Állatbarátként rendszeres vagy alkalmi kutyasétáltatást, bármilyen kisállat etetését, valamint megőrzését vállalom a nyári időszakban is. (Főként délutáni és esti órákban.)
Állatbarátként rendszeres vagy alkalmi kutyasétáltatást, bármilyen kisállat etetését, valamint megőrzését vállalom a téli időszakban is. (Főként délutáni és esti órákban.)
Állatbarátként rendszeres vagy alkalmi kutyasétáltatást, bármilyen kisállat etetését, valamint megőrzését vállalom a téli időszakban is. (Főként délutáni és esti órákban.)
Állatbarátként rendszeres vagy alkalmi kutyasétáltatást, bármilyen kisállat etetését, valamint megőrzést vállalok a nyaralás alatti időszakban is. (Főként délutáni és esti órákban.)
Állatbarátként rendszeres vagy alkalmi kutyasétáltatást, bármilyen kisállat etetését, valamint megőrzést vállalok a téli időszakban is. (Főként délutáni és esti órákban.)
Főként napközbeni lemozgató sétákat vállalok Budapesten, Zuglóban és környékén. 3 éve foglalkozom a sajátjaim mellett más kutyusokkal is. Több kutyushoz járok rugalmas időpontokban. Ha munka előtt és után csak egy gyors egészségügyi séta fér bele a részedről, én szívesen lefárasztom kedvencedet! :) Sétáltatás mellett ellátást is vállalok elutazás idejére!
Főként napközbeni lemozgató sétákat vállalok Budapesten, Zuglóban és környékén. 3 éve foglalkozom a sajátjajm mellett más kutyusokkal is. Több kutyushoz járok rugalmas időpontokban. Ha munka előtt és után csak egy gyors egészségügyi séta fér bele a részedről, én szívesen kifárasztom kedvencedet! :) Sétáltatás mellett ellátást is vállalok elutazás idejére!
Állatbarátként, a téli, karácsonyi időszakban is rendszeres vagy alkalmi kutyasétáltatást, kisállat etetését, felvigyázást vállalok, főként esti órákban.
Hétköznaponként kutyasétáltatást vállalok délutáni időpontokban. Több éves tapasztalattal rendelkezem kutyákkal, szívesen foglalkozok velük, ha a gazdi idejébe nem fér bele a kellő mennyiségű séta és játék. Az alábbi kerületekben tudom vállalni: I., VI., VII., VIII. X., XI., XIII., XIV.
Főként napközbeni lemozgató sétákat vállalok Budapesten, Zuglóban és környékén. 3 éve foglalkozom a sajátjajm mellett más kutyusokkal is. Több kutyushoz járok rugalmas időpontokban. Ha munka előtt és után csak egy gyors egészségügyi séta fér bele a részedről, én szívesen kifárasztom kedvencedet! :) Sétáltatás mellett ellátást is vállalok elutazás idejére!
Vállalom kutya-macska, más kisállat gazdi távollétében (nyaralás, kórházi ellátás, stb.) történő gondozását Budapest és Csömör területén.
Jelenleg macskáim vannak, rendszeresen járok menhelyre kutyát sétáltatni. Több gazdival állok kapcsolatban (kutyás, macskás), akiknek régebb óta segítek rendszeresen, általuk leinformálható vagyok.
Főként napközbeni lemozgató sétákat vállalok. 3 éve foglalkozom a sajátjajm mellett más kutyusokkal is. Budapesten, az Örs vezér téren lakom. Több kutyushoz járok rugalmas időpontokban. Ha munka előtt és után csak egy gyors egészségügyi séta fér bele a részedről, én szívesen kifárasztom kedvencedet! :) Sétáltatás mellett ellátást is vállalok elutazás idejére!
Családi NAPKÖZI, PANZIÓ 🐶 /kis létszámú, max 10 kutyussal/
Te dolgozol hétköznap, a kutyád viszont otthon unatkozik? Végre akad valami jó program, de hirtelen nem tudod kire bízni a kutyusod? Megoldjuk! A napközis foglalkozás alatt kedvenced azt teszi amit legjobban szeret. Kutyapajtikkal hancúrozik, kirándul, mert a fáradt kutya, jó kutya 🐕 Nincs rombolás, felesleges ugatás és morcos szomszédok😉 Panziót foglaltság függvényében tudok biztosítani, mivel nálam a kutyusok nem kenelben, hanem velem, a lakásban vannak. A lakásban, gazda mellett lakó kutyák gyakran nehezen viselik a keneles tartást, még ha csak pár napról is legyen szó. 🐩 Várunk napközis vagy panziós csapatunkba ha szobatiszta, jól szocializált kutyus vagy. 🐾
Szívesen vállalok alkalomszerű vagy rendszeres kutyasétáltatást reggeli és esti időpontokban, valamint utazás vagy bármilyen akadály miatti időkiesés esetén kedvenc (cica, kutyus, rágcsáló, hüllő...) etetését, ellátását (akár otthonomban is). Állatbarát vagyok, de főállásban nem ezzel foglalkozom.
Kerületek tekintetében preferálom: I., II., V., XIII. ker., megbeszélés szerinti más kerületek is
Főként napközbeni lemozgató sétákat vállalok. Budapesten, az Örs vezér téren lakom. Több kutyushoz járok rugalmas időpontokban. Ha munka előtt és után csak egy gyors egészségügyi séta fér bele a részedről, én szívesen kifárasztom a kutyusod! :)
Kedves, jószándékú, de erős és dinamikus, 2 éves kutyusomhoz (staffordshire) keresek rendszeres sétáltatót. Rugalmas hogy mikor, nekünk nehéz a mozgásigényét kielégítenünk, főleg télen.
Érd-Parkváros felső részén lakunk, itt lenne a séta a munkásnév utcák környékén. Olyan jelentkezését várom, akinek van tapasztalata erős, határozott kutyákkal.