Keresés

Részletes keresés

lomu Creative Commons License 2005.04.01 0 0 19
Na mar megjelent a 2005 os is.Valaki jatsza meg?
lvida Creative Commons License 2004.04.16 0 0 18
Hol játszottál/játszol?

Annyira rá lehetne szurni erre a bedöglött topicra, hogy legalább a magyar kifejezéseket használják - igaz ez a Népszabinak sem megy.

tehát nem gólterület, hanem célterület, stb. van egy összeállítot rögbis szótár Nikowitz Markó által még évekkel ezelőttről, azt valahol (www.mrgsz.hu ?) letölthetővé kellene tenni gyk.

Üdv:

Vidaszucs

Előzmény: RoyBatty (16)
thuram Creative Commons License 2003.11.17 0 0 17
Nem akarsz online nfl ezni?icq m 237242957
Előzmény: RoyBatty (16)
RoyBatty Creative Commons License 2003.11.17 0 0 16
Szoktam NFL-ezni is, a Madden sorozat nagy kedvencem, bár nem mindig értem, hogy melyik játékrendszer mikor hatékony, de szerintem ezt a profik se mindig tudják :-)

A rögbit azért szeretem, mert magam is játszottam, de el kell hogy ismerjem, PC-n nem nagyon láttam még használható progit rá.

Előzmény: thuram (15)
thuram Creative Commons License 2003.11.17 0 0 15
Néhol nincs egér se:(,zavaró egy picit..egyébként Te nfl ezel is?Vagy csak rugby?Ha csak rugby akkor miért pont rugby?:)
Előzmény: RoyBatty (14)
RoyBatty Creative Commons License 2003.11.17 0 0 14
Hát igen, az NFL-ben több pénz van, mint a Rugby Unionban :-)
Előzmény: thuram (13)
thuram Creative Commons License 2003.11.15 0 0 13
Hát igy elsőre az nfl el jobban tetszik az csicsássabb..olyan érzése van az embernek mintha ,ez egy régi játék lenne mondjuk 2-3 éves..
Előzmény: thuram (12)
thuram Creative Commons License 2003.11.15 0 0 12
Most kezdtem el letölteni..
Előzmény: RoyBatty (11)
RoyBatty Creative Commons License 2003.10.13 0 0 11
Gondoltam felhozom ezt a topikot, mivel "megjelent" a Rugby 2004.

Játszik valaki vele? Tapasztalatok?

prince Creative Commons License 2001.03.03 0 0 10

Köszi a segítséget!

Azóta még mindig nem játszottam vele de most hétvégén rá vetem magam.
Majd megírom,hogy ment.

Előzmény: s7178lov (9)
s7178lov Creative Commons License 2001.03.01 0 0 9
Hi mindenki!
Ennyire elborzasztott titeket a helyesiras (sorry a hibakert) vagy a jatek nehezsege?
A '99 VB dontot az Angolokkal vivtam es a csoportmeccsekhez hasonloan ismet megvertem.
Most nyertem meg 50%-os nehezsegi szinten a 6 nemzet kupajat (Ireland<-ezzel voltam, Wales, England, Scottland, French, Italy).
Sajnos nincsen semmi plusz anim a megnyereskor, csak a palyan rohangalnak es egymasba szaltoznak a jatekosok. Eleg szar ;(
s7178 Creative Commons License 2001.02.24 0 0 8
szia prince!

Nincs igazad, most jatszom eloszor ilyennel. Igaz a demo-t mar kiprobaltam ugy 2 hete!

Szoval a szabalyokrol altalanossagban:
1.Pontszerzes: - az ellenfel golteruletere beviszed a tojast es lerakod (5 pont) . Ezutan a lerakas vonalaban jutalomrugast vegezhetsz el. Ha a ket lec kozott es a vizszintes folott megy at, az ujabb 2 pont.
- Ha az ellenfel szabajtalankodik, akkor valaszthatod a buntetorugast Place kick. Ha a ket lec kozott rugod at, akkor ez 3 pontot jelent.
- A meccs soran amikor a az ellenfel teruleten egy meghatarozott helyen tul jutsz, megprobalhatod futtabol is atrugni a labdat a "kapun" 3 pontert!
2. mezonyjatek: A labdat passzolni csak hatulrol jovo jatekosnak lehet, elenkezo esetben buntetes es az ellenfel jon. Rugni barmikor lehet. Ha rugaskor lepattanas nelkul megy ki oldalt a labda, az is szabalytalan. Ha elotte lepattant, akkor az ellenfel onnan jon egy egyszeru bedobassal.
3. bedobas: A bedobas elott meg kell valasztani, hogy milyen formacioba alljanak fel - 5-6 jatekos, 1+5, 3+3 stb - a bedobashoz. A bedobas folyaman ki kell valasztani, hogy kinek dobja a jatekos, ekkor az ellenfel is kivalasztja. A dobas pillanataig meg lehet ezt valtoztatni, igy kell megszerezni a labdat. a dobo jatekosnak azert egyszerubb, mert az tudja, hogy kinek fogja adni! Ugrani celszeru!!!
4. barmely szituacioban a drop kick-t valasztod, akkor rugd ki minel tavolabb a rugastol a labdat az oldalvonalon tulra. Altalaban akkor celszeru valasztani, ha nagyon beszorulsz.
5. rugasrol: Alapvatoen 3 fele rugas van!
- ivelt rugas: ekkor a rugo jatekosnak es a csapat tobbi tagjanak is van eselye arra, hogy a labdat elerje, mielott azt az ellenfel elkapja.
- sima rugas: ebben az esetben az a cel, hogy minel messzebbre juttassuk a labdat a teruletunktol es meg kell probalni minel elobb levinni a foldre az elkapo jatekost.
- rovid szoktetes: A rugo jatekos lapos lovese az ellenfel golteruletere valo bejutasat segitheti meg, ha sokan allnak elotte. rugj es fuss, majd fekudj a labdara.
6. "tolongas" : amikor ez van, a ket csapat jatekosai egymasnakfeszulnek es a kedvezmenyezett csapat egy masik jatekosa a labak koze guritja a labdat. A cel az, hogy a te tolongo jatekosaid mogotti jatekosodhoz keruljon a labda es te hozhassd jatekba.

