Nem, nem utálom magamat megnyugodhatsz és nem hírdetek igét sem.Hogy miért ez a nickem?Azt inkább hadjuk.A jelenlegi nagy röhögések közepette úgysem értenéd meg.Azt már itt megtapasztaltam, hogy nincs értelme értelemes kérdéseket feltenni vagy éppen értelmesen válaszolni.Túlságosan is egy dudátát fújnak itt a mandrók.Van itt egy pár ugymond "khiráj" csávó akiket a többi sneci elvakultan próbál majmolni.Ugyhogy ha ezeknek a "guruknak" nem teszik amit vél egy új visitor, akkor meg van baszva az egész.
És még te akarsz nekem halyesírási órákat adni leha?Hát akkor nem sok mindent tanulnék tőled, de azért okíts, majd segítek.
Mert ez a csávó még nem tudja, hogy hogyan működnek itt a dolgok a ti világotokban ....LINavirág.
A tapasztalat az élet legnagyobb tanítómestere, igaz?Tudod te ezt magadról.Bistos sokáig tartott mire megszerettetted magad itt.De én ezt el akarom kerülni.Én nem azért vagyok itt, hogy abba sajátos helyzetbe kerüljek mint te.
vége? pedig segítenék én szíves örömest. pl helyesírás órákat adnék neked, cserébe te meg elém hintenéd hatalmas intelligenciád piciny morzsáit
ne légy ilyen! a kudarcélmények ne törjék meg a jókedvedet! ha buta vagy is, légy nyitott és _pozitív_ és akkor az emberek szeretni fognak, akkor is, ha buta vagy
Old meg a busz problémát és vegyél egy lap topot.A City Bank alacsony törlesztő részletre ad kölcsönt.Látod ez az én egyik alapelvem, segíts ahol tudsz!Az egyetlen fegyvered itt az, hogy Gesztit játszhatsz.Olyan jól dobálod a szavakat, hogy az ember csak felidegesíti magát/tisztelet a kivételnek/ nem figyelve arra, hogy a mondataidnak abszolút nincs mondanivalója.A törzsasztalnál való hozzászólásaidból arra következtetek, hogy egy komolyabb témánál beleesel a logarléc problémába.De mindenki maradjon a maga szintjén.Ki itt, ki ott.
És kérlek ne hívj, ne írj és ne keress mert kettönk között mindennek vége!
ez a JPTE 2000 csak nem azt jelenti, hogy ott és akkor végeztél?
tudtam eddig is elméd fényessége az a ragyogás, ami felém árad, de most kőbe vésett bizonysággá vált, hogy nálad nagyobb májer nem élt még a föld kerekén.
igazad van. egy kudarc az életem. a pc-m nélkül meghalnék. még a légzést is úgy oldottam meg, hogy van egy kis segédprogramom, ami a képernyő aljára mindig kiírja, hogy: kifúj, beszív, kifúj, stb ...
képzelheted azt a streszt, amikor haza kell mennem! kinyomtatok ebből vagy két oldalnyit, de ha késig a busz, lila fejjel esek az otthoni gépem elé
Lehet, de ez a ti világotok, "én ide kivégzésre jöttem".A buktatók mindenhol megvannak.Én elismerem a pc buktatóit felém, de sebaj, ugyanis nem lehet az ember mindenben "khiráj".A pc-n kívül majdnem mindenhol pofára esnétek a sok bukkanón.
