Keresés

Részletes keresés

Mr.Adebisi Creative Commons License 2009.04.26 0 0 287
tehát ők mind zsidó származásúak? nekem is feltűnt, én is úgy hallottam.
Előzmény: Dollár Szomokos (286)
Dollár Szomokos Creative Commons License 2009.04.26 0 0 286

többes szám első személyben...

Előzmény: Dollár Szomokos (285)
Dollár Szomokos Creative Commons License 2009.04.26 0 0 285

Megnéztem a műsort, most sem csalódtam.

Ami kicsit meglepett, hogy Fházy FAJról beszélt, egyes szám első személyben!!

És hogy a holokauszttagadást azért kell büntetni, mert az ennek a FAJnak a megalázása! Igaz, hogy a kommunizmus is megölt pár embert, de az le van szarva, mert ott nem egy konkrét FAJról van szó...

A tegnapi holotagadásos topik is törlésre került...

Naggyon kényes téma ez.

dj Creative Commons License 2009.04.26 0 0 284
"erőszakosan ugrabugráló balfasz"

Akkor itt tényleg nincsenek "nácik", köszönöm, hogy megerősítetted :)))

Ja! Még eszembe jut az is, amikor a MG-nek a zOrbánsátán ígért be valami pofont akkor ballibbant oldalon mekkora hörgés volt :DDD
Előzmény: Törölt nick (283)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.26 0 0 282

Jellem "szájba baszná" a vele szembejövő nácikat.

Szegény jellemke, súgja már meg neki valaki, hogy nem 1944-et írunk hanem 2009-et.

A főnöke se tudott többet a nácizásnál, le is húzták a klotyón.

Előzmény: Mr.Adebisi (276)
dj Creative Commons License 2009.04.26 0 0 280
Elképzelek egy "nácit", aki még álmában is az életedre tör, aztán Hajóst ahogy odamegy és "szájba bassza". Neked ez nem oximoron? :DDD
Előzmény: Törölt nick (278)
Mr.Adebisi Creative Commons License 2009.04.26 0 0 279
azt mondod hogy ez egy liberális tett?
Előzmény: Törölt nick (278)
dj Creative Commons License 2009.04.26 0 0 277
Rohadt érdekes "náci" az akit csak úgy "szájba lehet baszni" :DDDD
Előzmény: Mr.Adebisi (276)
Mr.Adebisi Creative Commons License 2009.04.26 0 0 276
Jellem "szájba baszná" a vele szembejövő nácikat.
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.07 0 0 275
Már elsüllyedt.
Mr.Adebisi Creative Commons License 2009.04.05 0 0 274
na a gyurcsány témát 1 perc alatt lenyomták, de most orbánozásból sem jutoot sok.
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.05 0 0 273
Amíg a maszop, teljesen az aljára.
Mr.Adebisi Creative Commons License 2009.04.05 0 0 272
na a jellem megint nyomja  a faszságát, hogy már nyert a fidesz. tényleg jellem, egy évig még a fideszes Gordon lesz..
Mr.Adebisi Creative Commons License 2009.04.05 0 0 270
na ott vannak ma is a srácok.szóval fletó nem is bukott. értjük.
Révkalóz Creative Commons License 2002.05.06 0 0 269
Akkor mégse Szanyi mondta? Hmmm... Hogy is van ez?

Amúgy Lang Györgyi kapja be! Illetve mégse, nem akarok kiábrándulni a nőkből...

És persze az obligát 0

Előzmény: K.Pista (267)
pannonbetyár Creative Commons License 2002.05.06 0 0 268
Pista, ez egy k.jó ötlet. Én nem is értem, hogy az asztaltársak hogy nem vették eddig észre ezt a tévéműsort és hogyan hagyhatták szó nélkül mindazt, amit a toszta magyar szellem és Árpád vére ellen elkövet!
Előzmény: K.Pista (267)
K.Pista Creative Commons License 2002.05.06 0 0 267
Arra gondoltam,csináljunk egy topikot,amiben a 7-ek bandájának elmúlt 3 éves mocskolódásait sorra vesszük.Én kezdem:

- Lang Györgyi:"na mi van?Megellett az Orbánné?"
- Friderikusz Sándor: "...kis ország,kis csőcselék"(Medgyessy október 23.-ai kifütyülése kapcsán)

bloki Creative Commons License 2001.09.18 0 0 266
Kedves Székkutas,

és mindezt a vidám, szórakoztató, beszélgetős műsorban kell megtárgyalni. Röhej. Miért érzi magát ez a gárda ebben is illetékesnek, ha már az etika, a jóizlés elemi normáit (amiben a Dáridó is megelőzte már őket - ami nem kifejezetten a szellemre építő műsor)megkerülték, akkor szócsőként az általános frázisok puffogtatásán kívül valami értelmeset is mondhattak volna. De, szerintem ildomosabb lett volna hallgatni. Nekik mindenképp.

Előzmény: székkutas (262)
L. Szerafin Creative Commons License 2001.09.17 0 0 265
Úristen! Már az mti mti mti hullámvölgyébe kerültek???
Előzmény: quequecc (260)
székkutas Creative Commons License 2001.09.17 0 0 264
Az idézett mondat ideológiailag tökéletes!
Kösz. hogy aggódsz értem! :)
Előzmény: Varga László (263)
Varga László Creative Commons License 2001.09.17 0 0 263
"Ugyanis vétlen, ártatlan embereket átgondolt akarattal meggyilkolni, bemocskol bármely, akár nemesnek vélt eszmét, ideológiát."

Vigyázz, mert az ilyen antibolsevista kritikáért kigólyóznak a kommunista elvtársid a sejtből!

