Srácok, ha nem sietünk, valaki más fut be helyettünk. Mindjárt itt a nyár, nekem meg nincs pénzem nyaralni menni. Ha nem segítetek, akkor kénytelen leszek szólókarriert kezdeni, és lesöpröm Bery-t meg Ákost a porondról.
Mondom, én nem fogok megtanulni gitározni, inkább modern balettet adok elő. Érdekes koncepció, nem? Különben sem divat a modern zenekarokban a gitár. Majd szinti lesz, az meg úgysem látszik, mit nyomogatok rajta.
Vagy vágassuk kopaszra a fejünket, és mi lehetnénk a GO YO!!! BOYZ.
Hát úgy is jó!
És majd ha hazajövünk én Dzsspanci leszek, mert csak így van értelme a nevemnek.
Az nem kizáró ok, hogy nő létemre 42-es lábam van. Ha hátul lengek ide-oda, ugye az nem számít?
Spanci, ez nem biznisz. A fiatalok teli vannak dohánnyal, majd szépen elverik a posztereimre, meg a CD-imre. Abból a pénzbőlm egyek majd el nyaralni, izé klippet forgatni Amerikába.
Ok, 5 % a tied a manegerkedésért.
10% enyém az ötletért, hogy alapítsunk együttest.
A cukorra semmi szükség, úgyis lusta vagyok megmosni a hajamat, egy idő után úgy összeáll, hogy nem is kell rá zselé -> megspóroljuk a cukor árát is, és még többet kaszálunk. Na?
Ja, kellene kozmetikus is, aki 16 évesnek sminkel mindenkit, mert az a korosztály a legmenőbb a lányoknál. Aztán kellene valami kamu életrajz is, mondjuk szegény szülők gyermeke voltam, akinek egyetlen szórakozása volt csak, hogy magamban énekelgetettem a tükör előtt, és autodidacta képezgettem a hangomat, pedig istenáldotta tehetség, kincs lapul a torkomban, mígnem felfigyelt rám a nagy manager, és elindított a világhírnév és a gazdagság felé.
Sajna nincsenek, a legutóbbi fogdoki kettétörte az állkapcsomat, varrni kellett, meg szemöldökcsipesszel szedegettem ki a fog ( csont?) szilánkokat az orcámból másnap, és most rettegek elmenni. De úgyis elmegyek. Na. Azért még ketté tudok roppantani egy-két mogyorót...
Gondojj bele, a manazser ott spórol, ahol tud. Például a villanyszámlán. Így is sokbakerül jó megvilágításba helyezni azt a sok borotvált mellkast (az, hogy milyen nemű bandáról van szó, az jelen esetben nem számít...)
így van komám. Egyébként szerinted a mai nyálfiúkák nem használnak kristálycukrot?? Nézd meg, hogy vonaglanak a szinpadon. Biztos nem a 380V váltófesztöl. Valszeg a darazsaktól.
royalty-ként lemezenként 5%. Ez tiszességes.
Én meg Béla bácsi köszörüs szemüvegére gondoltam, hogy elbugázom.
Mi lenne ha én lennék a Martin?
És a Syrupboyz az milyen??
Egyébként van még egy ötletem az image-hez. Naponta fél kilo cukorral erösítenénk hajhagymáinkat, attól faszán összeáll a hajkorona. Mit nekünk B protein, meg vitaminnal dúsított sampon. Ezzel talán az ácsi cukorgyár szponzori tevékenységét is fokozhatnánk.
OK, te leszel a MANAGER. Mennyit kérsz a haszonból?
Amágy nem kell nagy költségekbe verni magunkat, mert hangszerre és zenetanárra nem költünk, azok feleslegesek, viszont kell majd egy bodyterem meg egy tánctanár az ugrabugráláshoz. Ellopom a nagyapám szódásüveg szemüvegjét, az lesz csak a jó kis dizájn.
Viszont mi legyen a művésznevem. Azt hiszem, a Raphael jó lenne.
Ezt mondtam én is cseszd meg. CSak kiegészíteném annyiban, hogy SZTK keretes legyen az optika.
Azért egy pillangós tetkó elférne kidolgozott mellizmainkon. Kihipózott porcelán korona virítson a pofánkba, acélos izmainkon vadul csillogjon az étolajjal mixelt make up. Olyan börnacit szabassunk ami elöl kaszottul feszül, hogy elönyösen mutasson szilikonnal felpumpált termetes falloszunk. Tiszta siker...