Nem tudom láttad-e anno a tv-ben, hogy Bokros Lajos kérdésekre válaszolt valamilyen közönségtalálkozón. Ott egy öreg néni felszólalt és sirva mondta neki, hogy már most sem tud megélni a nyugdijából.
Erre Bokros ur azt válaszolta, hogy nagyon megérti a sorsát, mert az ő édesanyja is 10000 Ft. nyugdijból él! Elképesztő!
Ennél gusztustalanabb vigasztalást nehéz lett volna kitalálni!
Egy hajléktalannak is bizonyára azt mondta volna, hogy nyugodjon meg, az én édesapám is egy hid alatt alszik!
Nekem nem tudott szimpatikus lenni!
De gondolom Neked a szaktudása szimpatikus, ezt én nem tudom megitélni.
Kedves Iván Gábor!
Az a helyzet, hogy véletlenül kapcsoltam a müsorra, két esetben, és az előadói stilusa nagyon megtetszett. Utánaérdeklődtem: ha minden igaz, az m1-en, péntekenként, a nyugdijasok müsorában, Szabadegyetem cimmel, az Ablak müsorideje előtt megy.
Üdv: Kukurgán
Hogy hol van a 180 fokos fordulat?
Ez egy kellemes topicnak igérkezett: soroljuk fel korunk szimpatikus magyarjait.
Aztán lett belőle, hogy ha te mondasz valakit, majd én megmondom hogy miért undoritó.
Most pedig azt mondod utálod az egész Heti Hetes csapatot (Gálvölgyit kiveszed, de ez nem tartozik a lényeghez).
Tehát mi a helyzet?
Azt mondod soroljuk fel a szimpatikusakat és azt csinálod, hogy felsorolod az unszimpatikusakat!
Észre sem vetted?
Egyébként miért kell ehhez 2db. nicknevet használni???
Kedves Hradzsin!
Ne szidd Búrkiflit, hiszen az is Te vagy. Te nézted félre inkább, hogy melyik nickeddel vagy ippeg bejelentkezve. Kinos, de előfordul az ilyen. Ne magyarázkodj, hanem viseld humorral és méltósággal!
sziasztok
Göncz Árpád a legeuropaibb magyar politikus
Révész Sándor ki emlékszik már a hangjára
Bródi János a szövegekre oda kell figyelni
Tolnai Klári-Sinkovits Imre a Ők tudják mi a szerelem-ben csodálatossat játszottak.
Dávid Ibolya állja a sarat,pedig nem könnyű
Morvai ha tényleg megtalálta Petöfit.lesz ki újratemetni.
Kedves Búrkifli !
A heti7est nem nézem, számomra mind az ÉS-ben, mind a CW-ben írt cikkei ülnek, de ezen nem fogunk összeveszni :-)))) /Különben sem tartom fikázásnak azt, hogy neked nem tetszik. Én pl. Nemeskürty-t és Makoveczet nem csípem a kedvenceid közül, de ez van - ízlések és pofonok/
Viszont ami mindannyiukban van /és ezért is tartoznak kedvenceim közé, akik közül Faludy Györgyöt és Cseh Tamást pl. kifelejtettem - meg nyilván még másokat is/ : tűz, fanatizmus, lobogás. Legalábbis én így érzem.
/De látom, Kozsóról és a többiről hasonló a véleményünk :-))))/
A kedvenceid szinte mindegyike kedvencem (különösen Bereményi és JORDÁN TAMÁS!!) kivéve egyet:
Váncsa István. A néhány heti7-eses megmozdulása nagyon negatív volt, az Élet és Irodalomban megjelenő cikkei szerintem minősíthetetlenek.
Kedves mi? Jellemző, hogy ha van közös pont, akkor is a fikázás kezdődik...:o)) Szóval bocs.
(Akiket szeretünk, úgyis tudjuk, hogy miért...)
Képzeld magad egy külföldi helyébe! Szerinted reális, vagy pozitív képet kapna a mai Magyarországról a te jelöltjeid alapján? Én nem tudom, mi volt a topiknyitó terve, és el tudom képzelni, hogy te szívesen zúzol Kozsóra meg ilyenekre, de te komolyan gondolod, hogy az általad felsorolt nevek "nagy alakjai" a társadalomnak???
:o(((((((
A nevekhez füzöttségekből ugy érzem, hogy ezek azok, akiket nem szeretsz.
Nem szeretsz senkit, vagy szégyeled az érzelmeket igy homályból társalogva is?
Jé???? Te is így vagy vele???? Kis anorexiás, ma egészen miniben volt, majdnem lehett látni a combjait:)))) Ilyen kis nőn a pattanás is hatalmas dudának tünik:DDDDDDDDDDDDDDDD