> Nekem is ASUS V7100T van (TV kimenetes - de azt még ki sem próbáltam
Én éppen ma akartam volna kiprób (Asus V7100Pro/T), mondom plug&watch, de:
1. A win98 ugyan felismeri a tv-kimenetet (ott az eszközkezelőben a secondary display, nevezetesen mint "Televízió" ), de a Képernyő Tulajdonságaiban (/TwinView) nem tudom átállítani ezt tv-re (minden pöcök le van tiltva a panelen)
2. A w2k-ban nem is jelenik meg a secondary display
Ami meg az Asus apróbetűt illeti, a honlapon anniy, hogy Intel chipsettel a legkompatibilisebb, a Manuel-ben meg hogy VIA-chipsetre a VGARTD-t (Virtual Graphics Address Remapping Table Driver) ne Turbo hanem Normal módban rakjam fel (nekem normálisan futott Turbo-n is...)
PS: bocs mindenkitől, aki rühelli a magyar windózt
most néztem egy másik topicban a választ erre a "Duron-config/ASUS_VGA"-PARAjelenségre!!!!
Állítólag rá van írva az ASUS kártyákra, hogy intel csipes vagy ASUS alaplapban tuttira megy, a többit meg lesz.rják :) Vagyis ha nem megy, akkor a gari sem elég rá, elvégre "ők megmondták"...
Totya
P.s.: Azért nézzétek meg az összes apróbetűs feliratot, mert én nem használok egy ideje ASUS-t, nem mintha nem lenne jó (meg BX-es az alaplapom is :). Konklúzió: ELSA-t használjatok :P
Totyasrác: Én nem Detonatorral használtam a 7700-asomat, és a Midtown úgy is szar volt...:(
All: Beraktam egy Abit KT7A-ba egy 7100-at, és néha az a hibajelenség lép fel, hogy nem látja a kártyát, de olyan szinten, mintha nem is raktam volna be (hibakódot is lecsipogja). Majd miután sikerül beindítani, elfelejti a driverét, újra kell installálni. Ötlet?
Sziasztok, a Midtown-ról annyit: tuttira Detonator-ral próbálkoztatok. Nekem TNT 16M-s kártyám volt (Elsa ErazorII), s a gyári driverrel ment, Detonatorral nem. Most egy TNT2PRO 32M-s cuccom van (ErazorIII), a helyzet ugyanaz. Szerintem a legtöbb ember azt hiszi, hogy a TNT/TNT2/GeForce-sorozat majd jobban megy "tuning"- driverrel... Nos, egy ősrégi kártyánál talán igaz, de azért mindíg a gyári az igazi. S ez -gondolom- az ASUS-nál is így van (utoljára egy V3000-em volt tőlük, szintén az épp aktuális gyári driverrel)
Na ennyi, csaó,
cupili: Ha nem akarsz a csillagos égig elmenni, akkor az ATI Wonder All kártyát javaslom kb: 40eFt, rögtön mpeget csinál, vagy ha több pénzed van, akkor Pinnacle MP10, kb:100eFt. Persze ezek nem profi kártyák, ott el lehet költeni baromi sok pénzt. Ami már nagyon király, és a nála kétszer drágább kártyákat is üti, az a Matrox RT2000. Kb 400eFt
ASUS V6800 Geforce DDR kártya hivatalos (ASUS oldaláról letöltött) BIOS frissítése hazavágta a a gépemet. Van valakinek hasonló tapasztalata? Természetesen a helyreállítás módja lenne a sokkal fontosabb... SOS!!! (az alaplap ASUS CUV 4X-C)
Vettem, jótanácsot meg fogadtam, ma 11-kor magamévá tettem a kicsikét, igazad volt, nagyon szépen fut.Bár nincs viszonyítási alalpom, mert eddig két kártyám volt, és azt is szégyen leírni,?rio64, és Ati 8 megás Agp, annak szép volt a képe, de nem lehetett játszani szinte semmi pörgősebb játékot rajta.Még egyszer köszönöm hogy segítettél.
Asus P3V133-as alaplapban van 96Mb RAM-om, és egy celeron 400-as procim 450-en hajtva. Tudom, hogy a VGA kártyám húzza le nagyon a teljesítményt.
Már kb 20 rongy összejött, amikor a múlt héten elszállt a tápom. :-(
Kártya tanácsom: TNT2 (voodoo-t nem érdemes)
És ne butitott, ne 16mb-osat.
Ami neked kb jó lenne az az ASUS V3800 a sima kivitel valamivel magasabb mint 20e
vagy ami olcsóbb a diamond v770 kártyája.
írd le a konfigot. Ha celeronod van vagy hasonló, nem P1 akkor érdemesebb lenne, ha gyűjtenél és vennél GeForce2 Mx -et, nagyon sokat dob a teljesítményen kb30e nettó
Én most vagyok kártya vásár elött, de nagyon kevés vagyok hozzá.Húszezer körül volna rá zsé, nem tudom ezért a szerény összegért, lehet kapni használhatót?Segítsetek, köszi, Sanyi.
„a Midtown Madness (első verziója) képe tök csíkos volt”
Erre csak azt tudom írni, hogy nekem a Midtown Madness nagyon csúnya dolgokat művelt (16 megás TNT2-es vantám van). Nem ez az egyetlen játék, aminek az élvezhetőségébe rendesen belepiszkál. A napokban próbáltam ki az Ubisoft-os F1Gp 3-at, és az volt a véleményem, hogy egy nagy kalap fos. Kiderült, hogy csak egy vga kártya csere kéne már, de gyorsan. Nem tudom, hogy mikor veszek kártyát, de eddig a jelölt az ASUS V7100-as!
Nekem is ASUS V7100T van (TV kimenetes - de azt még ki sem próbáltam, s talán nem is fogom egyhamar).
Szerintem ár/teljesítmény aránya nagyon jó. Lehet, hogy van még ennél is olcsóbb GeForce2MX alapú kártya, de azért az ASUS gondolom, hogy jobb támogatást jelent, mint egy kevésbé ismert név. És talán a sebessége is jobb, de sajnos erről más kártya tesztelése nélkül nem tudok nyilatkozni.
Lényeg, hogy ennek eléggé jó a teljesítménye az árához képest (no meg anélkül is).
Egy problémám volt eddig vele, hogy a Midtown Madness (első verziója) képe tök csíkos volt (a házak élének és az utcáknak a vonalai - amik a végtelenbe tartanak - látszottak, és összezavarták a látványt). Előtte egy Riva128 alapú Diamond Viper-em volt, ami ezt nem csinálta, viszont kicsit lassabban futott rajta a progi.
Ha valaki próbálta már a Midtown-t V7100-zal, írja meg légyszi a tapasztalatait.
Minden más progi tök jól futott a kártyán. (Win98 angol verzió, nem Win98SE, főleg nem WinME)
Ajánlatom a V7100 (GeForce2 Mx).
Nekem is ez van csak jót tudok rolla mondani.
Eddig a Half Life akadás nélkül csak 640-ben ment, most 1152-is lazán viszi. Eddig egy tnt1-es volt nekem.
Olcsóbb katagóriás (30-35 netto) Asus kártyát szeretnék vásárolni. Ha valaki írna valami konkrétumot a kártyákról ár és teljasítmény tekintetében, annak nagyon örülnék. Szívesen olvasnék a kártyák teljesítményéről egyes játékokban szerzett tapasztalatok alapján.