Keresés

Részletes keresés

Caipi Creative Commons License 2007.04.21 0 0 36
És hasonló volt a munkafelhozatal és/avagy -morál is...:-)
Előzmény: Peppers (35)
Peppers Creative Commons License 2007.04.21 0 0 35

Élünk, virulunk -- ma megint pont egy ilyen nap van. :)

BigGL Creative Commons License 2001.10.20 0 0 33
Mi csak 1/2 délig vagyunk ma : ))
Addig is még egy kis NET.(Totalcar, ilyesmi)
Ernesto Serra Creative Commons License 2001.10.20 0 0 32
Én is délig vagyok ma! Némi munka azért van... A legnagyobb bánatom az, hogy az étteremben ahova kajálni járok, rendesen szombat van, úgyhogy nincs menü kaja ma, választhatok 3000 Ft-ért valamit az étlapról :(( Asszem inkább rendelek egy pizzát!
gauloises Creative Commons License 2001.10.20 0 0 31
Én _dolgozom_!

;-)

Lordi Creative Commons License 2001.10.20 0 0 30
9től 12ig bámulom a képernyőt - véletlenül sem meló persze - , ráadásul másnaposan. elég funkciótlan egy munkanap. kicseszés jellegű inkább mint szükséges.
DRT Creative Commons License 2001.10.20 0 0 29
Én teljesen egyetértek veled, itt fogok unatkozni, amíg kollektíve le nem lép mindenki. De hogy ma mi a vérnek jöttünk be, azt senki nem tudja...

És igenis adják ki a hétvégére eső munkaszüneti napokat!

Előzmény: Peppers (21)
Florance Creative Commons License 2001.10.20 0 0 28
én is kv éppen.

nekem rossz hír már tényleg nem lehet.:)
flo

Előzmény: korfolyoso (27)
korfolyoso Creative Commons License 2001.10.20 0 0 27
Mi van, a szombat ellenére is mindenki majd' mexakad a munkában?

Flo!
Akko rTe olyan nagyon rossz hírt amúgy sem hallhatsz, ha már fél lábbal kinn vagy az "épületből"

KV!!!!

Florance Creative Commons License 2001.10.20 0 0 26
hm...nem tudom.mostanában annyira nem folytam bele a nagy dolgokba....no + épp a felmondási időmet töltöm...így inkább csak vegetálok.
tudod, meleg van, kávé, net, nyugisan a munkám...csak öregesen...:DD

flo

Előzmény: korfolyoso (25)
korfolyoso Creative Commons License 2001.10.20 0 0 25
Akkor ez is olyan nap, amikor igazából semmit sem lehet csinálni, mindenki az óráját nézi, hogy mikor indulunk már...
Amúgy szimpatikus ez is.

Te mit sejtesz, inkább jó, vagy inkább rossz hír várható?

Előzmény: Florance (24)
Florance Creative Commons License 2001.10.20 0 0 24
mi csak délig vagyunk, utána elviszik a céget kajálni.valószínűleg vagy nagyon rossz v. nagyon jó hír bejelentése céljából, ilyet csak úgy nem szoktak...:))

flo

korfolyoso Creative Commons License 2001.10.20 0 0 23
Kicsit felhozom, elvégre szegről-végről aktuális.

Itt aztán semmi melózni való nincs, olyannyira, hogy még telefon sem jött ma.
Főnök sehol.
Csak ne kellett volna felkelni:-(

Mindenesetre rövid nap lesz.

Vagy kéne keresni valami dógozni valót?
Tiszta sztahanov...

Peppers Creative Commons License 2001.10.15 0 0 22
Sziasztok!
A topic címét adó gagyizmus ezekben a hetekben újra aktuális, gondoltam, felhozom.
Peppers
Peppers Creative Commons License 2001.03.19 0 0 21
Nem tudom, van-e hasonló nevű topic. De a modernizátorok majdcsak összevonják őket, ha érdemes.

Én nem voltam itthon, amikor idén először ünnepeltük az antifiesztát (márc. 10.) Dehát ebben még vagy ötször lesz részünk idén, úgyhogy remélem, majd újra aktuálissá válik a topic, és többen elgondolkodnak ezen a marhaságon.

Még annyit, hogy az elmúlt hetekben volt szerencsém Dél-Amerikában járni (Torgyán nyomndokain :).
Ecuador egy irigyelt ország a saját környékén. (Peru, Bolívia, Venezuela stb.) Ugyanis itt a lakosságnak csak 60%-a munkanélküli, és aki dolgozik, az akár havi 120 dollárt is megkereshet. (Az árak kb. ugyanolyanok, mint a magyarországiak.)

Ennek az országnak egyetlenegy igazi többnapos ünnepe van, a húsvét. Ez négy nap szokott lenni, a hétvégét is beleértve.

Ebből is látszik, hogy érdemes szigorúan fukarkodni az ünnepekkel és munkaszüneti napokkal, mert ha nem lazsálunk, jó messzire juthat az ország.

