A napokban hazánkban is megjelent LENE 4. stúdióalbuma ( május 13. ) ! A norvég kiadás március 30-án volt. A hangzásról annyit, hogy akusztikus és lassú számok jellemzik.
Én még csak 4 éve szeretem a zenéjét, de azóta Ő az első számú kedvenc.
A múlt héten vettem meg a 'Lost in a moment'-et, de sajnos még csak egyszer volt időm meghallgatni. Ez alapján nem volt rossz, de elő kellene szednem a régebbi lemezeit is, hogy össze tudjam hasonlítani...
A pörgős topic pörgős választ kíván: a Lost in a Moment erős négyes, látni (hallani), merre halad és milyen ütemben teszi azt az énekesnő - szóval egy kicsit jobb az előzőnél, de még mindig nem ez a csúcs, ennél többre is képes. Nemrégiben a Lovebugs együttes számára írt számot Avalon címmel, egész jól sikerült, sajnos playback előadását láttam még csak. :( Várom a következő albumot, remélem hamarosan bejelenti. :)
Hát a sortörések nem éppen jól sikerültek, mindegy. Egyvalamit szeretnék még mondani, Lene hivatalos oldala is elkészült (csak pár évig késett), ahol van egy érdekes menüpont, a "blog". lenemarlin.com
Hamarosan jön az új Lene Marlin album, odakint már június elején megjelent. A single darabja a "How would it be" névre hallgat, egész kellemes szám. Az album címe: Lost in a Moment. Kép:
Találtam egy teljesen profi rajongói oldalt is (angol nyelvű): lene-marlin.no
Nos, egyelőre ennyi, én sajnos csak valamikor nyár végén, ősz elején tudok csak hozzájutni, de amint meghallgattam, írok!
Nos. Nem mondok újdonságot azzal, hogy nekem tetszik. mjúzik televízió leadta a You Weren't There klippet nemrég, késö este, skandináv top10-ben, és ott végre sikerült megtekinteni. Szép. Unpopuláris. Sajnos...?
Hallottam már 1szer az új lemezt, még barátkozok vele, de már most sok dallam tetszik. A You weren't there és az Another Day jön be eddig talán a legjobban.
Az első albumot nagyon szeretem, remélem a másodikkal is így lesz.
Kedves mindannyiunk! Megérkezett végre, MediaMarkt szépen leragasztotta a címet és az előadót, de itt van. Mármint egy kép, vizuális keresés szempontjából:
Szeptember 8. Ma van a napja az új album első single-nek, címe: "you weren't there" Körülnéztem, de sehol sem lehet kapni. Ahogy eddig egyetlen Lene Marlin kislemezt sem. Te jóságos ég, még a nevét sem ismerik!
Szeptember 22. Az új album. Remélem, ezt azért megtaláljuk majd, cím: "Another Day" Nyilván nem alkoholista kicsengésekkel.
Lene hivatalos honlapjain hónapok óta ugyanaz az info van az új albival kapcsolatban: dolgozik rajta
és jövő év elején várható a megjelenése. Tud bárki ennél pontosabbat, frissebbet?
eddig is tetszett a Sitting Down Here és az Unforgivable Sinner, de csak most szántam rá
magam, hogy a teljes albumot végighallgassam...
egyből megtetszett, nagyon szépek a számok :)
egészen elvarázsolt az ének :)
nem hiányozhat a gyűjteményemből...
Mivel Lene Marlinrol meg nincs topic, itt az ido hogy induljon. Ki mit tud rola? Mert en hangjan (ami qrva jo) es Playing My Game nagylemezen (amit mar vagy 20* meghallgattam) kivul nem sokat.