"Megmondtam, hogy az új ADONISZ bermudádban gyere a strandra, ne ebben a tavalyi sz@rban!!! Hát hogy lehet így kinézni? Be se állok veled a Makknum-automata előtt kígyózó sorba!!!"
Látod kislányom, én megmondtam előre, hogy év közben tanuljál! De neked minden fontosabb, mint az iskola! Ilyen hozzáállással semmit nem fogsz elérni az életben!
Fel vagyok háborodva! Már tíz éve járok a Konzervatív Keresztény Társkereső Körbe, és még egyetlen 180 centis, szőke Bo Derekkel se találkoztam! Panaszt fogok tenni!
Aztat szeretem a Westendben, hogy minden biztonságiőrnek van fegyvere, és így, ha véletlenül ellopok valamit, jól szájba tudnak lőni. Én azon vagyok felháborodva, hogy nincs náluk gépágyú, pedig azzal aztán lehet kaszálni. Megnézhetik magukat, ha megtámadja őket a Szaddam!
Rex eleszi a zsemlét a dagi farok elől! Hát kutya az ilyen? Éhenhal' az a szegény nyomorék! Vegyen példát Mancsról, az bezzeg odébb tol egy emeletet, ha kell. Szemét német kutyák!
Hogy jönnek ide a varjak? Vagy kaparjak? Valamit, mit kárognak káromra kártfelvevő biztosítási ügynökök? De azok sosem fizetnek. Mármint a biztosító nem. Legalábbis nem eleget. Így légy biztonságban! Bíz, tonhal sem lennék, ha választhatnék. De mivel ez nem adatott meg nekem - mármint a választás lehetősége - maradok kerületes méreteimben nyugodván. Ezzel legalább senkit sem zavarok...
Fenyegetett Téged legfeljebb az a sopenaueres álmod, amikor eléd lejtve azt mondta valaki, többet gondolsz arra, amid nincs, mind arra, amid van!
Én csak felajánlottam gömbölyded pirospozsgás terményeimet Néked, ezzel is jelezve jóindulatomat, s karikírozott ostoromat is csak segítségnek szántam, bár szántam már, hogy soraimat rovom, félvén, megrovásom kapom majd, mely lőn, ím bé is következett.
Mea culpa, meg a kula, ja, az nem, az a South Park-ban volt...
Gyere a paradicsomföldemre! Majd karikásostorommal mutatom az utat. Jó lesz?
De ki volt az, aki belebökte a jelenét felejtésem tükrének visszapillantó sikításába?