A topicot lezártam. Akit érdekelnek az esetleges fejlemények, az emilben megtalál. És örülnék is neki, ha így lenne, mert tényleg sokat segítettetek a történet lezárásában. Köszönöm mindenkinek újra.
Különben is, mivel az öngyi zsaroló fogalma nem létezik, nincs jogosultsága az ezzel való foglalkozásnak sem.
De a szétoffolást nem várom meg.
Azt mindenki tegye a saját kedvére.
Csók.
Akkor most nyissak topicot IQ mínusz kétszáz címmel?
Abban remekül lehet csapkodni egymást. Sőt, még én is részt vennék benne. (Kollegának úgyis teljes meggyőződéssel hiányoznék a topic címe miatt.:))))
Kedves!
Nagyjából két lehetőséged van.
1. mivel a vélemény szabad, én ki nem moderállak a topicból, zagyválj csak tovább kedvedre, mint mosolyra fakasztóan együgyű és üde színfoltja a topicnak. De ez esetben számíts rá kérlek, hogy előbb utóbb ember nem lesz, aki reagálna rád.
Én is most teszem másodszor és utoljára.
Ez eddig korrekt. Vagy
2. Mivel feltehetően gőzöd nincs, mi a vita és az öncélú villongás közti különbség, gondosan és nagyívben elkerülöd azt a témát, amihez sem emberi empátiával, sem ésszel nem bírsz érdemben és vitaképesen hozzáböffenteni. Ez már csak azért is célszerű volna, mert minek is mész arra a helyre, amit gennyesnek tartasz.
Ezzel mellesleg jelentősen spórolnál a maradásoddal bekövetkező és rád vonatkozó jövőbeni fikázásokon.
Üdv.
Off:
Baba????
Na, ezt nem.
Kedves, ha végigolvastad volna a topicot, kicsit tartalmasabb lett volna a véleményed. Legalább, mint a többieké.
Ne gondold, hogy feltaláltad a meleg vizet, bár kétségtelen van igazad.
De stilisztikai érzéked nincs, az biztos.
Üdv.
Csak így tovább, keményen előre. Szép idő lesz a hétvégén, kapcsolódj ki, élvezd a korai tavaszt, és tojd le ezt a kant. Magaddal törődj, meg a lelkeddel, de úgy, hogy erősits!!!
IGEEEEEEEN!!!!
VER - JÜK - MEG! VER - JÜK - MEG!!!!
...Annál is inkább, mert az akció óta ma először nem vagyok valami jó formában. Ami azt jelenti, hogy csak a szépre emlékezem, és sajnálom magam.
És nem aggódom fenti tünetek miatt, mert bármily szörnyű is a napi - depi, azért a gyomrom permanensen forog.
Mocsok dög.
Neeeem, dehogyis fogadtam.
A mocsok megkérdezte, hogy nem akarok - é bocsánatot kérni?
Normális???
Mondtam, nem! Sőt az egészet el akarom felejteni.
Erre megsértődött.
Szóval jól vagyok, köszi, és kifejezetten erőt ad a tény, hogy ő viszont nyűglődik egy kicsit.
Csak így tovább, nem?
Pusz!
Csók mindenkinek!
Ma egész nap (eddig) húztam az igát a munkahelyemen.
Terminátor lány.
Szeretettel tudósítok mindenkit arról, hogy már fél napja semmi(!) bosszúszomjam nincs, és változatlanul meg vagyok könnyebbülve.
Ez fontos, mert permanensen félek, hogy ezen idill csak átmeneti, de egyelőre olybá tűnik- nem.
Viszont rém érdekes ez a kaporszakállú dramaturg a felhőkben.
Ma egy anyakönyvveztőnél és egy szülészeten(hamvas babák és anyaösztönök közepette) dolgoztam, valamint a válások lélektana volt a harmadik témám. Végig rosszul voltam, de szerencsés, bölcs előrelátással végig cipeltem magammal a legjobb barátnőmet. Aki sikeresen funkcionált, mint hangulatnormalizátor.
Pusz!