Keresés

Részletes keresés

WaseK Creative Commons License 2001.05.28 0 0 4
Ha valakinek gondja lenne ezzel, keressen meg.Feltettem a Winroute nevü programot és gyönyörűen müködik minden probléma nélkül.
WaseK Creative Commons License 2001.04.12 0 0 3
Szia

Most nem tudom megpróbálni azokat amiket mondtál, de a trójai program kizárva, mert csontra formázott gépekről van szó, ahol először megy a net, rögtön a sygate-el és ekkora volt a forgalom.
A tűzfalat megpróbálom, megnézem vele a cimet(ez nekem is eszembe juthatott volna).Köszi a tanácsokat, ha ezeket megnéztem és nem szünik meg a forgalom nyaggatlak még:)
WaseK

Előzmény: Gaborr (2)
Gaborr Creative Commons License 2001.04.12 0 0 2
Szintén modemmel nyomulok, 3 gép van otthon hálóba kötve. Nálam nincs komoly kimenő adatforgalom. Nem lehet, hogy valamelyik "kliensen" dolgozik egy trójai v. ilyesmi (esetleg a szerveren)? Próbáld bekapcsolni az "enhanced security"-t, ill. telepíts fel tüzfalat és próbáld megnézni vele, hogy mi produkálja az adatforgalmat kifelé és milyen címre mennek az adatok. Tűzfalnak ajánlom az Atguard-ot és a Zonealarm-ot, ez utóbbi magáncélra ingyenes. Nálam mindkettő fut egyszerre (és időnként nem árt, mert sokszor próbálkoznak bejutni)

Mivel a sygate nem igazán proxy szerverként müködik, hanem a kliensek szempontjából átlátszó, ezért önmagában szinte semmilyen védelmet nem nyújt a támadásokkal szemben.

Ha engedélyezve van akkor kapcsold ki az új verzó keresését a neten (lehet hogy ez is okoz adatforgalmat)

Igy elsöre ezek az 5leteim voltak. Sok sikert.

WaseK Creative Commons License 2001.04.10 0 0 1
Szia
Én feltelepitettem a programot, de van vele egy kis gondom.Iszonyatos(modemes vagyok) adatforgalmat produkál kifelé és arra lennék kiváncsi, hogy ez normális e?Mert eléggé lelassitja a kapcsolatot ezzel.
Szóval érdekelne, hogy nálad is igy van e vagy valahol ki lehet ezt kapcsolni?
Előzmény: Gaborr (0)
Gaborr Creative Commons License 2001.03.11 0 0 0
Használd a SYGATE-et. Nálam régóta megy win95osr2 alatt. Minen megy vele: http, ftp, pop3, smtp, játékok, chat, rogerwilco, stb......
http://www.tar.hu/skori (keresd a letöltéseknél)
Előzmény: V. Tom (-)
V. Tom Creative Commons License 2001.03.11 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Van két gép, ami hálózatban van. Egy Browsgate nevű programmal van megosztva az internet. Ha az egyik géppel töltök le adatot, akkor az bőven 4kB/s fölött jön. Ha a két gép egyszerre tölt, akkor az adatok max 2,3kB/s-mal jönnek összesen. Az egyik gépen 0,3-mal, a másikon 2-vel, tehát nem arányosan ossza el az adatokat. Ha tud valaki erre megoldást, vagy valami más programot tudna ajánlani, azt nagyon megköszönném.

V.Tom

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!