Keresés

Részletes keresés

BagolyMondja Creative Commons License 2001.07.05 0 0 23
Mulan drága, annyira nem sürög :))
Mulan Creative Commons License 2001.07.05 0 0 22
Na idetaláltam, és, ha már, akkor odalinkeltem a topicot a talisba is.

Le is töltöttem és ki is nyomtattam a cuccot, holnap estére piros lesz:-))

Lábjegyzetelést gond nélkül meg lehet buherálni, csak másként kell csinálni, de ezt már mondtam. Részletek holnap este élőben, vagy, ha annál sürgősebb, mailben vagy telefonon?

Előzmény: BagolyMondja (21)
BagolyMondja Creative Commons License 2001.07.05 0 0 21
Wágneruram, ezer hála - ha valaki meg tudja buherálni a lábjegyzeteket is HTML-be, az szóljon mán...
Thil: este küldöm majd, bár le is töltheted...
Wágner úr Creative Commons License 2001.07.05 0 0 20
Fölpakoltam az Iszoldába - Dumák és egyebek. Ott van a .doc beZIPpelve és van egy lábjegyzet nélküli HTML is. Lehet olvasni és vigyorogni... és főleg Söröt inni a BagolyMondja egészségére!
Thil Creative Commons License 2001.07.05 0 0 19
Bagolyom, megdobnál egy méllel csatolva a szösszenetet?:-))) Roppantul hálás volnék érte! Köszi:-*
Előzmény: BagolyMondja (18)
BagolyMondja Creative Commons License 2001.07.04 0 0 18
A szakdolgozatot Word-formátumban elküldtem Wágner úrnak, aki rmeélhetőleg hamarosan felpakolja a helyére, az Iszolda Dumák és egyebek szekciójába. Megpróbáltam áttenni HTML-be, hogy úgy is lehessen fenn olvasni, de elvesztek a lábjegyzetek - ha valaki tudna segíteni, és megoldaná a HTML-verziót pár mozdulattal, megköszönném szépen...
BagolyMondja Creative Commons License 2001.07.01 0 0 17
El is ásnám magam, ha hülye szavakat használnék, elvégre néhanaptyán kiadói szerkesztésből is éldegélek...
A dolgozat nemsokára jön, ígérem!

BagolyMondja virtuálantropológ

kátrányhold Creative Commons License 2001.07.01 0 0 16
Külön gratuláció a megméretés kifejezés használatáért! Jó az ilyet látni manapság, amikor mindenki terettettettettni szeret.
Előzmény: BagolyMondja (14)
kaviat Creative Commons License 2001.07.01 0 0 15
gurrá !!!

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: BagolyMondja (14)
BagolyMondja Creative Commons License 2001.06.25 0 0 14
Drága feleim!

Minden esetleges érdeklődővel örömmel közlöm, hogy ma délelőtt megméretésre került a Törzsasztal (és általában a virtuális közösségek) antropológiája tárgyában elkövetett dolgozatom. A nagy alkalmon helyet foglaltak a bizottságban olyanok is, akik a legutóbbi változatot még nem látták, így hosszasabban el kellett magyarázni néhány dolgot, de az esemény (nem én mondtam, csak ismertetem) egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen sikerrel zárult. Kézrázást kaptam a merész, önálló terepválasztásért, az elméleti gondosságért, a fontos és pontosan körülírt témáért meg hasonlók. Felkérést kaptam egy cikk elkövetésére az egyik néprajzos-antropológus folyóiratba, egy másik helyen pedig úgy ahogy van az egészet szeretnék publikálni.
Ti is nemsokára (pár napon belül) láthatjátok a darabot, egy-két apróbb, előtre nem látott és rajtam kívül álló személyi kérdést kell tisztázni, aztán mászik szépen az Iszoldába, és lehet bírálni. Figyelem: a néhány hozzászólással ezelőtti hivatalos figyelmeztetés érvényben van! Nehéz fajsúly veszélye forog fenn! (Én szóltam :))

banya Creative Commons License 2001.03.28 0 0 13
Kösz, megkaptam, válasz ment.
Előzmény: BagolyMondja (12)
BagolyMondja Creative Commons License 2001.03.28 0 0 12
Drága banya!

Természetesen, persze, már megy is!

banya Creative Commons License 2001.03.27 0 0 11
Édes Bagolykám!

Várok Tőled egy mélt... :)

Előzmény: BagolyMondja (9)
sz Creative Commons License 2001.03.27 0 0 10
Hm, mire befejezed, pont elkészül a fórum új motorja :)) Aztán csak csodálkozhatunk, ha majd nem engedi a rendszer, hogy az első (a nulladik) hozzászólásban szerepeljen a 0... :)) További sok sikert, kitartást kívánok, és kíváncsian várom a dolgozatot :)
Előzmény: BagolyMondja (9)
BagolyMondja Creative Commons License 2001.03.27 0 0 9
Na, akkor hosszabb szünet után.