Előzmény: székkutas (262)
székkutas Creative Commons License 2001.09.17 0 0 262
Nem figyeltél Torres!
Farkasházi szerette volna nyilvánvalóvá tenni, hogy a terrorizmus oknyomozása, a terrorista lelkének kutatása, -a jelen helyzetben- azért fölösleges, mert csöppnyi esély sincs rá, hogy bűnüket enyhítendő, mentőkörülmény bukkanjon föl. Ugyanis vétlen, ártatlan embereket átgondolt akarattal meggyilkolni, bemocskol bármely, akár nemesnek vélt eszmét, ideológiát. Ezért terrorizmust könyörtelenül ki kell irtani az emberiség eszköztárából.
Ez nem mond ellent a Verebes-féle álláspontnak, miszerint, filozófikusan el lehet azon meditálni, hogy mi motiválja egy terrorcselekmény kiagyalóját, felbújtóját, megszervezőjét és végrehajtóját. Hogyan lehet látszólag épeszű embereket úgy fanatizálni, hogy saját életük önmegsemmisítése lehet csak "sikerük" záloga.
Verebes és Farkasházi elbeszéltek egymás mellett. Nem ritka ez vitatkozó felek között.
Előzmény: Törölt nick (261)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.17 0 0 261
A HH magát értelmiséginek nevezö, ám az értelmiségtöl igen*igen távollévö szereplöi egyértelmüvé tették, hogy rés keletkezett azon a falon, amelyet védöbástyaként tartottak maguk elött az öket ért támadások elháritására.
A WTC elleni támadás elemzése bebizonyitotta, hogy pl. Farkasházi miképp probálja a saját véleményét másokra ráeröltetni, miközben nem fogadja el mások véleményét.
quequecc Creative Commons License 2001.09.17 0 0 260
Ennél mélyebbre lehet?
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
bloki Creative Commons License 2001.09.17 0 0 259
Kedves badcard,

a HH nem Csurka I. kompenzálására hivatott. Bár kétségtelenül mindkettő politikai "műfaj"*, s természetesen ellentáborba tartózóak, de hogy a HH etikai, retorikai fogásai követendő példák lennének, az erősen megkérdőjelezhető.
Szerinted milyen (média)etikai szabályt nem szegtek még meg? (Az alpári beszéd előrevivő?)

-------------
* a HH-szimpatizánsok szerint csak s z ó r a k o z t a t ó műsor. Tévednek, mert valójában, soraidból kitűnik, te is így gondolod, a szoclib szekerét tolják.

Előzmény: badcard (257)
dez1 Creative Commons License 2001.09.17 0 0 258
Szerintem is nagyon gyenge a heti Hetes általában véve, annak ellenére, hogy néha vannak jó poénok. de állítólag 8több kollégám szerint) a WTC ügyben csak Farkasházy volt nagyon bunkó, a többiek korrektek voltak, még verebes is, aki pedig zsidó identitása miatt szinte minden mai politikai esemény érzékenyen támad (van is rá oka, ha jól tudom, akkor közeli hozzátartozóit gázosítoták el a németek a magyar csndőrség aktív aktív közreműködésével)
badcard Creative Commons License 2001.09.17 0 0 257
Mégegyszer mondom: ahogy ott beszéltek, nos, legalább így kellene (függetlenül kinek mennyire volt igaza, pl Farkasházyval kurvára nem tudtam egyetérteni)megvitatni egy ilyen témát.
Most ezek után nézd meg, hogy néhány hungarista érzelmu (hogy finoman fogalmazzak) olvtársunk mit meg nem engedett magának pl itt a politikában.

Csurkával kapcsolatban még annyit, hogy szavakat nem lehet találni a viselkedésére, de mégis van egy, ami nagyon találó:
BUNKÓ.

Számomra a HH által közvetített stílus, kategóriákkal körözi le azt, amit a nagyvezír megengedett magának abban musorban...

Előzmény: bloki (255)
mannheim Creative Commons License 2001.09.17 0 0 256
A Heti Hetes egy szar, és aki nézi arról is meg van a véleményem. Jó fejek vagyunk, nálunk intelligensebben senki nem humorizál stb. Engem kifejezetten dühít a habitusuk. Politikai hozzáállástól függetlenül is egy kaki. Nézzék csak azok, akik azt hiszik ebből áll ki a politika, hogy jól odamondogatunk a másiknak...
bloki Creative Commons License 2001.09.17 0 0 255
Kedves badcard,

a Heti Hetes c. rovatban most fejtegetem, hogy miért is volt fonák ez a legutóbbi műsor.

(Szóval, te elolvadsz a szép beszédtől, s nem fontos ki, mit, miért mond, hozzáértő-e, stílszerű-e ott, akkor, neki beszélni, igazat mond-e, jól mondja-e, stb...)

(Azért Forró Tamás náci jelzőt forszírozó erőfeszítése is belefér az ámukfutás kategoriájába, kétségtelen viszont, hogy konszolidáltabb volt a stílusa. Csurka István megfeledkezett magáról.)

Előzmény: badcard (254)
badcard Creative Commons License 2001.09.17 0 0 254
szerintem, ami a legutóbbi musorban elhangzott, szóval, valahogy ez lenne a módja annak, hogyan lehet kulturáltan beszélni errol a témáról.
A félreértések elkerülése végett: nem mondom, hogy ott mindenkinek, mindenben igaza lett volna, nem is ez a fontos.
Ahogy beszéltek, amilyen hangnemben beszéltek.

Nos ez utóbbi volt a fontos a számomra.
Ellenpéldaként hoznám fel Csurka "úr" napkeltebéli ámokfutását.
Egy ilyen embernek nincs helye egy magára valamit is adó civilizált államban...

Előzmény: bloki (253)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!