Peppers

Előzmény: kicsicsillag (11)
zoorka Creative Commons License 2001.03.10 0 0 20
Ez inkább szadizmus, mert engem is dolgoztat :(
Előzmény: BahnScorper (19)
BahnScorper Creative Commons License 2001.03.10 0 0 19
Éljen a mazochizmus...
Előzmény: zoorka (17)
zoorka Creative Commons License 2001.03.10 0 0 17
Nyugi, én ismerek olyan munkabuzit, aki ma hamarabb bejött reggel és a munkaidőn túl még 2-3 órát akar maradni.
Előzmény: BahnScorper (16)
BahnScorper Creative Commons License 2001.03.10 0 0 16
Nookie, ez telitalálat, ennél szebben én se mondhattam volna. Én is beslattyogtam az egyetemre, mert ide is be kell ám jönni, de csak azért vagyok itt, mert akkor már kihasználom ezt a plusz egy napot netezésre...

Azt hiszik a nagyokos főmuftik, hogy azzal jobb lesz ez az ország, hogy hajtanak minket, mint Singer a varrógépet. Pedig pont az vinné előre a dolgokat, ha egyszer hagynának minket többet aludni, meg szórakozni. Ma úgyse fog senki komoly melót végezni, mert hótaposó tele amúgy is, hogy elveszik a hétvégét... az általános- meg középiskolásokat meg a legnagyobb dögmelegben ott rohasztották még pár hétig a suliban, és ráadásul előbb is be lettek rendelve. Nem mindegy, hol hülyül el a gyerek is, a strandon, vagy a tanteremben? Rabszolgahajcsár társadalom...

Előzmény: Nookie (10)
zoorka Creative Commons License 2001.03.10 0 0 15
igen, mert a többség úgyis kivette a mai napot szabinak (ld. metró reggel, a szokásos tömeg egyhuszada..). De ha 16-a lenne rendes munkanap, akkor azt is kivette volna, aki egy kicsit is normális (és nem munkabuzi :))..Szal ugyanott vagyunk. A mai munkavégzés hatékonyságáról pedig jobb nem beszélni.. :)))
Előzmény: Nookie (10)
kicsicsillag Creative Commons License 2001.03.10 0 0 13
Nemdolgozom... szombatonsem... élem a munkanélküliek szabad és önfeledt életét. (hazugság) Hazaköltöztem mert ott jobb (na, melyik fele igaz?) De azért tényleg jól érzem magam! (Igaz!)
Előzmény: Thor (12)
Thor Creative Commons License 2001.03.10 0 0 12
Ni a kicsicsillag! :))) Háttemerrehogyanmicsinálsz most?
Előzmény: kicsicsillag (11)
kicsicsillag Creative Commons License 2001.03.10 0 0 11
Csá....... nincs egy hasonló nevű topic már?
Nookie Creative Commons License 2001.03.10 0 0 10
na pont ez az!hiába ül mindenki a megszokott helyén és csinál úgy,mintha tényleg dolgozna,ezzel a mai nappal nem lesz előrébb a nemzetgazdaság.Sőt meg lehetett volna spórolni egy csomó villany és gáz és stb. számlát...:)
Előzmény: Törölt nick (9)
leha Creative Commons License 2001.02.22 0 0 8
igen, onnan. ezenkívül rendőr az apám, APEH-es az anyám én meg szerzői jogvédőt veszek feleségül ...
akkor is marhaság ...
Karácsonykor jövök Creative Commons License 2001.02.22 0 0 7
Én mindig pont karácsonyra esem.
Előzmény: pancho (6)
pancho Creative Commons License 2001.02.22 0 0 6
Elbasztuk az ünnepeinket. Úgy kellett volna meghatározni, mint az USA-ban, ahol a június 4-en kívül szinte minden úgy van meghatározva: Washington születésnapja: a február 3. szerdája utáni hétfő (elég hülyén hangzik, de komolyan ilyenek vannak). Ha meg véletlenül egy nap mégis stabilan egy napra esik, akkor ha hétvégére kerül, kiadják a következő hétfőt szabadnak.
Peppers Creative Commons License 2001.02.22 0 0 5
Igen, hát persze hogy a hétvége és az ünnep közti munkanapot dolgozod le. Én sem mondtam mást.

Csakhogy miért kell azt ledolgozni? Vagy ha le kell, akkor a "mérleg másik serpenyőjében" miért nem lehet élvezni a külön ünnepnapot, ha az éppen szabadnapra esik?

Nehogy azt higgyük mán, hogy a világon ez mindenhol így van! Spanyolországban nem egy, hanem két napot is simán átfiestáznak az ünnep és a hétvége között, és senkinek sem jut eszébe máskor "ledolgozni" ezt. Ausztriában pedig kb. dupla annyi állami és vallási ünnep kapcsán van munkaszüneti nap, mint Magyarországon.

Én szeretek dolgozni, és szeretem a szabadnapokat is.

Peppers

Előzmény: Elveszett zsebkendő (4)
Elveszett zsebkendő Creative Commons License 2001.02.22 0 0 4
Én buta vagyok, de nekem úgy tünt, hogy te szombatonként nem ünnepi napot dolgozol le, hanem a hétvége, és az ünnep közti munkanapot.

De attól még nem vagyok ellene, hogy minél kevesebbet kelljen dolgozni.

Peppers Creative Commons License 2001.02.22 0 0 3
...a minisztériumból netezel, netán?
Előzmény: leha (2)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!