Keresés

Részletes keresés

látogatója számára Creative Commons License 2003.09.29 0 0 21
BOCSÁK ÉS IMRE MÁTYÁS ALJAS BÉRTOLLNOKOK

Csodálkozom, hogy hisz még valaki ennek a két zugírónak,
akik arról írnak magasztaló cikket/könyvet, akik megfizetik
őket. A Sport Plusz c. újságban pedig lejárató cikket arról,
aki nem tetszik nekik, ezek a cikkek a legaljasabb
hazugságokkal vannak tele. Bocsák egy egész könyvet írt
arról, mekkora jó edző Varga Zoltán, és Varga mit ért el a
magyar futballban? Semmit, de gyarapította Bocsák
bankszámláját. Kovács Attiláról Bocsák és Imre M. írtak
magasztaló cikket. Kovácsot akkor mindenki útálta az
MLSZ-ben - belelértve Imre Mátyást is - , csakhát Kovács
megvette az nb1.hu-t Imre Mátyásnak... Kovács aztán
bizonyította a Kispestnél is, hogy bűnöző...
A Bocsák-Imre M. módszer: a példányszám kedvéért írjunk
hazugságokkal teli cikket a Sport Pluszba. Ha valaki emiatt
jogászhoz fordul, arról - akár a bíróság döntése ellenére is
- újabb és újabb cikk készül, az úgysem tud semmit tenni
ellene.

A Sport Plusz információi kb. olyan megbízhatóak, mint a Blikké.

eMM Creative Commons License 2003.04.08 0 0 20
Most küldtem egy cikket a korhatárkarikáról.
Ugyan "igazi" újságban pénzt is szerettem volna kapni érte, de ez nehezebb mint cikket írni.
Max olvasói levélként fogadják.
Mezei állampolgár miért nem kereshet pénzt cikkeivel?
pancho Creative Commons License 2001.03.23 0 0 19
Nem én csináltam. Ide pont nem írok. :-)
Előzmény: originalqszi (17)
Csülök Creative Commons License 2001.03.23 0 0 18
Qszi, ez nagyon fájt: "JÉZUS!!!!!!!!!!!:(((( Csülöknek igaza van!!!!!!!! "
Hát ekkora döbbenetet vált ki belőled, ha nekem véletlenül igazam van? :))

Előzmény: originalqszi (17)
originalqszi Creative Commons License 2001.03.22 0 0 17
JÉZUS!!!!!!!!!!!:((((
Csülöknek igaza van!!!!!!!!
Ez a másik! Az exhibicionista informatikus! ill. egyik fajtája, a dizájnos programozó:((((((DDDD
Kár, hogy nem fekete alapon sötétkék betűk!:DDDDDDDDD Az ember megszokta már elemiiskolában (máraki járt oda!) a fehér füzetlapon a fekete, vagy kék írást! Adott is volna a tantónéni, ha sárga filccel írtunk volna!.............igaz akkor még nem is volt filctoll! igaz, pancho???????????????:DDDDDDDDDDDDDDDD
originalqszi Creative Commons License 2001.03.22 0 0 16
Kedves jimbor, kedves pancho (akit már régen ismerek és tisztelek:)))) kár, hogy újságíró, de ha már az, akkor kár, hogy nem kap érte annyi pénz, amennyit szeretne.....no jó, megérdemelne!:DDDDD) kedvesek vagytok, hogy ennyit foglalkoztatok ez ösztönös és belátom hirtelen felindulásból jött odavetésemből:(((( Ezuttal bocsánatért esedezem!
Az vesse rám az első követ, aki nem így érez az elvetemült média irányában! persze ez is úgy van, mint a zsidó kérdés:(((( Egy-két rohadékon keresztül az egész nemzettséget szapuljuk, pedig a fehérember között milliószor több rohadék van, csak az valahogy nem tűnik fel:((((((( vagy arra is azt mondják, hogy perszezsidó:DDDD
No szóval az újságírokkal az a bajom, hogy a mindenható és megtámadhatatlan médián keresztül kinyilvánítják belső, sokszor hibás megérzéseiket, elvárásaikat. Azt meg, aki rábeszélésre ír olyat, ami nem is a hasából jön utálom, mint, mint... a kukoricagölödint:DDDDD
Ha hallottátok, vagy néztétek a Vámos múlt vasárnapi rögtönjét, hát ott elmondta a véleményét az újságírásról, saját tapasztalatai alapján! Azóta nagyot nőtt a szememben:)))))))
És most büntetésül elmegyek a jimbor által ajánlott szájtra és beleolvasok, habár utálom más írásait olvasni:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csülök Creative Commons License 2001.03.22 0 0 15
Hmmmm...,
megpróbáltam beleolvasni az írásokba, de szemem világának féltése miatt fel kellett, hogy hagyjak a piros alapon sárga betűk böngészésével. :(
Szóljatok, ha ez változott!
Előzmény: jimbor (-)
adamsky21 Creative Commons License 2001.03.22 0 0 14
Most vasarnap estig nem szeretnem ujsagironak erezni magam.
jimbor Creative Commons License 2001.03.22 0 0 13
szerintem is rulez az allatvedelem. teljes egzetertes.
Előzmény: zoozi (12)
zoozi Creative Commons License 2001.03.21 0 0 12
a http://extra.hu/orph -on lévő összes cikkem, és leírásom rendelkezésedre állhat, beleértve a www.magyarhirlap.hu -n lévő állatvédelmi cikkjeimmel együtt...

