Most nem tudom megpróbálni azokat amiket mondtál, de a trójai program kizárva, mert csontra formázott gépekről van szó, ahol először megy a net, rögtön a sygate-el és ekkora volt a forgalom.
A tűzfalat megpróbálom, megnézem vele a cimet(ez nekem is eszembe juthatott volna).Köszi a tanácsokat, ha ezeket megnéztem és nem szünik meg a forgalom nyaggatlak még:)
WaseK
Szintén modemmel nyomulok, 3 gép van otthon hálóba kötve. Nálam nincs komoly kimenő adatforgalom. Nem lehet, hogy valamelyik "kliensen" dolgozik egy trójai v. ilyesmi (esetleg a szerveren)? Próbáld bekapcsolni az "enhanced security"-t, ill. telepíts fel tüzfalat és próbáld megnézni vele, hogy mi produkálja az adatforgalmat kifelé és milyen címre mennek az adatok. Tűzfalnak ajánlom az Atguard-ot és a Zonealarm-ot, ez utóbbi magáncélra ingyenes. Nálam mindkettő fut egyszerre (és időnként nem árt, mert sokszor próbálkoznak bejutni)
Mivel a sygate nem igazán proxy szerverként müködik, hanem a kliensek szempontjából átlátszó, ezért önmagában szinte semmilyen védelmet nem nyújt a támadásokkal szemben.
Ha engedélyezve van akkor kapcsold ki az új verzó keresését a neten (lehet hogy ez is okoz adatforgalmat)
Szia
Én feltelepitettem a programot, de van vele egy kis gondom.Iszonyatos(modemes vagyok) adatforgalmat produkál kifelé és arra lennék kiváncsi, hogy ez normális e?Mert eléggé lelassitja a kapcsolatot ezzel.
Szóval érdekelne, hogy nálad is igy van e vagy valahol ki lehet ezt kapcsolni?
Használd a SYGATE-et. Nálam régóta megy win95osr2 alatt. Minen megy vele: http, ftp, pop3, smtp, játékok, chat, rogerwilco, stb......
http://www.tar.hu/skori (keresd a letöltéseknél)
Segítséget szeretnék kérni. Van két gép, ami hálózatban van. Egy Browsgate nevű programmal van megosztva az internet. Ha az egyik géppel töltök le adatot, akkor az bőven 4kB/s fölött jön. Ha a két gép egyszerre tölt, akkor az adatok max 2,3kB/s-mal jönnek összesen. Az egyik gépen 0,3-mal, a másikon 2-vel, tehát nem arányosan ossza el az adatokat. Ha tud valaki erre megoldást, vagy valami más programot tudna ajánlani, azt nagyon megköszönném.