válasz a logarlécre:
forrás:JPTE 2000
rájöttem. te többek között krónikus pécéitiszben szenvedsz. rettegsz mindentől, ami bonyolultab egy logarlécnél és azoktól is, akik használni tudják. valószínűleg a szellemi fölényük nyomaszt. ne törődj ilyesmivel! ezek az emberek, mint jómagam is, legtöbbször békések és elnéző jóindulattal viseltetnek a magadfajta iránt
Valóban hallok valami röhögést, de ezek csak a szürke egerek röhögése, a tiétek.Én örülök a nevetéseteknek, mert ezzel hozzátok a tudomásomra, hogy mennyire igazam van.Pontosan a begyöpösödésetek miatt nem értitek, hogy miröl is beszélek nektek.Megpróbaltam elmagyarázni nektek, hogy mennyire lényegtelenek vagytok a pc-teken kívül, mint a morzsa amit lesöprök az asztalról.De valóban a morzsa is a kenyér része, mint ahogy ti is ennek a világnak, de ti vagytok akik kihulltok belöle és a söprés áldozata lesztek.Én a ti világotokban vagyok nevetséges, ti meg az enyémben.
Ilyenkor produkál az élet egy bazinagyot:pl.ismeretlen ismerős
elektronyos kerítés! hintsed mán még tovább az észt, mert szomjazom a kultúrát! férgeknek való nyomorult életembe te hoztad el a fényt! ebben a percben dobnám ki a gépemet (ha a főnököm nem kérdezné meg, hogy mit a keres a monitor az ablakban és) ha nem ez lenne az egyetlen lehetőség, hogy az igédet magamba szívjam.
bohóc vagy barátom, de a szomorú fajtából. azt sem látod, hogy mindenki kiröhög. tipikus esete vagy a bezárt bolondnak, aki azt hiszi, rajta kívűl mindenki be van zárva
Akkor együtt röhögünk, közösen, rajtad, hogy mennyire jó fej és vicces kis gyerek vagy te leha.Tán te vagy itt az ász?Kiváncsi lennék mihez értesz még a "Hozzászólás"-ra való kattintáson kívül.Szellemes gyereknek képzeled magad, közben meg valójában az egész életed ott zajlik azelőtt a monitor előtt amit éppen most is meredsz.Nem sok örömöd lehet az életben /a mások szapulásán kívül/, de ezért sajnállak.Valószínű már a szemed sem jó, félig már vak lehetsz.Belegondoltál már mi lesz igy veled?A monitorod elött fogsz megrohadni.Én nem tagadom, hogy a számítógéphez nem sokat értek, de nekem ezer más örömöm van a világon.Én a valóságot szeretem, az életet, a kézzel fogható dolgokat, nem pedig az ilyen virtuális másodlagos baromságokat.Imádod ha másnak tetszik a néha frappáns és agytlan beszólásod.Ilyenkor teljesen felpörögsz és ismételgeted magadban, hogy "de jó vagyok, de kurva jó vagyok" monológot.Szerinted ennek mennyi értelme van?Hát el kell keserítenem téged, semmi!Na de mindegy, ez csak egy szubjektív vélemény volt az itteni szereplésedről.Rengeteg ilyen számítógépes elmebajnokkal találkoztam már és nem irigyelem az életüket.Az esetenkénti jó behányásokon kívül nem sok mindenük van.Úgy is mondhatnám, hogy az olyanok mint te szarnak mi van az pc-en kívül.Tőletek az egész világ kihalhatna csak a nyavajás pc-tek megmaradjon.Most te vagy egy fiatal és bohém csóró huszonéves vagy aki nem találta a helyét a világban és inkább itt éled az életed arc nélkül /mert itt sok mindent büntetlenül megtehetsz/, vagy pedig egy olyan, lassan középkorú egyén vagy akinek semmi más csak a szinek hiányoznak az életéből és egy büdös szürke világban élsz.Az ilyen pc "guruk" élete mind ilyen hidd el./azért tettem idézőjelbe, mert sokkal többet jelent az a szó önmagában mint bármelyikötök élete megháromszorozva/.Na de sebaj, ilyen szürke egerek mindig is voltak és lesznek is/tudod a kivételek/.Ha akarsz irni valami szellemeset válaszul szerény véleményemre akkor tedd azt, ha pedig nem úgy lesz a legjobb.
Köszönöm, hogy végigmeredted a monitort!
Na pá.