Keresés

Részletes keresés

La Méduse Creative Commons License 2004.08.21 0 0 25
Zámbó Jimmy rajongói kezdeményezik kedvencük szentté avatását. Állítólag kigyógyított valakit a halálos kórból. Ez komoly, a Best Magazin is lehozta. :)
GarneTT Creative Commons License 2001.12.16 0 0 24
most "Karácsony Jimmy nélkül" (brühühühü hüphüphüp) címmel jelent meg egy album.
Zámbó Emlékmás Árpád szerintem még randább mint a néhai kiskirály... pedig...
Előzmény: Tub (23)
Tub Creative Commons License 2001.12.16 0 0 23
Javaslom, hogy jövőre legyen Karácsony Jimmyvel II, Ramadán Jimmyvel, Hanukka Jimmyvel, meg hasonló válogatások is. Biztos lesz rá igény (ha eddig volt ezekre...)
FixI Creative Commons License 2001.12.16 0 0 22
Árpi márcsak ilyen, de a többi testvér is ugyanilyen.
Előzmény: _Zoltán_ (21)
_Zoltán_ Creative Commons License 2001.12.16 0 0 21
Karácsonyra megjelenik Zámbó Árpád maxi CD-je!!!! Remek!!! Fantasztikus! Egyszer egy Dáridóban(csak véletlenül néztem bele!) hallottam "énekelni" Árpádot, hát, nincs hangja szegénynek. Jimmy azt nyilatkozta testvéréről annak idején, hogy gyémánt van a torkában-hát az a kurva gyémánt jól el is vágta Árpi hangszalagját. Saját testvére halálából üzletet csinál. Ráadásul szemtelenül tehetségtelen.
borsalino Creative Commons License 2001.10.29 0 0 20
De szépen leirtad,hogy az egész banda nem ér egy kalap sz@rt se.Sajnálom az öregasszonyt mint anyát, de atért nem kell körbehordozni az országon mint a véres kardot.Férfiasan bevallok valamit:egyszer részegen hallgattam a nagy Őt.Később szerencsére kijózanodtam!!
Előzmény: Halászkirály (18)
bertapi Creative Commons License 2001.10.27 0 0 19
Kedves Mucuska!
A barátnőm gyüjtötte össze őket, de én legszívesebben elásnám a kertbe. Osztán csak rájöttünk, hogy baromi nagy lóvé van a bizniszben.
Most fogom megírni azt a könyvet, melyben bevallom, hogy fiú létemre én is a Zámbó csávó szeretője voltam és van néhány (néger) gyermekünk...
A könyvet elővételben 135250 ft-ért adom.
Kell valakinek az a szaros CD, vagy nem?
Jelentkezzetek a bertapi@vianovo.hu címre
Csókolok mindenkit, aki a szemével lát és a szívével érez...
Előzmény: Mucuska (17)
Halászkirály Creative Commons License 2001.10.27 0 0 18
A Zámbó femili tegnap esti dáridós produkciója állati volt! A még élő férfirokonokból összeálló alkalmi "zenekar" leplezetlen unalommal imitálta a laikusok szemében zenélésnek tűnő cselekvési sorozatot. A frontember Zámbó Árpád többnyire háttal ált a közönségnek, nyomatékosítva azt a tényt, hogy legalább hátulról kiköpött olyan, mint Dzsimi. Mert a hangja, az nem. A Zámbó család arcának méretei fordítottan arányosak zenei képességeivel. A hisztérika Marietta és a kedves mama ott csápolt az első asztalnál, a kamera kettejükön kívűl nem merte a hátsóbb sorokat mutatni, mert egy-egy gyors snitten a közönség őszinte döbbenetét lehetett látni, így inkább a rendező a továbbiakban megmaradt a két családtag önfeledt jókedvű mosolyánál.
Ezeket a képsorokat látván még az is visszasírja szerencsétlen Jimmyt, aki eddig nem szerette őt, mert jól láthatóan saját testvérei aprítják most szét emlékét.
Mucuska Creative Commons License 2001.10.27 0 0 17
Kedves bertapi!

Ne haragudj, hogy meg merem kérdezni, de ha nem kellenek Neked a Jimmy-vel kapcsolatos dolgok, akkor hogyhogy vannak Neked ilyenek?

Kaptad őket ajándékba, vagy mi?

