Keresés

Részletes keresés

Abszolút Nulla Creative Commons License 2001.08.27 0 0 22
vagy sugár andrás
Előzmény: rice (21)
rice Creative Commons License 2001.08.27 0 0 21
szerintem bátor, vagy hüje.

rizsa

Előzmény: Solt (18)
Yoo Creative Commons License 2001.08.26 0 0 20
tippem sincs, hogy egy 16 éves lány, aki valszeg még diák, miért beszél röviden a barátaival.:)))
neked?
Előzmény: homersimpson (19)
homersimpson Creative Commons License 2001.08.26 0 0 19
"azon is gondolkoztam, hogy miért hülyepicsáznak le automatikusan valakit, ha csak 16 éves, és telefonálni merészel."

Nem attól HP hogy 16 éves és telefonál. Attól, ahogyan viselkedik és telefonál.

Előzmény: Yoo (15)
Solt Creative Commons License 2001.08.26 0 0 18
Ilyen e-mailcímmel én azért arra vigyáznék, nehogy valami kiemelt ügyfél kislányának a kezéből verjem ki a telefont...
Előzmény: Flex (13)
tepoe Creative Commons License 2001.08.26 0 0 17
ÜSS! (Meg tetováld a homlokodra, hogy Zsé.) :)
Előzmény: nosferato (-)
rice Creative Commons License 2001.08.26 0 0 16
nagy kár, hogy mi nem utazunk 2 órát együtt:( úgy vernélek szájba, ha hozzányúlnál az aksimhoz. gondolom te is piszkosul bánod ez.

rizsa

Yoo Creative Commons License 2001.08.26 0 0 15
nekem eddig fel sem tűnt, hogy 3 másodperces beszélgetéseket folytatnak egyesek. talán mert nem lesem, mit csinálnak mások. de ha valakinek nincs pénze órákig pofázni, nagyon jól teszi, hogy kihasználja ezt a lehetőséget.

flex, azért egy kicsit elgondolkoztam, mit szólnék, ha el akarnád venni az aksimat a vonaton... azon is gondolkoztam, hogy miért hülyepicsáznak le automatikusan valakit, ha csak 16 éves, és telefonálni merészel.

rice Creative Commons License 2001.08.26 0 0 14
akkor te ilyen 16 éves hüje picsával utazgats. nem gondolod, hogy sem semmi?

rizsa

Flex Creative Commons License 2001.08.26 0 0 13
A 3 masodpercben az tud igazan jo lenni, mikor zsufolt vonaton jatsza ezt egy 16 eves hulyepicsa, egy 2 oras ut alatt hatvanszor szolal meg a maximum hangerore allitott csorgese, belehadar valamit, aztan varja az ujabb csongest. Es meg elvezi is. Na ilyenkor nagy ivben leszarom hogy van-e jogom beleszolni barki telefonalasi szokasaiba. Az ut vegen visszakapja az aksijat :)
rice Creative Commons License 2001.08.26 0 0 12
teljesen igazad van. jó is lenne az a 10 mp ingyenes telefonálás.
én is 3 mp telefonálok. sajnos nem engedhetem meg magamnak havi 15 percnél többet. miért olyan érthetetlen ez más embereknek?:(

rizsa

Előzmény: ramore (10)
Solt Creative Commons License 2001.08.26 0 0 11
A munkahelyemen az utcáról bejövő fiatalok olvasóterem-szerűen végignézhetnek elég sok újságot. Volt egy srác, aki sűrűn és hosszú ideig járogatott be, és olyankor állandóan ilyesmit hadart félhangosan: huszonharmadik-második-harmadik.
Kimentem az irodából, és láttam, hogy mindezt telefonba csinálja.
Lakást kerestek, és a bátyja a melóhelyen nem olvashatta át a hirdetési újságokat, ezért ő így diktálta be neki, hogy melyik oldalon, hasábban, felülről hanyadik hirdetés lehet sanszos.
Előzmény: Captain Törp (9)
ramore Creative Commons License 2001.08.26 0 0 10
Némelyik "nálunk jobb" országban 10 másodperc után kell fizetni. Jó lenne,ha nálunk is így lenne, de a magyar szolgáltatókat csak a pénz érdekli, semmibe veszik az előfizetőiket, azokat akikből nagyon jól élnek. Mindent akarnak, semmit nem adnak.
Captain Törp Creative Commons License 2001.08.26 0 0 9
ésigazad lenne
Foti Creative Commons License 2001.08.26 0 0 8
Nyugi.
Nézd meg a tarifatáblázatot, nézd meg, mennyi pénz van a zsebükben.

