Keresés

Részletes keresés

YERICO Creative Commons License 2001.05.29 0 0 70
Srácok, ha nem sietünk, valaki más fut be helyettünk. Mindjárt itt a nyár, nekem meg nincs pénzem nyaralni menni. Ha nem segítetek, akkor kénytelen leszek szólókarriert kezdeni, és lesöpröm Bery-t meg Ákost a porondról.

Előzmény: YERICO (69)
YERICO Creative Commons License 2001.03.19 0 0 69
Na, újra adhatnátok ötleteket...
YERICO Creative Commons License 2001.02.08 0 0 68
Na, most szépen elmegyek haza, és hétfőig nem is olvashattok tőlem. Addig kitalálom az együttesem nevét.
YERICO Creative Commons License 2001.02.08 0 0 67
Mondom, én nem fogok megtanulni gitározni, inkább modern balettet adok elő. Érdekes koncepció, nem? Különben sem divat a modern zenekarokban a gitár. Majd szinti lesz, az meg úgysem látszik, mit nyomogatok rajta.

Vagy vágassuk kopaszra a fejünket, és mi lehetnénk a GO YO!!! BOYZ.

Előzmény: Spanci (66)
Spanci Creative Commons License 2001.02.08 0 0 66
Ha én előreritmizálom magam, te hátra. Kész a koreográfiánk, és Neked se kell sebészetre járni.
Előzmény: 4RESK (65)
4RESK Creative Commons License 2001.02.08 0 0 65
Hátul lengedezhetsz nádszál, csak elöre ne gyere, mert még véletlenül rámtaposol a Titanic-val...(:
Előzmény: Spanci (64)
Spanci Creative Commons License 2001.02.08 0 0 64
Hát úgy is jó!
És majd ha hazajövünk én Dzsspanci leszek, mert csak így van értelme a nevemnek.
Az nem kizáró ok, hogy nő létemre 42-es lábam van. Ha hátul lengek ide-oda, ugye az nem számít?
Előzmény: YERICO (60)
4RESK Creative Commons License 2001.02.08 0 0 63
Na jó, de a TV-ben látszik, hogy csak kapirgálsz a gitáron, vagy akkordot fogsz..., mindegy, hogy az adás pléh back, vagy sem...
Előzmény: YERICO (62)
YERICO Creative Commons License 2001.02.08 0 0 62
Minek kellene, én nem zenélni akarok, hanem meggazdagodni. Manapság a playback a menő, lsd Dáridó és társai.
Előzmény: 4RESK (61)
4RESK Creative Commons License 2001.02.08 0 0 61
meg kellene még 2 akkordot (C dúr, A moll) tanulni a gitáron, és akkor megnyílik elöttünk minden ajtó, ami eddig zárva volt.
Előzmény: YERICO (57)
YERICO Creative Commons License 2001.02.08 0 0 60
Spanci, ez nem biznisz. A fiatalok teli vannak dohánnyal, majd szépen elverik a posztereimre, meg a CD-imre. Abból a pénzbőlm egyek majd el nyaralni, izé klippet forgatni Amerikába.
Előzmény: Spanci (59)
Spanci Creative Commons License 2001.02.08 0 0 59
Én is tag akarok lenni! De legyen inkább öregebb az imidzsünk, mert akkor előtte elmehetnénk az Államokba vendéglátózni.
YERICO Creative Commons License 2001.02.08 0 0 58
Hoppá, csak óvatosan, ha errejár Kozsó, még a végén ellopja a remek ötletet. :)
Előzmény: YERICO (57)
YERICO Creative Commons License 2001.02.08 0 0 57
Ok, 5 % a tied a manegerkedésért.
10% enyém az ötletért, hogy alapítsunk együttest.

A cukorra semmi szükség, úgyis lusta vagyok megmosni a hajamat, egy idő után úgy összeáll, hogy nem is kell rá zselé -> megspóroljuk a cukor árát is, és még többet kaszálunk. Na?

Ja, kellene kozmetikus is, aki 16 évesnek sminkel mindenkit, mert az a korosztály a legmenőbb a lányoknál. Aztán kellene valami kamu életrajz is, mondjuk szegény szülők gyermeke voltam, akinek egyetlen szórakozása volt csak, hogy magamban énekelgetettem a tükör előtt, és autodidacta képezgettem a hangomat, pedig istenáldotta tehetség, kincs lapul a torkomban, mígnem felfigyelt rám a nagy manager, és elindított a világhírnév és a gazdagság felé.

4Resk, akkor ezentúl hívhatlak Martinnak?

