Keresés

Részletes keresés

netizen Creative Commons License 2001.03.04 0 0 10
Lesz! Ennek oka lehet mind az alaplap mind a proci. Névleges feszültségekre/MHz-ekre le vannak tesztelve és ezekkel garantáltan működnek is. Ha ettől eltérő értékekkel működteted a géped, lehet hogy menni fog, lehet hogy megyegetni fog, de instabilan és az is lehet hogy sehogysem. A Microsoftnak azért ezt _nem_róhaod_fel_, ti. hogy olyan gépen akarod a wint futtatni, aminek a paramétereit összevissza elállítgattad a megengedett értékeken kívülre.
Előzmény: Kukacos (8)
koist253 Creative Commons License 2001.03.04 0 0 9
A memória hibás próbáld átrakni egy másik helyre vagy az érintkezőket tisztítsd meg ha továbra is jelentkezik akkor bisztos hogy a memória

Üdv

Előzmény: Földes Péter (5)
Kukacos Creative Commons License 2001.03.04 0 0 8
Sikerült.

Úgy néz ki, hogy a procikat húztam túl, 166-200 és 200-266 ra, de nem értem akkor sem, hogy mit szarakodott a win.
Most telepítés után újra felhúzom, vajon lesz gondom? (P-II MMX procik)

Üdv

Előzmény: Kukacos (3)
mmimr Creative Commons License 2001.03.04 0 0 7
Üdv!

FDISK.
Törölj minden partíciót, majd indítsd újra a gépet.
Vigyáz minden, elveszik!!!!
FDISK első kérdése akarsz-e egy nagy partíciót.

Végzetes kivétel.
CD-ROM olvasási hiba (az én tapasztalataim szerint), koszos CD.
Másold át a telepítő könyvtárat a C: meghajtóra (vagy ami aktív) és abból indítsd a telepítőt.

r_s_k

Földes Péter Creative Commons License 2001.03.04 0 0 6
Most offline megyek. Ha valaki tud segiteni, kérem küldjön egy e-mailt a cdantik@westel900.net cimre! A Subjectet SMS-ben megkapom es akkor visszajovok. Koszonettel
Péter
Földes Péter Creative Commons License 2001.03.04 0 0 5
S.O.S !!!!

Sziasztok!

Nagy gondban vagyok, szeretném a segítségeteket kérni!

Mit tegyek?

Win98 SE-t telepítek. A telepítő első köre lefutott, az újra indítás már nem sikerült. Csökkentett mód választása után a hiba üzenet:
"HIBA: A HYMEM.SYS nem megbízható xms memóriát észlelt a következő címen: 010055A Nincs telepítve XMS illesztőprogram."

DOS-os rendszerlemezről indítva is ugyan ez a hiba üzenet jelenik meg (persze angolul).

Várom válaszotokat
Péter

Kukacos Creative Commons License 2001.03.04 0 0 4
Keresem a partition magic-ot, még nincs meg, milyen címen találom?
Előzmény: F14A Tomcat (2)
Kukacos Creative Commons License 2001.03.04 0 0 3
Megpróbálom köszi.

A proci túl van hajtva, visszaveszem.
Két gép van nálam, mindkettő ezt csinálja az a baj. Kicseréltem már a monitort is, meg ilyenek. Gondoltam a videokártyára, de még azok sem egyformák, hogy az okozza a gondot. S3 Trio 64 és S3 Virge.
A gépben csak a CD van, semmi más.
A partíciót nem tudom feloldani fdiskkel, mert a 2. mindig megmarad, csak nem érvényes dos formátumú lesz olyankor.

Előzmény: F14A Tomcat (2)
F14A Tomcat Creative Commons License 2001.03.03 0 0 2
Azért jó lenne konkrétan tudni, hogy mi az a "semmi" ami a számítógéped??? Ha tényleg "semmi" sincs benne, csak mondjuk egy VGA, akkor lehet a HDD kábeltől kezdve a RAM-on keresztül bármi hibás, de BIZTOSAN hardver hiba!
Egyébként a "végzetes kivétel" legtöbbször RAM, vagy túlhajtott proci. Állítsd át a BIOS-t FAIL SAFE módba, és próbáld úgy a telepítést!

A partíciók összefűzését a PARTITION MAGIC nevű progi képes megoldani!

Előzmény: Kukacos (-)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.02 0 0 1
használj win2000-et
Gona Creative Commons License 2001.03.02 0 0 0
Én a memóriára, vagy hardware-ütközésre gyanaxom. Szedj ki pár cuccot a gépből, hátha úgy felmegy.
Az fdisk-el szedd le a régi partíciókat és csinálj 1 újat.

Üdv: Gona

Előzmény: Kukacos (-)
Kukacos Creative Commons License 2001.03.02 0 0 topiknyitó
Hello!

Olyan gond van, hogy a telepítés alatt a Windows(95 & 98 is) állandóan leáll, amikor a hardverbeállításokat végzi. Vagy valamivel később, estleg előbb, amikor éppen eszébe jut (végzetes kivétel, blabla...). A gépben nincs semmi a világon. A partícióval nem lehet gond? Ott tartok, hogy létrejött egy új partíció a lemezen, de én nem kértem. Egyébként hogy lehet egy partícionált lemezt egybefüggővé tenni? Fdisk-el próbáltam, nem megy.

Köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!