Keresés

Részletes keresés

istperson Creative Commons License 2001.01.23 0 0 16
Szerintem pubit nem meri meneszteni, sok a vesztenivaloja. De egy kicsit kemenykedhetne szabadi allamtitkar ur kiakolbolintasaval... Azert penzbe nem fogadnek egyikre sem :-)
Előzmény: BABA1 (13)
moha Creative Commons License 2001.01.23 0 0 15
pedig az állílag még szerencsét is hoz

zümzümtrallalla

Előzmény: nazarene (14)
nazarene Creative Commons License 2001.01.23 0 0 14
egy nagy turost osztja:)
ilyenkor az nekije a modszere, mint a megfigyelesi ugyben...lapit, mint urulek a fuben (csak bele nepjunk).
Amugy remelem, szoros olelesben fonodnak ossze jovore is...akkor tuti a repules.
Előzmény: Törölt nick (12)
BABA1 Creative Commons License 2001.01.23 0 0 13
A PRÓFÉTA SZÓLJON BELŐLED!!!!!! Kedves TaNGo!
Addig elhiszem: hogy hazajön Svédországból!!! De a mondat további része????!!!
Én Neked drukkolok! Azért félek, hogy rosszul jósolsz. Itt valami megmagyarázhatatlanul mély és számomra (sokunk számára) abszolut érthetetlen dolog van ami miatt Viktor nem lép. Vagy azért mert nem léphet, vagy azért mert nem tud, nem tudom/juk.
Pedig nagyon sokunk szerint már tényleg ideje volna, hogy ne álljon ki mellette tovább. Nehéz válás ez!!!
Te esetleg többet tudsz? Megosztanád velünk?
(Vagy ez egy biztos "fülesből" származó jóslatod?)
Üdv: BABA1
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.23 0 0 12
Viktor hazajön Svédországból és leosztja Józskát. Biztos vagyok benne, hogy nem áll ki tovább mellette.
Töfröcsó Creative Commons License 2001.01.23 0 0 11
inkább lépj le lécci, mint politikurva a sezlonyró'

félre tréfa:
vityka inkább viszi még ezt a keresztet egy kicsit, mert imádja a hatalmat és nem csak o...

Mintapolgár Creative Commons License 2001.01.23 0 0 10
Mármint a parlamentben.
De ezt mindenki tudja, ezért kár volt beleböffentened ebbe a helyre kis topikba.
Előzmény: minderbinder (1)
BABA1 Creative Commons License 2001.01.23 0 0 9
Kedves Centerhalf!!!
(Lehet, hogy nem olvastad el végig amit írtam, ha mégis akkor nem értelek.)
Én megírtam, hogy "már lecsatolta a léceket"!!!!!
Ismerem a friss híreket! Tudom, (szerintem az egész ország hallotta) hogy fogadja a király is!
Fogadta a Pápa is!!! Ezt is tudom(tudjuk). Minden hízelgés nélkül: én elhiszem, hogy csinál valamit amikor külföldre utazik hivatalból!!!!!
Hidd el tudom, hogy merre jár és miért! Nem akartam tiszteletlen lenni vele! (Minek?)
Éppen, hogy azt írtam le: most éppen miért nem "lép"!!!!
(Egyébként ebben a topic-ban én nem én keltek hangulatot)
Üdv: BABA1
Előzmény: centerhalf (4)
Zmac Creative Commons License 2001.01.23 0 0 8
Töltöttkáposzta-nick.
Előzmény: M.Botond (-)
2RUN Creative Commons License 2001.01.23 0 0 7
Jellemzö ez a topic is "Toleránsékra".
De nem baj. A kutya ugat, a karaván halad.
Hörögjetek csak nyugodtan, még legalább 6 évig.
SzFr Creative Commons License 2001.01.23 0 0 6
? ezt kifejtenéd ugy is, hogy én is megértsem?
Előzmény: wizes (5)
wizes Creative Commons License 2001.01.23 0 0 5
Összenő ... .. .!
?
Alakula!
Gyönyörű házasság lesz!
/Elmegyek minygyá állami gondozottnak!/
;-)
Előzmény: SzFr (3)
centerhalf Creative Commons License 2001.01.23 0 0 4
Kétnapos hivatalos látogatáson van Svédországban. Tárgyal a miniszterelnökkel, fogadja a király. Tekintettel arra, hogy most Svédország az EU elnöke, a tárgyalás nem tűnik holmi síelgetésnek... Persze, tudom, te csak hangulatot akartál kelteni...
Előzmény: BABA1 (2)
SzFr Creative Commons License 2001.01.23 0 0 3
Felelőssg? az mi? vállal itt valaki valamiért felelősséget? nem! lelépni? azt meg páne nem! régóta hangoztatom, hogy a 2 éves költségvetés egyik célja a kisebbségi kormányzás feltételeinek megteremtése volt! Max. 2002ben fog itt lelépni, ha szerencsénk van. Azt nem mondom, hogy van annyira gerinces a Fidesz vezetősége, hogy nem áll össze egy szélsőjobbos párttal. Nincsenek álmaim már: ha azon múlik össze fognak majd a Csurkával. Nekik hatalom kell! Ezért is ücsörögnek még mindig a székükben, a karfába kapaszkodva, minden önkritika nélkül!
BABA1 Creative Commons License 2001.01.23 0 0 2
Viktor mostanában sielget, tehát NEM LÉPEGET!!!
(Az is igaz, hogy most már nem siel, lecsatolta a léceket, tulajdonképpen léphetne.)
Friss hírek szerint most éppen repül valahová külföldre ergo:megint nem léphet.
minderbinder Creative Commons License 2001.01.23 0 0 1
A MIEP mar reg nem jon, mert reg benn van!!
Előzmény: geszthi (0)
geszthi Creative Commons License 2001.01.22 0 0 0
Viktor felelossege 0 mint tudjuk. O semmiert sem felelos, Torgyan volt az aki konyorgott neki, hogy bevegye a kormanyaba.

Egyebkent nem ertem ezt a nagy felbuzdulast (ez mar a masodik ilyen topik). Pepo sokkal nagyobb balfasz es karokozo volt ott senki nem aggodott, hogy rugja mar ki.
Egye szepen meg amit fozott! Ha meg kirugja Torgyanekat akkor meg a Miep jon helyette. Hat Csurka sem erkolcsosebb mint Torgyan (mondjuk nem hulye az igaz).

M.Botond Creative Commons License 2001.01.22 0 0 topiknyitó
Mindannyian tudjuk,mit jelent e hazának és e népnek Dr.Torgyán József,hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

Kedves Orbán Viktor!

A felelősség a Tiéd!
Lépj,vagy ha nem tudod megoldani a feladatot,lépj le és add át másnak!

Tt:MB

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!