Előzmény: bertapi (12)
borsalino Creative Commons License 2001.10.27 0 0 16
A testvirek se külömbek ám.Ezek amerre járnak úgy néznek ki mint valami cigányhorda.Élén a Mariannával.György meg a sok fux helyett inkább fogsort csináltatott volna.Undoritó ez az egész familia.Testvéri szeretet!Ha-ha-ha.A lóvét szeretik.De azt nagyon.Na!
bertapi Creative Commons License 2001.02.02 0 0 14
Csá Fürgeláb!
Lécccí ird má’ le nekem, hogy ki(k) azok a szerencsétlenek, akiknek kellene az a SZAR CD.
No pá!
Fürgeláb Creative Commons License 2001.01.31 0 0 13
Nincs jó üzleti érzéked. Sokkal többet ér az a cd. (egyeseknek)
Előzmény: bertapi (-)
bertapi Creative Commons License 2001.01.31 0 0 12
Én életben is akarom tartani a Jimmy kultuszt, mert addig is van rá esélyem, hogy jó áron adhassam el az összes olyan cuccot, ami vele kapcsolatos, de nekem meg QRVÁRA nem kell!
1ébként mindenkinek köszönöm a hozzászólást!
Csak azt nem értem, miért nem licitáltok már arra a SZAR CD-re????
No pusszy
djkalo Creative Commons License 2001.01.31 0 0 11
Hát jó sokat, mert a deformációk és torzulások mélyebben gyökereznek......
herceg Creative Commons License 2001.01.30 0 0 10
Pontosan KILENCET.
hogy miert, meg hogyan?

Minden reszlet itt olvashato:

http://www.frisshirek.hu/article/id=2822/

udv!

vurugya Creative Commons License 2001.01.29 0 0 9
az arcáról sokat...
vu
Vanek Creative Commons License 2001.01.29 0 0 8
Hát egy réteget már biztosan leettek róla a kukacok!
leha Creative Commons License 2001.01.29 0 0 7
villanypásztor: van néhány ízléstelen nipp a birtokomban Zámbó Imre mellszobra 6 centiméteres nagyságban a Zsolnay gyár terméke, kézi festés, illetve egy egészalakos lyimi mikrofonnal, bőrjakóval, csupasz mellkassal. ez 18 centis, de szintén kézzel festett és rettentő csúnya (nemhiába: élethű)
kell?

jól mutatna a vitrinben a nagymutter búsuló juhásza mellet

villanypásztor Creative Commons License 2001.01.29 0 0 6
Valószínű, hogy a giccsimádó nem te vagy, mert azt a Zámbóra értetted.Te a buta és a korlátolt vagy.
villanypásztor Creative Commons License 2001.01.29 0 0 5
Te zoorka vagy ki a franc vagy, reméljük te nem ehhez a buta, korlátolt, giccsimádó néphez tartozól.Véletlenül nem Mo.-on élsz?
zoorka Creative Commons License 2001.01.29 0 0 4
bertapi:
Mellesleg ezzel, hogy ilyen topikot nyitottál, te is besegítesz a JImmy-kultusz életben tartásába.
alexandrosz Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3
És hány topicot fogunk még nyitni Zámbó Jimmyről?
:o
zoorka Creative Commons License 2001.01.29 0 0 2
Mindaddig, amíg a buta, korlátolt, giccsimádó nép megveszi ezeket a gagyi cuccokat.
És ahogy eddig elnéztem, ez még jó sokáig el fog tartani.
Dr. Laza Creative Commons License 2001.01.29 0 0 1
0 mennyiségben érdekelne.
áááááávadász Creative Commons License 2001.01.29 0 0 0
szerda
bertapi Creative Commons License 2001.01.29 0 0 topiknyitó
Szerencsétlen Jimmy halála és az azt követô hisztéria, egy igen nagy üzletágat fejlesztett ki! Kezdôdött azzal, hogy a legjobb barátja (Komáromi István) rögtön írt egy dalt, amit gondolom majd kiad és busásan megtérül neki a fáradozás. Ôt követte legalább három négy énekes, akik szintén úgy gondolkodtak, hogy meglovagolják az üzletet...
A Jimmyrôl szóló könyvet pillanatok alatt elkapkodták és mára már ott tartunk, hogy az eredeti ár csupán ,,reklámárként" van feltüntetve a boltokban...
A Jimmy CD-k, LP-k és miegymások ára is az égbe szökött...
Ez felháborító!!!
Hány bôrt akarnak még lehúuzni egyesek, errôl a szerencsétlen Jimmyrôl???

Ezúton szeretném meghírdetni Zámbó Jimmy ,,Best of (1)" című dedikált CD-met, melyet 10000 (azaz: tízezer) forintért kívánok eladni!
Jelentkezzetek itt, email-címmel, vagy az erotiqs@vianovo.hu címen, ha nem akarjátok, hogy más vegye meg elôletek, vagy én esetleg rosszul járjak és ne tudjam elpasszolni a CD-t!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!