Nekem a Choirgirl Hotel a kedvencem... I can be cruel. Amúgy a mostani lemez is bejön... de ezt a Vénuszt még nem ismerem... Hol lehet itt M. o-n megvenni (Hungarotonnál meg fotexneten nem láttam)
Mindegy. Szoval, a Venus nekem pont nem jott be, nagyon modernizalta akarta magat, ami meg rendben is lett volna, csak hat keves a jo dal a lemezen.
From the Choirgirl nagyon bejott, Spark, Hotel kulonosen isten.
Little Earthquakes. Winter felulmulhatatlan, nem veletlen, hogy Portnoyek is arra vetettek ra magukat, de a lemez egesze azert kevesbe jo, mint a Choirgirl..
Viszont erdekes az a szam, amiben Trent Reznorra utalgat...:-))
A Silent All Years nagyon-nagyon jo...a szoveg is, zene is. Most is azt hallgatom.
Kozben latom, hogy megvan nekem a From The Choir Girl Hotel is...szoval van mivel ismerkednem.
cso,
CoDe(X)
ps off supremacy, nem jatszunk valamit Tori-tol? :)
Amit eddig hallottam a holgytol, az tetszett. Vagyis az elso 2 album van meg, es ugyan vannak rajtuk uresjaratok - legalabbis eddig igy velem :) - nagyon jok. Hamarosan meghallgatom az uj albumot is (dejo ez a napster), aztan majd beszamolok.
Allitolag a Boys For Pele a legjobb, ezt sem ismerem meg. Velemeny?
Ma reggel sikerült szert tennem egy dupla To Venus and Back c. Tori Amos-kazira egyik nagy hipermarketünk jóvoltából. Elég régóta nagy tisztelője vagyok a hölgynek és munkásságának, de ez a kazetta minden képzeletet túlszárnyalt! Maga a csomag a '99-ben megjelent anyagot tartalmazza, meg egy live-kazit, rajta néhány régebbi nótával. Isten, azt hiszem, az elkövetkezendő néhány napban (amíg el nem kezdek a Nevermore-koncertre gyúrni... :)) lesz mit hallgatnom!....
Valaki esetleg szereti a csajt vagy ismeri ezt a kazit?