Én anno akkor anyáztam, jópár éve, mikor a 6mp-et levitték 3-ra.

De ugyancsak rámjön a görcs, mikor a bankautomaták használati díjaival szembesülök.

Szóval nyugi.
Ne fájjon neked, hogy másnak nincs pénze !

Ernesto Serra Creative Commons License 2001.08.26 0 0 7
és miért zavar ez téged?

Engem meg az zavar, ha egyesek beleszólnak, hogy mások hogyan, meg mire használják a telefonjukat, vagy mire költsék a pénzüket... érdekes módon még nem jutott eszembe, hogy de jó lenne leütni a fejüket a nyakukról

GarneTT Creative Commons License 2001.08.26 0 0 6
Ismervén a westel gigantikus percdíjait (nézzük a valószínűleg dominos percdíját csúcsidőben: -- 8-20 -- 100Ft), akkor azért ki lehet találni, hogy csóró fiatal miért nem beszél normálisan. Arról nem is beszélve ugye, hogy 4 mp-ért már 30 mp-et fizet, ami jelen esetben 50Ft, és ez egyszerüen NEM FAIR, hogy ha az ember mondjuk 15 mp alatt akar elintézni valamit (az általad említett párbeszéd kb ennyi), akkor kétszer annyit fizessen. Ez persze nem lenne baj, hogy ha normális percdíjai lennének a westelnek. De nincsenek, és ezért számomra még mindig rejtély, honnan van olyan sok előfizetője. Valószínűleg a marketing, a presztízs, és pontosan ez a 3mp-ezés hozza nekik az ügyfeleket. De leginkább az első kettő.

Egyébként engem is zavar, de ha mondjuk olyan hosszúságúak, mint ez, és leveszi a csörgéshangot, akkor nincs vele semmi bajom. De ha ezen csevegnek órákon át, az már necces...:)

Champace Creative Commons License 2001.08.26 0 0 5
Azokat akik nem 3 másodperceznek!
Azért ugyanannyi a 4.-30. mp tarifája, mert cserébe van 3 mp. Most ha nem használod ki, akkor csak magadat csapod be.
Egyébként meg fontos, hogy az ember lényegretörő legyen ;)
rali Creative Commons License 2001.08.26 0 0 4
Ember!Ezen kiakadni ...
Abszolút Nulla Creative Commons License 2001.08.26 0 0 3
Az én húgom is 3 másodpercezik, úgyhogy pofa be, vagy szétütlek, te kis mocsadék.
nosferato Creative Commons License 2001.01.30 0 0 2
Akkor még talán belefért a "sziaénvagyokhívjálvisszalécci"
Előzmény: döbrögi (1)
döbrögi Creative Commons License 2001.01.30 0 0 1
Es kepzeld, az elejen (ugy 94 korul) meg hat mp volt az ingyenes, akkor mi lehetett...
Kham Creative Commons License 2001.01.30 0 0 0
Én 0 másodperc alatt intézem a beszélnivalóimat. Éljen a telepatizmus.
nosferato Creative Commons License 2001.01.30 0 0 topiknyitó
Hárommásodpercezés. A Westel szolgáltatóval teljesen ki vagyok békülve, habár nekem Pannonom van. De ezzel hogy az első 3 másodpercet ingyenessé tették, elindítottak egy folyamatot, aminek a végeredményeként valamely pszichiátriai intézetben fogom magam találni kezelésen.

Rosszul vagyok, amikor a patkány kis tinik a rohadék olcsójánoskodó 3 másodpercezéssel beszélnek a barátnőjükkel. Ez egyrészt furkón néz ki, másrész valóban taplóság, miféle kommunikáció már ez? Ennél jobban csak az idegesít, amikor hasonló konstrukcióban csak ennyit mondanak: "sziaénvagyokhívjálvissza"...

3mp: Igen ma.
3mp: Ki jön még?
3mp: 8 Moszkva?
3mp: Bioszdoga.
3mp: Én is téged.
3mp: Akkor este!

Zavar.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!