végül is célom nemes, és non profit...

az állatvédelmi eszmék globális szinten nem csak az állatok nyomoráról szól, hanem a főemlős torzulását is megoldani kívánja...

hello.

pancho Creative Commons License 2001.03.07 0 0 11
Frappánsan rövid és közérthető válasz a felhívásra, pejoratív szlengben elővezetve. Értelme: nem akarok újságíró lenni, mert nem tetszik, nincsenek ilyen vágyaim.

Mindez rövid, tömör, egysoros versben vázolva.

Előzmény: jimbor (10)
jimbor Creative Commons License 2001.03.06 0 0 10
elég sok versét olvastam, aranyosak, nem is a többi hozzászólására írtam, amit írtam, hanem konkrétan erre az egyre, amit nem sikerült humorosan értenem, de magyarázd el, és visszavonom.
j.
Előzmény: pancho (8)
Herczog Creative Commons License 2001.03.06 0 0 9
Én mondjuk nem szeretném átfutni sem őket, van belőle vagy 8 és fél ezer.. :)
Előzmény: pancho (8)
pancho Creative Commons License 2001.03.06 0 0 8
???
Látom, nem ismered qszit (személyesen én sem). Keress már rá a hozzászólásaira.
Előzmény: jimbor (7)
jimbor Creative Commons License 2001.03.06 0 0 7
szep vagy es okos meg foleg kulturalt ezerrel cicamica. kicsit csiszoltabban is kifejezhetted volna magad, de ami nem megy a vilagert se eroltesd.
csa
hanna
Előzmény: originalqszi (4)
pancho Creative Commons License 2001.03.06 0 0 6
Már vagyok. Több mint 10 éve. De szeretnék végre olyan helyet, ahol fizetnek is.
Herczog Creative Commons License 2001.03.05 0 0 5
ezt így pontosan mire érted?
Előzmény: originalqszi (4)
originalqszi Creative Commons License 2001.03.05 0 0 4
egy f@szt!!!!!!!!!!!!
Herczog Creative Commons License 2001.03.05 0 0 3
Lehet, de ott vannak sokan mások, détéel, aki cikkei hosszával kápráztat el minket, ddani, aki szapora, rgt, a hétköznapi, vagy Video, a filozofikus. És ők mind jók, olvashatók, kellemesek, nem vártam volna, hogy ennyi-ennyi jó írás gyűlik össze néhány hét alatt. Ezért kellene mindenkinek görgetni még egy picit lefelé, majd a jobbkéz mutatóujjának könnyed mozdulatával tovarepülni az amatőr újságírók világába.
phls Creative Commons License 2001.03.04 0 0 2
Kár, hogy némelyik írás – az ékezetes betűk hiánya miatt – teljesen élvezhetetlen. Amúgy meg: hajrá!
Herczog Creative Commons License 2001.03.04 0 0 1
Böngészgetek, és nézd már, egy ismerős név. Tényleg gyertek, én is úgy hallottam, hogy az egy nagyon jó hely :)
Legalább egy pillantást vessetek rá, esetleg egy icipici regisztráció. Néhány cikk, ilyesmi különösen jól jönne.
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.04 0 0 0
Én a nulláról szeretnék cikket írni... Azt is lehet? ;-)
jimbor Creative Commons License 2001.03.04 0 0 topiknyitó
Gyere írjál cikkeket bármiről, a bajaidról meg a nembajaidról, ami cssak eszedbe jut. Van nekünk egy jó kis saját újságunk, cikkekkel, kritikákkal hozzászólásokkal. Ez most egy jó kis reklám, nem fizetett persze, mert szeretném, hogy még többen legyünk. Ahova kattints: AmatorNwsHu.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!