A monitor is benne van az ezresben?
A kepernyo tetejen mi van kiirva Microsoft Internet Explorer vagy Netscape? Csak mert a Messenger sokkal gyorsab lenne beszelgetni!!
Remelem meg fogjak hosszabitani,eddig mindenkinek meghosszabbitottak,de kell minden honapra 1000$.Azt hiszem netscapet hasznalunk,de ezekkel a szavakkal meg nem vagyok tisztaban.Kb harom ora alatt rakta ossze a srac,minden uj benne,csak a monitort vettuk meg mi hozza,ami 250 volt.Es mindenre van egy ev garancia,meg a monitorra is.
Most metszunk tovabb,es kozben keresgetunk a neten valami munkat.Meg elkuldjuk par hajotarsasagnak az oneletrajzunkat,aztan talan lesz valami.A gep adatai:Soltek SL-75MAv alaplap,duron 800 mhzprocesszor,128Mb pc130 sd ram,4.2 GB fujitsu HDD.Majdnem egy ezres volt,es meg hianyzik par dolog belole,de az a lenyeg,hogy van.
Ja,a vizumelutasitasunk oka a szokasos,felnek,hogy maradnank.
nem akar elmenni az uzenet!
Most metszunk tovabb,es kozben keresgetunk a neten valami munkat.Meg elkuldjuk par hajotarsasagnak az oneletrajzunkat,aztan talan lesz valami.A gep adatai:Soltek SL-75MAv alaplap,duron 800 mhzprocesszor,128Mb pc130 sd ram,4.2 GB fujitsu HDD.Majdnem egy ezres volt,es meg hianyzik par dolog belole,de az a lenyeg,hogy van.
Ja,a vizumelutasitasunk oka a szokasos,felnek,hogy maradnank.
Persze,hogy tudok,igy le se rantananak benneteket!Kairoban is,meg Dahabon is,ez nem gond!Dahabra en is szivesen mennek,az nagyon kiraly hely.400ft egy ejszaka:-)))!
Az igen, hogy nem foglalkozom a naptarral. Mindenesetre majd itthon sörözünk. Akkor szállásügyben nem is tudsz nekünk segíteni ha jól sejtem. Mármint egyiptomban.
Mi igen?Nem tudom meddig maradok.Meg kell kapnom a vizumot az USA-ba!Addig is kellene valamit meloznom otthon.Remelem ket honapnal nem vesz tobb idot igenybe a papirmunkaja a vizumkervenynek.Majd en feladom a naptart a Cliffnek.Jo lenne ha tudna O penzt csinalni nekunk belole:-).
Lehet zart "szobaban" is chat-elni,de azzal nekem eddig mindig szarakodott a gep.Remelem meg erre a hetre kapunk jegyet,utana meg4-5napot tervezunk Parizsban,utana megyunk haza.Az kiraly lenne ha tudnal segiteni gep ugyben,mert mindenkeppen akarok venni.Feladtad a naptart?
A gépügyben tudok segíteni. A FireTalk egy olyan program amivel ugyanígy tudunk írásban "beszélgetni", de akár élőszóban is és nem kell frissíteni és nem ennyire nyilvános. Mikor jöttök hazafele?