Altalanos tanacs :)
-Huzzd szet a mezonyt
-Ne felj hatrafele menve iranytvaltani
-Batran rugd elore es sprintelj
-A golteruletre be is lehet vetodni
-minel kozelebb rakod le a labdat a golteruleten belul a kapukhoz , annal annal jobban kozeprul jar a jutalomrugas gyakorlatilag abban a magassagba!
-A hulye kameranezet ne zavarjon meg aban, hogy most balra vagy jobbra passzolsz!

Bocs, ha sok helyesirasi hibat kovettem el. Remelem igy konnyebb lesz!

Ja azert lettem s7178, mert ujraregisztraltattam magam, hisz a jelszavam csak ssh-s telnettel erem el es otthon pillanatnyilag nincs ilyen!

prince Creative Commons License 2001.02.21 0 0 7
Ezek szerint te nem most játszottál elöször rugbys játékkal.
Én a mai napig nem tudom,hogy fogjak hozzá.
Kicsit beavathatnál a játékba.
Előzmény: s7178lov (6)
s7178lov Creative Commons License 2001.02.20 0 0 6
Szia Mindenki!

Nna vegre megvan a jatek! 400Ft+CD banta ;)
Egybol el is inditottam egy VB-t (Uj-Zeland).
A nehezseget 36ra allitottam. A csoportmeccseken a jobbnak mondhato angolokat is 53-0-ra kentem el, ide tehat keves DE! A negyeddontoben Del-Afrikat kaptam ellenfelul. Igen durva meccset jetszottunk. Egy buntetovel elment 3-0-ra, csinalt egy 7pontost. A masodik felido elejen sikerult nehezen egy tamadast vegigvinni, de a jutalom rugast kihagytam. Az ezt koveto mezonyjatek durva volt, alig tudtam elorebb jutni. A meccs hosszabbitasaban sikerult a szelen bevinnem a tojast, a jutalom ismet elmaradt.

A hosszabbitasban szetvertem a billentyuzetet es a jatek lefagyott. Kicsit ideges lettem, hogy a sajat jatekosom adta a labdat a golhoz ;((((

Jatekra fel!!!

prince Creative Commons License 2001.02.10 0 0 5
Pecsa szabadtéren a hétvégi bolhapiacon meg tudod venni a játékot ha érdekel.

Ha megvetted majd írd meg.
Aztán eltudunk kezdeni 'beszélni'a játékról.

Előzmény: s7178lov (4)
s7178lov Creative Commons License 2001.02.09 0 0 4
Hi all!
Eddig csak a demoval jatszottam, de ha 800 Ft-t TENYLEG meger ;) En az eredetit 10e Ft-t lattam!
prince legyszi irjad meg, hol lehet kapni, es neked is megveszem :)
prince Creative Commons License 2001.02.07 0 0 3
Lehet,hogy hülyén hangzik a kérdésem de miért nem veszed meg ha egyszer érdekel?
Azt hiszem 800 forintot te is kibírsz!
Előzmény: RoyBatty (2)
RoyBatty Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2
Nem sajnos...
Én is azok közé tartozom, akik vadásszák ezt a játékot.
Előzmény: prince (1)
prince Creative Commons License 2001.02.03 0 0 1
Na végre...
Ezek szerint te szintén tulajdonosa vagy ennek a játéknak?
Előzmény: RoyBatty (0)
RoyBatty Creative Commons License 2001.02.02 0 0 0
Csatlakozom az előttem szólóhoz...
prince Creative Commons License 2001.01.26 0 0 topiknyitó
Jöjjön mindenki akinek megvan!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!