Keresés

Részletes keresés

Mindler Creative Commons License 2001.01.22 0 0 12
A múlt hét azt jelenti, hogy a tegnapi nappal végződött héten :-))
Itt volt egy rokonom Svédországból, aki naponta használja és ő mondta. (Ez persze nem azt jelenti, hogy igaz)
Előzmény: ControlDenied (11)
ControlDenied Creative Commons License 2001.01.22 0 0 11
Mi az, hogy uj, mar a mult heten hallottam! :))
Az nem biztos, hogy fizetos lesz, ez meg csak terv. Gondolj bele, 40 millio napster-hasznalo van. Nehez megsaccolni, ezek kozul hanyan fogjak loveert registralni magukat.

Az az igazsag, hogy fasza napster potlot meg nem talaltam (ftp szerverek azert meg vannak), de majd februarban jelentkezem. :)

A Napigatort ismeritek? Azzal meg a regisztraciot is ki lehet kerulni (remelem).

Előzmény: Mindler (9)
noidea Creative Commons License 2001.01.22 0 0 10
A Napster lehet, hogy fizetős lesz, de már van egy pár Napster klón, és egy csomó nem a Napster által üzemeltetett fekete szerver is. Úgyhogy semmi sem fog változni, csak másképp hívják majd a progit :-)
Előzmény: Mindler (9)
Mindler Creative Commons License 2001.01.22 0 0 9
Nem keseritettél el, csak a múlt héten hallottam, hogy februártól fizetős lesz a napster. Remélem ez elég HOT neked is. Mikor meghallottam majd megHOTtam én is.
Különben kösz a navigálást.
Én pedig pont a lesz/van másik-ra lennék kiváncsi. Valóban keresgélhettem volna, de ha már igy betaláltál ide, irhatnál egyet-kettőt!
Előzmény: ControlDenied (8)
ControlDenied Creative Commons License 2001.01.22 0 0 8
Erre van kitalalva a kereso. Tudod, ott bal felul. :)

Igazan nem akarlak megbantani, de ez nem valami very hot tema. Igaz, annyi uj van, hogy megvettek a napstert, meg ilyesmi, de ahelyett lesz/van masik.

Most nagyon elkeseritettelek?

Előzmény: Mindler (7)
Mindler Creative Commons License 2001.01.22 0 0 7
Úgy mint:.....
Hadd ne bogarásszak!
Előzmény: ControlDenied (6)
ControlDenied Creative Commons License 2001.01.22 0 0 6
Tok jo alternativa, hogy elolvasol nehany temahoz kapcsolodo topicot. :)
Előzmény: Mindler (5)
Mindler Creative Commons License 2001.01.22 0 0 5
Sajnos ezzel én is igy vagyok, bar hasonló minőségűt nehéz lesz találni. Tud valaki alternativát?
Előzmény: originalqszi (4)
originalqszi Creative Commons License 2001.01.22 0 0 4
Ahogy fizetős lesz, már nem is érdekel:(((((((((((((( Lesz másik:DDDDDDD
Előzmény: Mindler (3)
Mindler Creative Commons License 2001.01.22 0 0 3
Arról hallott valaki valamit, hogy fizetős lesz-e a Napster, ha igen, mikortól és mennyi lesz az ára?
tepoe Creative Commons License 2001.01.22 0 0 2
Pont ez volt az egyik legfobb vitatott pont Napster-ügyben még az USÁban is. Mármint, hogy csökkenti-e a fájlcsere a CD-vásárlásokat vagy nem. Ezt a kiadók sem tudták 100% biztosan, ezért nem léptek fel már korábban erélyesebben, és ezért nem lépnek fel ma sem egységesen...
Előzmény: Mindler (-)
HerbArt Creative Commons License 2001.01.22 0 0 1
Igaz, szerintem is a kiadók és a lemezboltok magas árai és az alacsony fizuk vezetnek ehhez az egyébként valóban nem túl fair megoldáshoz, hogy mp3-at hallgat rengeteg ember... De majd ha itt is ezrével lesznek kaphatóak a használt lemezek és a néhány éves dolgokat nem fel, hanem leértékelve lehet majd kapni, mint pl. Londonban, akkor biztosan nem fogok én sem mp3-at töltögetni a szabadidomben, hanem a lemezboltban böngészem a sokezer jó zenét...de addig...marad a napster...(tény, hogy Londonban kb. 1 utcában, 1 lemezboltban annyi lemez van, mint itt egy városban összesen... vagy több...:)
Zsoldos Creative Commons License 2001.01.22 0 0 0
Engem erdekel ez a d0l0g
Előzmény: Mindler (-)
Mindler Creative Commons License 2001.01.22 0 0 topiknyitó
Itt elsősorban az illegális letöltésre gondoltam (Napster, Gnutella stb.).
Megröviditek igy akárkit is? Szerintem nem. Ha nem tölteném le a számokat, a CDre akkor is sajnálnám a pénzt, és igy legalább megismerem az előadót.
Talán még koncertjére is elmegyek, ami még drágább is mint a CD ára.
Ha a kiadok csak egy kicsit csökkentenék az árakat és nem az azonnali legnagyobb haszonra törekednének, az illegális letöltések száma is csökkenne szerintem. Érdekel ez egyáltalán valakit? Őket biztos nem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!