Előzmény: 4RESK (54)
Kalóz Pepi Creative Commons License 2001.02.08 0 0 56
Sajna nincsenek, a legutóbbi fogdoki kettétörte az állkapcsomat, varrni kellett, meg szemöldökcsipesszel szedegettem ki a fog ( csont?) szilánkokat az orcámból másnap, és most rettegek elmenni. De úgyis elmegyek. Na. Azért még ketté tudok roppantani egy-két mogyorót...
Előzmény: citromfű (49)
BahnScorper Creative Commons License 2001.02.08 0 0 55
Gondojj bele, a manazser ott spórol, ahol tud. Például a villanyszámlán. Így is sokbakerül jó megvilágításba helyezni azt a sok borotvált mellkast (az, hogy milyen nemű bandáról van szó, az jelen esetben nem számít...)
Előzmény: 4RESK (54)
4RESK Creative Commons License 2001.02.08 0 0 54
így van komám. Egyébként szerinted a mai nyálfiúkák nem használnak kristálycukrot?? Nézd meg, hogy vonaglanak a szinpadon. Biztos nem a 380V váltófesztöl. Valszeg a darazsaktól.
Előzmény: BahnScorper (53)
BahnScorper Creative Commons License 2001.02.08 0 0 53
Igen. És a rohamozó darázsrajoknak köszönhetően a tánckoreográfia is meg lenne oldva...
Előzmény: 4RESK (52)
4RESK Creative Commons License 2001.02.08 0 0 52
royalty-ként lemezenként 5%. Ez tiszességes.
Én meg Béla bácsi köszörüs szemüvegére gondoltam, hogy elbugázom.
Mi lenne ha én lennék a Martin?
És a Syrupboyz az milyen??
Egyébként van még egy ötletem az image-hez. Naponta fél kilo cukorral erösítenénk hajhagymáinkat, attól faszán összeáll a hajkorona. Mit nekünk B protein, meg vitaminnal dúsított sampon. Ezzel talán az ácsi cukorgyár szponzori tevékenységét is fokozhatnánk.
Előzmény: YERICO (46)
originalqszi Creative Commons License 2001.02.08 0 0 51
Az Istenért ne! A disznósajt is csak szőrősen jó:))))DDDDDDDDd
Előzmény: Kalóz Pepi (48)
YERICO Creative Commons License 2001.02.08 0 0 50
Nem borotválni kell, hanem gyantázni.
citromfű Creative Commons License 2001.02.08 0 0 49
Te egy szőrös mellű lyány vagy? Akkor neked mindkettő kötelező! Fogaid rendben vannak?
Kalóz Pepi Creative Commons License 2001.02.08 0 0 48
Akkor most télleg leborotváljam a mellkasom?????
Előzmény: citromfű (43)
originalqszi Creative Commons License 2001.02.08 0 0 47
És mindenki vehetne egy kanállal:)))) én 6-tal:DDDDDDDD
Előzmény: vapiti (44)
YERICO Creative Commons License 2001.02.08 0 0 46
OK, te leszel a MANAGER. Mennyit kérsz a haszonból?

Amágy nem kell nagy költségekbe verni magunkat, mert hangszerre és zenetanárra nem költünk, azok feleslegesek, viszont kell majd egy bodyterem meg egy tánctanár az ugrabugráláshoz. Ellopom a nagyapám szódásüveg szemüvegjét, az lesz csak a jó kis dizájn.

Viszont mi legyen a művésznevem. Azt hiszem, a Raphael jó lenne.

Együtesnévnek hogy hangszik a RICHBOYZ?

Egyszerű, de mindent elárul.

Előzmény: 4RESK (45)
4RESK Creative Commons License 2001.02.08 0 0 45
Ezt mondtam én is cseszd meg. CSak kiegészíteném annyiban, hogy SZTK keretes legyen az optika.
Azért egy pillangós tetkó elférne kidolgozott mellizmainkon. Kihipózott porcelán korona virítson a pofánkba, acélos izmainkon vadul csillogjon az étolajjal mixelt make up. Olyan börnacit szabassunk ami elöl kaszottul feszül, hogy elönyösen mutasson szilikonnal felpumpált termetes falloszunk. Tiszta siker...
Előzmény: YERICO (42)
vapiti Creative Commons License 2001.02.08 0 0 44
Fő attrakció a puffasztott rizs(a) lenne.
Előzmény: citromfű (43)
citromfű Creative Commons License 2001.02.08 0 0 43
Borotvált mellkas! Lányoknak puffasztott cici!
Előzmény: YERICO (42)
YERICO Creative Commons License 2001.02.08 0 0 42
Gondolkodtam az imidzsünkön.

Szolizott bőr, fekete napszeműveg, fehér kigombolt ing fekete bőrnadrággal télen - nyáron. Tutira egyediek lennénk ezzel a dizájnnal.

Előzmény: YERICO (38)
Kalóz Pepi Creative Commons License 2001.02.08 0 0 41
Ombuccman! Ombuccman!
Itten etnikumoznak, tessék letartóztatni őket!
Pepi-névtelen feljelentő

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!