Nem volt könnyű, de célegyenesébe fordult a dolgozat :))) Egy apróbb fejezetet kell lezárni, egyet a régiből átvenni, és készen lesz. Amint leadom, megy párhuzamosan a példány Wágner úrnak, aki teszi föl az Iszoldába, az előzmény mellé.

HIVATALOS FIGYELMEZTETÉS:

Mindenkinek, akinek a hasát megfeküdte előző dolgozatom első, elméleti fele!
Előre szólok, hogy a mostani durvább lesz. Minden fejezetben lesz elmélet, vagy majdnem, és az első fejezet, valamint az egyik utolsó semmi másról nem fog szólni.
AKI NEM BÍRJA, HAGYJA KI!!

(Ez nem nagyképűség, csak sokan panaszkodtak - tisztelet azoknak, akik azon is átrágták magukat.)

BagolyMondja virtuálantropológus

BagolyMondja Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8
Ah, sok kedves ember és biztatás! Köszönöm :)) Még én is be kéne hogy rakjam a kedvencekbe...

confS: vannak újdonságok itt az asztalon (vagy amiket eddig nem vettem észre), mint pl. a kismamás és gyereknevelési topicok (újabb szervezési vonal), illetve új elméleti háttér (a kultúra szövegtermészetéről és a szövegeken alapuló kultúráról)

tracy: Az utóbbi időben több emberrel beszéltem róla, és nem tudom, hogy ezen a nicken tudom-e, melyikük vagy, csak tippelem. De a memóriám rossz, ezt tagadni sem fogom.

Vízállásjelentés: elkészült a köszönetnyilvánítás, az előszó, most már nincs tovább habozni ürügy, neki kell esni...

tracy Creative Commons License 2001.02.16 0 0 7
Hajrá, Bagolymondja, nekem tetszett az előző, mint azt már személyesen is megemlítettem, ha emlékszel:))
kaviat Creative Commons License 2001.02.16 0 0 6
mint én

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: GoldenEye (5)
GoldenEye Creative Commons License 2001.02.15 0 0 5
Én egyelőre csak nyomok neked ide egy hajrát, meg bevágom a Kedvencekbe...:)
sz Creative Commons License 2001.02.15 0 0 4
Es melyek azok az ujdonsagok, amiket mindenkeppen megemlitesz?
Előzmény: BagolyMondja (3)
BagolyMondja Creative Commons License 2001.02.15 0 0 3
Nézd, a szigorlati dolgozat előtt volt bizonytalanság, de maga a munka nagyon alapos volt (akkor láthattad), nem hagytam túl sok belekötési pontot. Ebben most is reménykedek, felhasználom az eddigieket, és vannak újdonságok elméletben és itt is.
sz Creative Commons License 2001.02.14 0 0 2
Mar egyszer olvastam, de most megint megteszem! Kivancsi vagyok, hogy mennyire emlekszem az egeszre :)

Egyebkent mennyi az eselye annak, hogy ez a tema tenyleg jo valasztas es megkapod erte a megfelelo minositest (ertsd: 'tokeletes' lesz :)?

Előzmény: BagolyMondja (1)
BagolyMondja Creative Commons License 2001.02.14 0 0 1
Köszi :)) Majd olvasd el az előző dolgozatban a nullázás társadalomtudományi értelmezését :))
sz Creative Commons License 2001.02.14 0 0 0
s0k sikert!
Előzmény: BagolyMondja (-)
BagolyMondja Creative Commons License 2001.02.14 0 0 topiknyitó
Kedves asztaltársak!

Egy részetek már tudja, miről van szó, mások még nem. Mintegy két évvel ezelőtt kezdtem el egy antropológiai kutatást az Index (akkor még Internetto) közösségéről, melyhez a tagoktól a (ha minden igaz) Mindenkinek - Engedélykérés című topicban kértem felhatalmazást. Az akkori kérésnek megfelelően az elkészült dolgozat (melyhez nem kevés segítséget is kaptam tőletek)fel is került az Iszoldába, a http://www.index.hu/forum/wagnerur/iszolda/mese/bagoly_mondja_doga/szigorl.htm címen. Annak is volt egy vitája, a kutatás folytatódott, és elérkezett a nagy pillanat, meg kell írni ebből a szakdolgozatot. Erre (más okok miatt) nem sok idő maradt március végéig, de ez legyen az én bajom.
Amire ez a topic szolgál, az ugyanaz, amire elődje, a Szigorlati topic szolgált: a veletek való kapcsolattartásra a dolgozatról, kérdésekre és válaszokra, biztatásra - és ha kész lesz a dolgozat, akkor annak kritizálására is persze.
köszi:
BagolyMondja virtuálantropológus

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!