Először is, ha rólam beszélsz, akkor nem "ez" hanem "ő". Másodszor nem ingyen netezek, de gondolom számodra ez érthetetlen, hisz egy magadfajta kiskölyöknek még biztos anyu állja a cehhet.
Naaagy okos fehér főnök magyarázni el picike indiánnak, mi az amit nem ért, kérni szépen...
Azt pl. tényleg nem, hogy minek száz ugyanolyan topic, de hát mindegy... néha úgy érzem, hogy itt éli ki magát néhány rettenetesen szomorú lelkibeteg ember, de azon túl...
Azzal bántottad meg, hogy kérdeztél. Ha azt mondtad volna Te is rögtön, hogy fujjmatáv, akkor most nem lennél lelkiszegény matávos provokátor. Ez van. :-)
Laslow:
Az egész topicnak semmi értelme, szóvá mertem tenni, mire rögtön matávos lelki szegény lettem. Gratula, érvelés megvolt.
kivi:
Szerinted tudja? :-)))
Gai-Iuron:
Magukat méltatják??? Esetleg minősítik... Nem baj. Ha méltatják, akkor méltatják, rendben van, bár szerintem nincs szükségük különösebb méltatásra. Mindenesetre nem lep meg, hogy semmit nem tudsz reagálni.
Tudod mit? Kezdd azzal a q. nagy ellenállásodat, hogy lemész a netről, és máris megfosztottad a Matávot 150 Ft-tól! Többre úgyse vagy képes... bár valszeg ezt Te is jól tudod, ezért vered itt a nyálad.
Az én kedvenc freemailes helyem, ajánlom mindenkinek, a:
www.mail.com -on van.
Egyszerűen szuper, és jobbnál jobb domainek vannak.
Nem egy snassz "freemail"
Enyim pld a: frasz@jurnalist.com :)))
Nemi kis lóvéért van POP3 is,
De akár faxra is teszik a mailt.
Egyébként pedig a DPG is jó megoldás, a POP3 ra.
a mail.com -ost forwardra tenni a DPG-s re.
:)
Attól még, hogy Matáv miért ne használnám, ha jónak találom? Különben meg lehet, hogy még kárt is okozok a Matávnak, mert használom a szolgáltatását, a reklámjaira viszont nem kattintgatok csupán azért, hogy jó legyen neki és attól még, hogy használom, nem fogok szeretni mindent, ami Matáv.