Sajnálom KoKo-t, de a profi box üzlet is, ami azt jelenti, hogy a legfőbb szempont az érdeklődés, a nézettség, az eladhatóság.
Az utóbbi hetekben, hónapokban KoKo egyre unalmasabb lett, a sport ZÁMBÓ JIMMY-je lett: ő, a tipikus kis emberből lett sztár, a szegények barátja, a kommunikációs tréningek révén profi nyilatkozóvá lett sportman, akinek megszólaltatják a szomszédját, a volt osztályfőnökét, a fodrászát, stb.....és ehhez ő partner, hagyja/gerjeszti a felhajtást, mert mindez ÜZLET neki is.
Mivel ez az egész egyre uncsibb lett, hát az is meglehet (én nem értek a témához) hogy az egész vereségét levajazták: és most aztán megint izgulhatunk, hogy mi lesz legközelebb. Egyébként meg sem néznénk, mert KoKo "úgyis nyerni fog".
Üdvözlettel mindenkinek!
És bízom benne, hogy KoKo ezek után inkább a sportra koncentrál...
Kivi azt írta, neki emberként nem szimpatikus. Nekem nem lehet ugyanez a véleényem arról az emberről, akit kiütnek, méghozá csúnyán, és 1 perc múlva azt tudja mondani 15ezer embernek : "Ne haragudjatok, hibáztam. Elrontottam az estéteket, elnézést kérek érte..."
Egyáltalán nem "kell" szeretned Koko-t - és ettől még csak nem is leszel szar alak. (Csak attól, ha a nem-szereteted tisztességtelen viselkedésre visz.)
Azért sok fasz van itt az biztos. Fogadjunk ti isszátok a nagy box-szakértő Mérei Andrea minden szavát. Én ezt annak ellenére mondom, hogy bírom a srácot, és drukkolok neki, mint állat.
Mit keresel itt egyáltalán?? Lehet, hogy nem vagy szar alak, de akkor miért nem te vagy az olimpiai bajnok helyette??? Fel tudnád valaha is mutatni azt, amit Ő eddig??
Tűnj innen és ne hősködj azzal, amit szégyellned kellene!
Két megjegyzés:
1. A keresot használva (bal felso sarok) kiderült volna, hogy több mint 10 Koko topic van.
2. Mindekinek szeretnie _kell_ Koko-t?
Mert én nem szeretem. Kiváló _sportember_ (olimpiai és világbajnok) ez tény. De emberként _nekem_ nem szimpatikus. Akkor én most szar alak vagyok?