Igazából a zenei ízlésre gondoltam.
Egyébként meg újabbnál újabb házak épülnek. Egy csomó új cég települ. Szerintem virágzik Szalka, egyértelmüen. Bár mostanában leálltak az új szobrok állításával. ]:>
Ó, én bóklásztam mindenfelé azóta. Szeged, Cedléd, jászsági kis falu, jelenleg a Székesfőváros.
egy stilusra és egy bizonyos rétegnek kitalálva Mit értesz ez alatt? nekem egy kicsit polgári (nem politikai értelemben) stílusúnak tűntek.
Ez mondjuk nekem éppen passzolna is. Huszonévesként lehet, hogy még nem tetszett volna annyira.
Itt születtem, itt is élek.Bár suliba már nem idejárok. Szórakozóhelyek, rendezvények vannak. Csak egy stilusra és egy bizonyos rétegnek kitalálva, legalábbis nekem úgy tünik.
Egyébként Karácsonykor elég szépen kidiszítették az egyirányút, amit nagyon jó ötletnek tartok.
Én speciel szeretem Szalkát. ]:>
Szalkán is laksz, vagy csak oda kötődsz?
Ma rágtam végig a város honlapját, és meglepődtem a sokszínűségen.
Ilyen kör, olyan klubb. Ilyen program, olyan rendezvény.
Tényleg ennyire pezseg a város, vagy ez csak látszat?
Gimi után eléggé elszakadtam Szalkától, de újabban egyre inkább érik bennem egy nosztalgia túra gondolata. Ahogy öregszem, úgy leszek egyre inkább érzelgős ;o)
Szóval, ha mégiscsak van szalkai a neten, hajrá!
Nem, hanem az Isteni Mátészalkáról! A szivem csücskéröl, a vágyak ne továbbjáról, es talan a sirhelyemröl is. Ha meghalok ide temessetek el!! De ne az állomás környékere ha lehet...
Én ugyan nem vagyok Mátészalkai, de hozzászólok, ha nagyon akarjátok :-)
Mátészalkáról: szerintem elég ronda szegény. Főleg a vasútállomás, ami mindig tele van bizonyos alakokkal, jól megerősítve a "sötét szabolcs"-ba érkező vízitúrázók sztereotípiáit...