Pusztazámoron már több mint ezren laknak, a kastályt jelenleg egy műgyüjtő üzemelteti. Hét végén esküvők, nyári időszakban hétközben könnyűzenei koncerteknek ad otthon. Egyúttal hotelként is működik. Lovaglási lehetőség is van. Az új iskola tényleg szép, csak a gyerekek számával van gond, mert túl kevesen vannak. Ha így haladunk, lassan bezárják, annál is inkább, mivel a kormányprogram is effelé hajlik. Aki ide szeretne költözni, jól gondolja meg, mert az idegeneket egyáltalán nem, vagy nagyon nehezen fogadják be, több évig "gyütt-mentként" kezelik. A környék egyébként tényleg gyönyörű, nagyon csendes. Már nem zsák falu, mert megépült az M7 felé a bekötőút, így Pest felé, és Pestről az út mindössze 25-30 perc.
Hali, tajekoztatasul annak, aki regen jart Zamoron. En ma voltam es vmi hihetetlnul megvaltozott minden. Az _osszes_ utca le van aszfaltozva, vmi eszmeletlen sok uj ill. felujitott haz van, az uj iskola gyonyoru... Legszivesebben mar holnap kikoltoznek... :) De majd par ev mulva biztosan. Ja, es anyukam (aki mar szinten nem lakik ott, de jobban tartja a kapcsolatot ottaniakkal) buszken kozolte, hogy mar 900-an laknak P.zamoron. :)
Ez az uj vilag...
Udv: Gretidi
Haliho, most hallottam, hogy Soskuton (ami koztudottan Zamor szomszedsagaban van :) ) lesz majd egy lovasunnep vmikor. Ez tok erdekes, amikor meg en laktam arrafele, nem sok lo volt ott. :)
Igen, van ott 1 kastely, oda jartam ovodaba-iskolaba. :) Mar reg nem voltam ott, nem tudom most mire hasznaljak. Ha jol tudom epitettek 1 iskolat, ugyhogy mar nem erre celra. Nem tudja vki?
Egy szakközépiskolai osztálytársam ott lakott. Érdekes ahogy a magyarországi autóatlasz mutatja: megy az út, az út végén van Pusztazámor. Viszont nincs tovább út. :o)