hát ez nem napster hanem gép problémának tűnik, szal elvileg inkább a harder fórumban (vagy vmi ilyesmiben) kellene próbálkoznod...
Sz hogy nem csak a napster fagy és hogy az oprendszer újratelepítése után is fagy(nak), az IMHO arra enged következtetni, hogy vmi globálisabb probléma van a géppel. Kapcsolókad pipálgathatsz, attól nem fog megjavulni a dolog...
Hát igen szar az egész de szerintem próbáld meg, hogy mindig kicserélsz 1 alkatrészt a gépben (gondolok főleg procira + egyéb alapvető alkatrészekre.) Az is lehet, hogy vmi driver rossz és kavar be...
Esetleg próbáld meg a Win98at...
Szóval a baj 1000+1 dolog lehet, próbálkozz...
Az a helyzet, hogy a Napsteremet nem tudom elindítani, mert elindítom, kicsit gondolkodik, aztán kiírja a windóz, hogy illegal operation, the program will be shut down. az oprendszerem a legmezeibb magyar win95 (P120 48 mega rammal nem sokkal többet bírna el), de előző telepítésben angol win95 OS2 volt, és ott is ugyanaz a gond volt. Ráadásul az ACDSee is ugyanilyen hibaüzenettel szarik be. Ami viszont csak ezen az új rendszeren figyelhető meg, az az, hogy a Getright is az első letöltés elindulásakor ugyanígy beszarik, pedig régen ez nem volt. Amire gondolok az az, hogy lehet, hogy csak valami opciót kellene kipipálnom, és menne az egész, vagy esetleg a service packek szorgos töltögetése kecsegtetne sikerrel. Esetleg volt valakinek hasonló problémája, és sikerült megoldania? Vagy úgy általában, miket kellene kipróbálnom? Nem vagyok egy netguru, de azért olyan helppel ne gyertek, hogy jól be van-e dugva a monitorom, meg ilyenek.. :o)