üdv.gratula,razzia,van közöd hozzá.magam is Szegedről származom,bár már közel két éve Pesten élek.ritkán járok haza,most sem terveztem karácsonyig,de időközben érettségi találkozóm lesz,így kénytelen leszek.aztán rálelek erre,olvasom,jövöget a körforgalom,a JATE-klub,egy csomó emlék,vágom az erdőben megbújó fűültetvényeket,vegytiszta flash az egész.részemről köszönöm,egy élmény volt.
ami Gondot illeti,találó névválasztás.mint a szerző írta,nem ezzel kezdi nyilvánosság előtti szereplését,publikált már pár lapban.ez a stílusgyakorlat igenis frappánsa sikeredett,az,hogy Gond nemérti...nagy valószínűséggel burokban született.s hogy erőszakos?ugyanmár,ha rajtad múlott volna,Tarantinót is lebeszéled,hogy stílust teremtsen,pedig szegényebb lenne a generációnk az ő filmjei nélkül.
Mivel a pitbullokat sokan bántják, érdekességként (azt hittem ez más lesz) megnéztem a lapod a pitbull.hu-t. Nem tudom miért írtál ilyen agresszív szöveget, és főleg miért éppen ez jelenik meg első lapként? Azt hiszem a jóérzésű embereknek nem fog tetszeni ez az írásod és semmiképpen nem alkotnék belőle filmet. Mint "külsős" munkatárs (ahogy írtad), hát......tőled azért mást vártam! Egyszer talán ráébredsz, hogy az agresszivitás semmit sem old meg, sőt, mérgezi az életet. Nem egy publikálnivaló dolog. Lelked rajta....,nekem nem tetszett. Bizonyára tudnál normálisabb dolgot is írni! Azt meg végképp nem értem, miért éppen a pitbull nevet szennyezed még tovább...nincs elég bajuk szegényeknek? A közvélemény, no meg saját génjeik éppen eléggé megtépázzák....
egyik sem, azért neveztem mozinak, mert filmként jött létre az agyamban (azon gondolkodtam, hogy milyen lenne az a magyar film ami bejönne nekem), moziztatni próbálok
"- Tudod mit jelent százhatvan decibel? Ha egy utasszállító elhúz egy méterrel a fejed fölött, az semmi ehhez. Éppen, hogy az ablakok ki nem szakadnak. Ekkora hangerőtől nem csak megsüketülsz, hanem meghalsz. Annyit mondok, múltkor kipróbáltam a dolgot egy macskával, az nem bírta. Csak a bőr tartotta egyben, amikor kivettem."