Zámbó Jimmy rajongói kezdeményezik kedvencük szentté avatását. Állítólag kigyógyított valakit a halálos kórból. Ez komoly, a Best Magazin is lehozta. :)
most "Karácsony Jimmy nélkül" (brühühühü hüphüphüp) címmel jelent meg egy album.
Zámbó Emlékmás Árpád szerintem még randább mint a néhai kiskirály... pedig...
Javaslom, hogy jövőre legyen Karácsony Jimmyvel II, Ramadán Jimmyvel, Hanukka Jimmyvel, meg hasonló válogatások is. Biztos lesz rá igény (ha eddig volt ezekre...)
Karácsonyra megjelenik Zámbó Árpád maxi CD-je!!!! Remek!!! Fantasztikus! Egyszer egy Dáridóban(csak véletlenül néztem bele!) hallottam "énekelni" Árpádot, hát, nincs hangja szegénynek. Jimmy azt nyilatkozta testvéréről annak idején, hogy gyémánt van a torkában-hát az a kurva gyémánt jól el is vágta Árpi hangszalagját. Saját testvére halálából üzletet csinál. Ráadásul szemtelenül tehetségtelen.
De szépen leirtad,hogy az egész banda nem ér egy kalap sz@rt se.Sajnálom az öregasszonyt mint anyát, de atért nem kell körbehordozni az országon mint a véres kardot.Férfiasan bevallok valamit:egyszer részegen hallgattam a nagy Őt.Később szerencsére kijózanodtam!!
Kedves Mucuska!
A barátnőm gyüjtötte össze őket, de én legszívesebben elásnám a kertbe. Osztán csak rájöttünk, hogy baromi nagy lóvé van a bizniszben.
Most fogom megírni azt a könyvet, melyben bevallom, hogy fiú létemre én is a Zámbó csávó szeretője voltam és van néhány (néger) gyermekünk...
A könyvet elővételben 135250 ft-ért adom.
Kell valakinek az a szaros CD, vagy nem?
Jelentkezzetek a bertapi@vianovo.hu címre
Csókolok mindenkit, aki a szemével lát és a szívével érez...
A Zámbó femili tegnap esti dáridós produkciója állati volt! A még élő férfirokonokból összeálló alkalmi "zenekar" leplezetlen unalommal imitálta a laikusok szemében zenélésnek tűnő cselekvési sorozatot. A frontember Zámbó Árpád többnyire háttal ált a közönségnek, nyomatékosítva azt a tényt, hogy legalább hátulról kiköpött olyan, mint Dzsimi. Mert a hangja, az nem. A Zámbó család arcának méretei fordítottan arányosak zenei képességeivel. A hisztérika Marietta és a kedves mama ott csápolt az első asztalnál, a kamera kettejükön kívűl nem merte a hátsóbb sorokat mutatni, mert egy-egy gyors snitten a közönség őszinte döbbenetét lehetett látni, így inkább a rendező a továbbiakban megmaradt a két családtag önfeledt jókedvű mosolyánál.
Ezeket a képsorokat látván még az is visszasírja szerencsétlen Jimmyt, aki eddig nem szerette őt, mert jól láthatóan saját testvérei aprítják most szét emlékét.
A testvirek se külömbek ám.Ezek amerre járnak úgy néznek ki mint valami cigányhorda.Élén a Mariannával.György meg a sok fux helyett inkább fogsort csináltatott volna.Undoritó ez az egész familia.Testvéri szeretet!Ha-ha-ha.A lóvét szeretik.De azt nagyon.Na!
Én életben is akarom tartani a Jimmy kultuszt, mert addig is van rá esélyem, hogy jó áron adhassam el az összes olyan cuccot, ami vele kapcsolatos, de nekem meg QRVÁRA nem kell!
1ébként mindenkinek köszönöm a hozzászólást!
Csak azt nem értem, miért nem licitáltok már arra a SZAR CD-re????
No pusszy
villanypásztor: van néhány ízléstelen nipp a birtokomban Zámbó Imre mellszobra 6 centiméteres nagyságban a Zsolnay gyár terméke, kézi festés, illetve egy egészalakos lyimi mikrofonnal, bőrjakóval, csupasz mellkassal. ez 18 centis, de szintén kézzel festett és rettentő csúnya (nemhiába: élethű)
kell?
jól mutatna a vitrinben a nagymutter búsuló juhásza mellet
Szerencsétlen Jimmy halála és az azt követô hisztéria, egy igen nagy üzletágat fejlesztett ki! Kezdôdött azzal, hogy a legjobb barátja (Komáromi István) rögtön írt egy dalt, amit gondolom majd kiad és busásan megtérül neki a fáradozás. Ôt követte legalább három négy énekes, akik szintén úgy gondolkodtak, hogy meglovagolják az üzletet...
A Jimmyrôl szóló könyvet pillanatok alatt elkapkodták és mára már ott tartunk, hogy az eredeti ár csupán ,,reklámárként" van feltüntetve a boltokban...
A Jimmy CD-k, LP-k és miegymások ára is az égbe szökött...
Ez felháborító!!!
Hány bôrt akarnak még lehúuzni egyesek, errôl a szerencsétlen Jimmyrôl???
Ezúton szeretném meghírdetni Zámbó Jimmy ,,Best of (1)" című dedikált CD-met, melyet 10000 (azaz: tízezer) forintért kívánok eladni!
Jelentkezzetek itt, email-címmel, vagy az erotiqs@vianovo.hu címen, ha nem akarjátok, hogy más vegye meg elôletek, vagy én esetleg rosszul járjak és ne tudjam elpasszolni a CD-t!!!