudom a turbó nagyobb az erősebben. Ezt a nagyobb turbót mennyire bonyolult rárakni a 102 lovasra? Mit kéne még cserélni rajta? Előre is köszi!
Most vettem egy V40 1.9 D kombit. Ha rá adom a gyújtást valamelyik relé kattog,ég a service lámpa és kb.2 másodpercig világít az izzító lámpa. A service lámpa 30-40 másodperc után kialszik.
Sziasztok! Költözés miatt elajándékoznám megmaradt alkatrészeimet. Elvinni nem akarom csak nyűg a nyakamon. /volvo v40 1998-as évjárat, 1734 ccm, 115Le-benzines.
Van egy csomó megmaradt alkatrészem egy 1998-as v40, 1734ccm, benzines 115Le, autóhoz. Eladóak olcsón, nem bontós áron, illetve cserélhetők volvo 440,vagy
Sziasztok, ha a sebességmutató néha megbolondul és ugrál föl-le, illetve az üzemanyagszint mutató hasonlóan viselkedik, mire kell gyanakodni?- illetve milyen megoldást javasoltok?
Sziasztok! Valaki segítene nekem abban, h a Volvo V40-esben láncos vagy szíjas moci van? Kinéztem egy 2014-es V40-est amiben állítólag 110 E km van.. Mondjuk, h elhiszem, szervizkönyve van. A vezérlés csere miatt kérdezem, mert ha láncos és tényleg annyi a km benne, akkor ugye a cserét kihagynám. Ha szíjas, akkor muszáj megcsináltatnom. A másik kérdésem, h vki megadná, h erre a típusra milyen felni való (ET szám, osztókör, szélesség, stb)? Bocsi a tájékozatlanságom miatt, még nem volt Volvo a családban, most tanulgatom a dolgot. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
Van egy kis gondom Volvo S40 1.8 122 le 2001 -es évjáratú autóm van nem rég eldurrant a víz csövem így hengerfejes lett meg lett csinálva köszörülés szelepfészek javítás meg minden a szerelő össze rakta beindul de csak 2 henger megy . Van kompresszió, üzemanyag-levegőkeverékkel , szikra , de csak két henger megy a 3. és a 4. ahol a trafók vannak "mondom mindegyiknél van szikra " de akkor is csak 2 henger megy Valaki tudna ötletet adni mi lehet a gond . Beindul az autó
Elkezdtem, de leakadtam a facebookos kérdéseknél. Nem vagyok beregelve, és nincs 3. lehetőség ezeknél a kérdéseknél, az igen-nem válaszok pedig csak elferdítik az adatokat mivel nem valós válaszok.
Tehát elvileg hiába is szereznék be ilyen kapcsolót nem tudnám bekötni. A feltöltött képemet nézegetve vettem észre a rádió az enyémben 1 "soros" alatta még 1 kis rekesz van, de ez a lényegen nem változtat.
Nemrég vettem 1.6-os 2000-es kiadású benzines v40-est. A kérdésem a kijelző a kinti hőmérsékletet mutatja hol tudom átkapcsolni fogyasztásra? Már minden gombot végignyomtam (variációkkal nem próbálkoztam), vagy csak a műszerkiszerelése után lehet ezt megtenni? Ha igen akkor hogyan? Ez a fajta műszerfal van beépítve. Előre is köszi a választ.