Szerintem pubit nem meri meneszteni, sok a vesztenivaloja. De egy kicsit kemenykedhetne szabadi allamtitkar ur kiakolbolintasaval... Azert penzbe nem fogadnek egyikre sem :-)
egy nagy turost osztja:)
ilyenkor az nekije a modszere, mint a megfigyelesi ugyben...lapit, mint urulek a fuben (csak bele nepjunk).
Amugy remelem, szoros olelesben fonodnak ossze jovore is...akkor tuti a repules.
A PRÓFÉTA SZÓLJON BELŐLED!!!!!! Kedves TaNGo!
Addig elhiszem: hogy hazajön Svédországból!!! De a mondat további része????!!!
Én Neked drukkolok! Azért félek, hogy rosszul jósolsz. Itt valami megmagyarázhatatlanul mély és számomra (sokunk számára) abszolut érthetetlen dolog van ami miatt Viktor nem lép. Vagy azért mert nem léphet, vagy azért mert nem tud, nem tudom/juk.
Pedig nagyon sokunk szerint már tényleg ideje volna, hogy ne álljon ki mellette tovább. Nehéz válás ez!!!
Te esetleg többet tudsz? Megosztanád velünk?
(Vagy ez egy biztos "fülesből" származó jóslatod?)
Üdv: BABA1
Kedves Centerhalf!!!
(Lehet, hogy nem olvastad el végig amit írtam, ha mégis akkor nem értelek.)
Én megírtam, hogy "már lecsatolta a léceket"!!!!!
Ismerem a friss híreket! Tudom, (szerintem az egész ország hallotta) hogy fogadja a király is!
Fogadta a Pápa is!!! Ezt is tudom(tudjuk). Minden hízelgés nélkül: én elhiszem, hogy csinál valamit amikor külföldre utazik hivatalból!!!!!
Hidd el tudom, hogy merre jár és miért! Nem akartam tiszteletlen lenni vele! (Minek?)
Éppen, hogy azt írtam le: most éppen miért nem "lép"!!!!
(Egyébként ebben a topic-ban én nem én keltek hangulatot)
Üdv: BABA1
Kétnapos hivatalos látogatáson van Svédországban. Tárgyal a miniszterelnökkel, fogadja a király. Tekintettel arra, hogy most Svédország az EU elnöke, a tárgyalás nem tűnik holmi síelgetésnek... Persze, tudom, te csak hangulatot akartál kelteni...
Felelőssg? az mi? vállal itt valaki valamiért felelősséget? nem! lelépni? azt meg páne nem! régóta hangoztatom, hogy a 2 éves költségvetés egyik célja a kisebbségi kormányzás feltételeinek megteremtése volt! Max. 2002ben fog itt lelépni, ha szerencsénk van. Azt nem mondom, hogy van annyira gerinces a Fidesz vezetősége, hogy nem áll össze egy szélsőjobbos párttal. Nincsenek álmaim már: ha azon múlik össze fognak majd a Csurkával. Nekik hatalom kell! Ezért is ücsörögnek még mindig a székükben, a karfába kapaszkodva, minden önkritika nélkül!
Viktor mostanában sielget, tehát NEM LÉPEGET!!!
(Az is igaz, hogy most már nem siel, lecsatolta a léceket, tulajdonképpen léphetne.)
Friss hírek szerint most éppen repül valahová külföldre ergo:megint nem léphet.
Viktor felelossege 0 mint tudjuk. O semmiert sem felelos, Torgyan volt az aki konyorgott neki, hogy bevegye a kormanyaba.
Egyebkent nem ertem ezt a nagy felbuzdulast (ez mar a masodik ilyen topik). Pepo sokkal nagyobb balfasz es karokozo volt ott senki nem aggodott, hogy rugja mar ki.
Egye szepen meg amit fozott! Ha meg kirugja Torgyanekat akkor meg a Miep jon helyette. Hat Csurka sem erkolcsosebb mint Torgyan (mondjuk nem hulye az igaz).