"Minden igaz. Semmi sem igaz kizárólagosan. Nincsenek végső igazságok. Az igazságok csak egy
bizonyos szempontból léteznek. Minden hamis. Semmi sem hamis minden szempontból."
Nekem is nagyon kedvesek ezek a mondatok, de tényleg.
Ha én lettem volna az auschwitzi tábor parancsnoka, ezeket a sorokat tetettem volna a kapu fölé!:))))))
Koszonom, hogy figyelmeztetsz, de nem ertek veled egyet, mert maskeppen gondolom.
Tudni: annyi mint ismerni. mit? onmagunkat!
Merni: nem felni attol, amit magunkban talalhatunk, es batran elfogadni azt a szerepet, amit magunk valasztottunk.
Akarni: akarni a legjobban elvegezni a sajat magunk altal vallalt feladatainkat.
Hallgatni: titkos tudast nem kiadni az arra avatatlannak.
A masik altalad idezett "szabaly" nemcsak a szobeli keresre vonatkozik szerintem.
Es megismetlem a szabalyokat nem kotablaba vesik, mert akkor nem segitenenek, hanem behatarolnanak csak. Es hogy idezzek neked egy nekem kedves mubol, amit valszin te is elolvastal:
"Minden igaz. Semmi sem igaz kizárólagosan. Nincsenek végső igazságok. Az igazságok csak egy
bizonyos szempontból léteznek. Minden hamis. Semmi sem hamis minden szempontból. "
OFF
Nem teccik nekem ez a bejelentkezősdi. Túl magabiztos lesz tőle az ember. Ha sok nicked van, nehéz váltogatni.
Jótanács: aki ilyesfajta módon szórakozik, jelentkezzen ki.
Szerintem sátánista szekták nem kifelyezetten reális veszélyforrások, ellenben ay "isteni" vagyis valamilyen keresztény/nemkeresztény, stb szerüségek gázosabbak... nomeg Xenu és L. Ron Hubbard csináld magad paranoia és pszihózis házi szet az igazán jópofa dolgok
Bagós ha osztályozni is tuc valakit akkor ő a hülye, vagy te vagy a botanikus? :))
:))
Azt hiszem a kábitószerekről általában elmondhatjuk hogy veszélyes.
Viszont nem tartom veszélyesnek a krumplifőzelék drogot, vagy a kábitó sajtostésztát, csak mert utána, vagy elébiggyesztettem egy jelzőt.
Ezek talán akkor lesznek veszélyesek, ha meghintjük egy kis opiummal, kokainnal vagy ilyesmivel.
Addig viszont csak ártatlan szójáték az egész.
CSak hát szerintem nem szívesen fogják hallani, ha olyasmiket mondasz, amik miatt egyes legszentebbnek tartott kiválasztottt népet a Gonosz népének fogsz titulálni. Az antiszemitizmus (ki mondta, hogy az arabokat is utálom? :-)) bűnnek számít... :-))
Ja, és melyik Isten? Hát persze, hogy a Fény Istenének! Az első Princípiumnak, ha jobban tetszik!
A következő lépés: sz*ros, r*tkes f*szú k***pecér, rohadt buzi, pusztuljka (ígynevezik falun a legyet - találdki miért), disznókkal hálsz, végül egyszerűen mocskos a szád.