Keresés

Részletes keresés

Strato Creative Commons License 2001.02.03 0 0 8
Én géppel nem nyomtam sokat, inkább a baráti kört agyaltam, de, amit írtam azt fenntartom az MK4-re. A többivel nem játszottam olyan sokat.

A Trilogy nagy kihagyás! Benne van az összes addigi szereplő, plusz újak (Rain, Ermac), meg egy csomó új pálya, és alapból játszhatsz a főellenségekkel (Goro, Kintaro, Motaro, Shao Khan) is.

Muskulus Creative Commons License 2001.02.03 0 0 7
Bocs, de szerintem ez baromsag! Tok szamit a fokozat, de persze az oszlop is. Csak annyi, hogy probald ki a master 2-t very easyn, aztan ultimaten, szerintem azert van nemi kulonbseg!

Amugy a trilogy nekem nem volt meg, ill. nincs meg.

Előzmény: Strato (6)
Strato Creative Commons License 2001.02.02 0 0 6
És mi a helyzet a Mortal Kombat Trilogyval? Azzal nem nyomta senki?
Egyébként szerintem a nehézségi szint nem sokat számít, inkább az, hogy melyik "destiny"-t (gy.k. oszlopot) választod. Volt már olyan, hogy a legbrutálabb fokozaton simán végignyomtam egy oszlopot, aztán új játékban második fokozaton a második ellentől majdnem kikaptam...
7xxKisA Creative Commons License 2001.02.02 0 0 5
csezzel bazzeg abban van kihivas.
Jo a mortal,de tulecceru.
KisA
Előzmény: Muskulus (4)
Muskulus Creative Commons License 2001.02.02 0 0 4
Gondolom ez Ultimate fokozaton ertendo?!

Egyebkent tok jo lenne, ha lehetne valahogy neten keresztul jatszani. Ugyanis, a gep mar nem ellenfel, es kene egy kis kihivas...

U.I.: Ne gondoljatok, hogy nagy az arcom - tenyleg, nem akarom, hogy ugy tunjon, de ez az igazsag.

Előzmény: dzsó (3)
dzsó Creative Commons License 2001.02.01 0 0 3
Én is mostanában a Mortal 4-gyel pusztítom az agysejteimet(ha van még). Scorpionnal és Sub-Zeroval jóformán legyőzhetetlen vagyok, de a többiekkel is győztem legalább egyszer Master II fokozaton.
Muskulus Creative Commons License 2001.02.01 0 0 2
A novice oszlop mar sikerult, de eleg szemet egy jatekmod az az endurance.
Előzmény: bayzee (1)
bayzee Creative Commons License 2001.01.31 0 0 1
Én is még játszok vele, és elég jól el vagyok. Az ultimate endurance azonban bosszant. Meddig juttok el benne?
Granpa Creative Commons License 2001.01.31 0 0 0
Te kis ugyes :)
Előzmény: Muskulus (-)
Muskulus Creative Commons License 2001.01.31 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Senki nem nyustoli mar a jo oreg mortalokat, vagy csak forum nincsen. En a magam reszerol, mind a 4-et vegignyomtam mar a letezo legdurvabb fokon. Persze, a 4 a legjobb szerintem, de ez nem tul meglepo. Minden szerenytelenseget felreteve, az a helyzet, hogy szinte mar sosem ver meg a gep egyszer sem, es nincs ellenfelem, jo lenne mar egy...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!