Lenne egy nagy problémám:
Vettem egy Eagle Gef2 Ti-t. egy gond van:3dmark2001:1783 pont!Mi lehet a probléma?(legújabb driverek fel vannak rakva alaplaphoz és a videókártyához is)Szerintem az alaplap a hibás:Tomato V693. Csak 2x AGP van benne:( Ez lenne a gond?
A config:Celeron 700Mhz, 256Mb sdram, Gef2 Ti 64Mb
Tomato V693
Ki tud segíteni:
Amióta alaplapot és videókártyát váltottam:
ASUS TUSL-2 és ASUS V7700, azóta ha a gépet újra kell indítani, állandóan kikapcsol a monitorom vagy két másodpercre.
A régi alaplap (P3BF) BIOS-ában ezt valahogy megoldottam, de most megint itt van, és nem jöttem rá, hogy vehetném rá a rendszert, hogy ne kapcsolgasson feleslegesen.
Van valakinek valami 5lete?
Ajánlom mindenkinek az Nvidia 22.80-as drivert. Nekem az Inno3D Gef2 GTS-em (210/380-ra húzva) egy Tualatin Celeron 1,2Ghz-el (1,5-ön hajtva)3600Pont fölött nyom 3Dmark2001-ben és 8000 felett 3Dmark2000-ben.
Jelentem hagytam a p....ba az XP-t és visszaraktam a jó kis legális win98-amat.
Felraktam az ASUS driverét, és kütyüit, és megy mint a szél.
Érdekességképpen megjegyzendő, hogy
XP alatt detonator driverrel 1024x768 True color, és minden full fönt 72 Fps az MDK2 tesztje.
Win98 alatt az ASUS saját driverével ugyanúgy full minden bekapcsolva 96 fps. Elég durva különbség...
Akinek Gerorce2-je van, az hogyan állítja be hogy a játékok gammája directx vagy openGL alatt a megfelelő legyen? A Voodoo3-nál külön be lehetett lőni, és nem volt gond, de itt csak egyetlen állítási lehetőseég van, ami viszont magával viszi az egész desktop beállítást is.
Nincs kedvem visszatérni a monitor-állítgatáshoz valahogy... :(
Nekem az ASUS GeF2 64M GTS-em produkált PIII 800-assal 2800 pontot, nem tudom, hogy 3dmark2001-ben mi lehet a legfelső érték amit gef2-vel el lehetne érni. A Gef3-as 6500 körülit produkál már.
Igen, minden driver fenn van már. Ezért is nem értem, hogy mi a baj. Gyanítom, hogy az alaplap BIOS-ában kéne turkálnom. Vannak általános szabályok erre. A 4x-es AGP-t azért beállítottam.
A kártyáról csak a legjobbakat tudom mondani. Igaz ugyan, hogy nem delux, de egy jó monitorral (LG FLATRON) olyan gyönyörü képe van, hogy öröm nézni.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem. Nemrég alaplapot és procit cseréltem (Abit KA7 és ATHLON 700MHz-rôl ABIT KG7 és ATHLON XP 1600+ -ra. A problémám csak annyi, hogy a 3dMark2001-ben nem tudok 3500-3600-nál több pontot elérni. (1024x768 32bit T&L NOFSAA). A Z:Steel Soldiers Profile tesztjében ugyanilyen beállításokkal (kivéve, hogy ott csak 16bites színmélységgel futtattam) max 75-80 fpst ér el. Tudom, hogy ez is szép eredmény, de akárhány proci és/vagy videokártya tesztet olvasok, gyengébb procival sokkal jobb eredményeket érnek el tuning nélkül. A Win98 most lett feltéve frissen, a detonátor is a legfrissebb. Ha valakinek van ilyen alaplapja vagy kártyája árulja el, hogy miként van neki beállítva a BIOS-a, vagy milyen drivereket használ. Köszi
Még nincs véleményem, de jövő héten már lesz! :)))
Meg van rendelve. lejjebb ment 7 rugóval az ára, most egy harmincért meg tudtam rendelni, (plusz nyárfa) ami már egész jó ár.
Az OEM változatot természetesen. :)
a miro pctv minőségét nem ismerem, de nem hiszem hogy olyan eget rengető lenne ennek a minősége, én csak a tv kimenettel próbálkoztam, de valami fekete-fehér szarságon kívűl nem sikerült belőle sokat kihozni.
Video bemenet?
Mennyire vethető össze a vele készített felvétel a Miro PCTV-ével?
Nekem olyan van a gépemben ugyanis. Ha annál jelentősebben jobb a felvétel minősége, akkor aszondom, hogy talán megéri a plusz lovettát.
:) Ez biztató. FPS-ben vagy százalékban mennyi kb?
És a sima GTS és a deluxe között ott már csak valami sallang a különbség, gyorsaságban nincs ugye, vagy, rosszul tudom?
(Biztos lémerek a kérdéseim, annál is inkább, mert informatikus vagyok, csak már olyan régen meg van a jó kis voodoo3 az otthoni gépemben, és nem nagyon követtem az eseményeket).
Nekem pl. semmi szükségem TV kimenetre, mert soha sem fogom használni, de a sebesség az köllene. :)