Keresés

Részletes keresés

Nostradamus79 Creative Commons License 2002.04.12 0 0 9
Megvan a Rhapsody. Egyelőre nem tudok objektív véleményt mondani, egyedül azon akadtam fenn, hogy Fabio olasz kiejtése olyan, mintha nem is bennszülött digó lenne. Hát igen, a turnéélet. :)))
Nostradamus79 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 8
Time To...-t sikerült meghallgatni, nagyon jó, bár az olasz kiejtés kissé vicces. Mark Boals teljesen máshogy énekel, mint szokott.
Most már csak a Vision Divine nótára vágyom.
Rhapsody új lemezét a héten beszerzem, majd írok véleményt.
kyra Creative Commons License 2002.04.09 0 0 7
Jelentkezem!!! Nálam úgy jó két éve abszolút ők az elsők. Hivatalos honlap: www.mightyrhapsody.com. Érdemes megnézni!!!
SZIldiko: nem tudnád átküldeni a fordításokat? Iszonyúan kíváncsi lennék rá. Emil: kyra9903@hotmail.com
Előre is ezer köszönet!
Kyra
Nostradamus79 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 6
Emberek, szeretném meghallgatni a Vision Divine A-HA feldolgozását. Honnan lehet letölteni? Ugyanez áll a Lana Lane-Mark Boals féle Time To Say Goodbye-ra. Előrre is kössz!
SzIldikó Creative Commons License 2002.03.29 0 0 5
Csodálatos, szöveghű, Balassi stílusában íródott fordításokat kaptam Gönczi Csabától. Mindenkinek szívesen elküldi, csak kritikát kér! Címe: 2440. Százhalombatta, Ősz u. 9. Tényleg zseniális!!!
Előzmény: KriszTier (4)
KriszTier Creative Commons License 2001.02.20 0 0 4
Hi mindenkinek! :)))

Kissé le vagyok maradva na, ne hari érte! :)) Közben már találtam egy olyan -élő- topicot itt a Törzsasztalban, ahol igen erősen foglalkoztok a Rhapsody, és hozzá hasonló együttesek zenéivel. :)))

Gismo: Thx. az oldalt!!! :)))

KriszTier

Előzmény: Gismo (3)
Gismo Creative Commons License 2001.02.20 0 0 3
Előzmény: KriszTier (-)
Kham Creative Commons License 2001.02.20 0 0 2
:P
Előzmény: alexandrosz (0)
Kham Creative Commons License 2001.02.20 0 0 1
csak Lhist Franz Rhaps0dy az igazi.
alexandrosz Creative Commons License 2001.02.20 0 0 0
Rhaps0dy in zero:o)))
Előzmény: KriszTier (-)
KriszTier Creative Commons License 2001.02.20 0 0 topiknyitó
Sziasztok! :))

Éldegéltem ebben a világban, teljesen tudatlanul. Bár rajongok a szerepjátékért, és a régi korok zenéjéért (nem műértő, kizárólag csak AMATŐR szinten), sosem hallottam még a Rhapsody nevű csodáról. Egészen egy késő novemberi délutánig... ekkor ugyanis igencsak friss netes ismerősöm ajánlotta az együttest, mondván, hogy a zenei stílus talán illene az RPG rajongásomhoz. Adott egy címet, letöltöttem a számokat, és azóta egészen egyszerűen nem BÍÍÍÍROK mást hallgatni. :)) Csatlakoztak még más együttesek is ehhez a jó kis "hanganyaghoz", mint pl. Vision Divine, Stratovarius és HammerFall. Ez a négyes fogat szól most már nappal mp3-ban a melóhelyen, és este otthon, valamint kazettán is, hogy munkába járás közben se unatkozzam. :))

Ha netán valaki, aki eme zene kedvelőjének mondja magát, és esetleg valami közelebbit is tud az áprilisi koncertről, "megdobhatna" valami infóval. :))) Nem lenne rossz a koncerten részt venni, és élőben is hallgatni a ZENÉT. :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!