Szerintem a régebbi véleményedben több igazság volt... Ezt azért is mondom, mert először én se értettem a nullázást, de hamar rájöttem, hogy játék, poén az egész és fölösleges belőle nagy ügyet csinálni (aka baromság, értelmetlen és sértő). Inkább ahogy korábban írtad, szellemesen kell nullázni (beismerem, ebben én nem vagyok nagyon jó), mert abban valóban nincs semmi lealázó. Az önnullázás viszont tényleg tré dolog, ezt a saját bőrömön tanultam meg, miután kaviat Mesterem teljes joggal lecseszett érte, mikor ilyet csináltam :)
Asszem a nullázás után is van élet, azaz hozzábüfik, sőt azok néha a nullázással is foglalkoznak, szal a nullázás utóélete nem értelmezhetetlen dolog... szvsz.
Ja, hogy a pszichológiai vonzatairól van itt szó? :) Igen, valóban felemelő érzés gyorsan odaklettyinteni egy frappáns hozzászólást, amiben egy nulla van becsempészve minél ravaszabbul.
Kavartok itt jobbra-balra:
Az index fórum programja kissé bugos, ezért ugye az első (nulladik) hozzászólás után is nullás sorszámú hozzászólás jön mindig. Kezdetben ezért nulláztak, mert poénos volt kihasználni ezt az ártalmatlan known bug-ot, vagy inkább viccesen felhívni rá a figyelmet. Aztán szokássá vált.
De nyilvánvalóan ez is csak egy hipotézis, nem akarom lerombolni a legendát. :)
Felhozom megint ezt az örökbecsű topikot, mert újfent elharapódzott a sérdődés egy-egy pajkos nullázás után. Az sértődőseknek ismét a 7. hozzászólást ajánlanám a figyelmébe, de talán tanulságos lehet az egész (rövid) topikot átolvasni.
Jesszum, itt több nicken is írtam :-)))
Mindenesetre a 7. számú hozzászólásért már érdemes volt elindítani ezt a topicot, és alkalmasint az újaknak felhozni is, mert ott egyértelmüen le vagyon írva a 0-zásnak, mint mufajnak a szépsége.
Hunter, elfogynak a címek a freemail-en, ha ennyire belehúzol! Szerintem ez a 250-300 nick már elég, ennyit csak nem tiltanak le egyszerre. De nagyon a lelkedre vetted, úgy látom :-)
A nullázás annak a léleknek a tiszta önműködése, akinek már nullázták le szellemtelenül a megnyitott rovatát. Meg akarja mutatni, milyen egy jó nullázás. Az egyik elsőként nyitott rovatomban a nullázó hozzászólására értetlenkedtem, majd válaszolt !!!későbbi hozzászólásaiban is nullázva!!!, ezt szóvátettem, valahogy aztán szent lett a béke.
Azóta úgy nyitottam minden rovatomat (nem túl sokat), hogy szinte a nullázó szájába adtam a nulla szót. Hátha megmakacsolja magát az illető, és erre nem nulláz.
Legutóbb meg senki nem akart lenullázni! Magamat kellett nullázni, ami nem szép, de magatokra vessetek.
Egyébként a szellemes nullázás nem lealázó, magam is igyekszem űzni, de a rovatnyitások délutáni időszakában valahogy soha nem lógok a neten...