Szerintem a havi 2 Millió csak akkor állt volna, ha az ETO szerződésszegést követett volna el, és ez kripli ingyen igazolható lett volna. Gondolták, ha megvesszük ingyen, akkor az arra fordítható lóvét odaadjuk neki fizetésnek.
Az Illés 2.5 milliója is nagyon sok, de a Kenesei szerintem a tesójával együtt sem éri meg az Illés fele árát se.
Szerintem jol jart a zte, hogy nem igazolta le a keneseit, igy legalabb nem fognak tonkremenni. Ha esetleg lenne annyi penzuk, amit kotve hiszek, az sem az oveke lenne... Kenesei szerencsere nem dolt be a sotetnek tuno "uzletnek".
Ha jól tudom, a ZTE ajánlja neki ezt az összeget, de már tárgytalan az egész.
Az ETO meg nem is tudná ezt megadni, más kérdés hogy a ZTE nyerte az ötöst a lottón.
Mindenki bélájával kapcsolatban csak annyi, hogy a Várszegi szerelmes belé, mármint a béla játékába,ezért mindent pénzt megad neki.
Várszegi érzelmileg0.
Nem tudom, hogy mennyire igaz, de erre Illésnek még rájönnek különböző prémiumok. Mindegy alapban is sok ennyi produkcióért meg ezért a napi 2-3 órányi munkáért. Ha jóindulattal napi 3 órát és 30 munkanapot veszünk - mert ugye szegényeknek hétvégén van a meccs - akkoris több mint 22 ezer forintos órabér jön ki nekik. Ez a tanácsadó cégek órabéreihez viszonyítva nem is olyan sok. Viszont nem kell annyi ész hozzá.:)))
Most komolyan:
Az Illés nagyon durva szerintem. A szerződéshosszabbítás előtt kapott 25 millát, gondolom feltolták neki legalább 30-ra. Ez havonta 2.5 millió forint. A kurv@ anyját!! Szar focista, semmi haszna a társadalom számára, mert még az emberek kikapcsolódását se szolgálja rendesen, és akkor a többszörös világ-, európa-, vagy olimpiai bajnok sportolók meg nulla lovettát kapnak. A civil emberekről meg nem is beszélek. Kilátástalan, hogy mikor szabadulok ki az albérletből, mikor lesz négy fal amit a sajátomnak mondhatok, és ott felnevelem a gyerekemet, ez a szemétláda meg félévente vehet magának egy rendes lakást berendezéssel együtt. Dögöljön meg az összes ingyenélő!!!
Bocs, de kicsit felhúztam magam. Az ember gürizik, aztán semmi hasznát nem látja, mert amit keres az sz@rra sem elég.
Szerintetek a Magyarországon sok vagy kevés egy focistának a havi 2 misi ? Mennyit keres és mennyit keressen egy labdarúgó? Illés állítólag évi 25 milliót akaszt le. Ez valamivel több, mint a Keneseinek igért összeg. Meddig lehet felsrófolni az árakat ?