Keresés

Részletes keresés

oszibá Creative Commons License 2001.11.26 0 0 93
Visszajöttek.
Egész jók volta a fiuk + a lány.
Előzmény: leha (92)
leha Creative Commons License 2001.07.30 0 0 92
Kalóz!
tennap láttam 1 plaká-t. rajta volt a beleznai ocsmány módon felöltözve, idióta testtartással ...

és oda volt írva, hogy aszongy:

Belezney Endre
konkrét csávó

bevizeltem a Blahán a röhögéstől

oszibá Creative Commons License 2001.06.11 0 0 91
Hát elfogyott a Csíííz!
Előzmény: Dr Mac (90)
Dr Mac Creative Commons License 2001.02.24 0 0 90
Üdv Mindenkinek!
Hát remekül szórakoztam a hozzászólásokon, úgyhogy jöjjön most a saját véleményem.
A német adón tényleg nagyságrendekkel jobb volt a műsor, nekem már szinte hiányzott, ha nem nézhettem. Ehhez képest a Csíz nagyon mélyen van, különösen hogy főműsoridőben adják. Talán délután, valami brazil sz..r helyett elmenne. Egyébként a műsort csak akkor nézem, ha a munkahelyemen vagyok ügyeletben, mert otthon találok jobb programot is. De ha valakinek ez kell, hát én nem fogom ezért leköpködni. Szerintem az emberek nagy része azért nézi az ilyen igénytelen műsorokat, mert a kereskedelmi TV-k lépten-nyomon azt sulykolják beléjük, hogy erre van igény. Ha azt hallanák minden nap, hogy a kikapcsolódáshoz a grúz filmek a legjobbak, akkor elkezdenék követelni a grúz filmeket a TV-ben. Az emberek már csak ilyenek.
Mellesleg Klaudia mint nő nagyon a kedvemre való. Pont ez a nőtípus a kedvencem. Csorog is a nyálam, ha látom. De ez már nem ide tartozik.
Worluk Creative Commons License 2001.02.20 0 0 89
>Ha az ember csak ezt az egy worluk-írást
>olvassa, még azt is hiheti, hogy szokott
>pozitívat is írni:-)

szokott... de ritkán. igazából azért ez a negativizmus, mert már a témaválasztásnál tudni lehet, h a célpont megérdemli az áldást. Már nagyon igyekszem keresni vmi elfogadható műsorocskát, de asszem, marad a színikritika, ha ki akarom élni a cirógathatnékomat. Jó reklámot például nagyon nehéz találni.

w/kt

Előzmény: gabcsika (88)
gabcsika Creative Commons License 2001.02.20 0 0 88
Kicsit késve találtam meg ezt a csíííz topicot, de jól szórakoztam rajta. Többet lehet nevetni rajta, mint a szidott tv-musoron.

Az olyan vicces, mint... -ekhez itt egy adalék: olyan vicces, mint Kövér László.

Worluk eddigi írásai valóban negatíve egysíkúak, több nem is tetszett igazán.

DE a csííz tényleg annyira silány, hogy smakkolt hozzá ez a fikázó stílus. Ha az ember csak ezt az egy worluk-írást olvassa, még azt is hiheti, hogy szokott pozitívat is írni:-)

oszibá Creative Commons License 2001.01.26 0 0 87
Drága leha: szóvá lehet tenni, de fölöslegesnek tartom a túlzott mocskolódást, amit néhányan elkövetnek.
Véleményem szerint az ilyen emberek itt élik ki magukat. Ugyanis nem hiszem, hogy meg változtatják a műsort.
leha Creative Commons License 2001.01.25 0 0 86
édes oszibá: ha szarok egyet az asztalra és az büdös, akkor nem szabad szóvá tenni, mert más szar éppoly büdös? a Texaszi kopó legalább akkor trágy, mint a csíz. Kisvárost régen láttam, de az is csak annyival volt jobb, hogy rövidebb volt
oszibá Creative Commons License 2001.01.25 0 0 85
Emberek a mostan divatos akció filmek 80 % gagyi néha olyan bugyuta szerepet kap egy-egy neves színész, csodálom, hogy elvállalja. (levelük?) Kedden megnéztem a Kisvárost és utána a Walker, a texasi kopót. A Kisvárost többre becsülőm közelebb van a valósághoz. Nem állandóan nézem a Csíííz, de nem is ócsárolom.
Kalóz Pepi Creative Commons License 2001.01.25 0 0 84
Na, gyerekek, a tegnapi csííz nagyon tetszett, különösen a bikákat szadizó gizda csákók vízbeugrálásán röhöktem...Viszont hiányzanak Vonyákék...:((
szódás lova Creative Commons License 2001.01.20 0 0 83
Hi
Hát ez egy botrányosan gyenge műsor... Az erőltetett ripacskodásnak olyan foka, amelyhez tényleg le kell ülni. Általános iskolás emlékeimet idézi nekem is, amikor iskolanapon a különböző group-ok gyártogatták a maguk kis gegjeit és a tornaterem színpadán előadhatták.
Beleznay a végállomás, onnan lejjebb és kijjebb nem vezet út, ő az amplitudo alsó széle-közepe. Liptayval kapcsolatban legalább eszébe juthat miegyábmás az embernek, de ez az Endre... Álriporternek jó volt, kétségtelen, mondhatni: tökéletes megoldás, de ezzel el is érkeztünk a saját határaihoz.
Clajáról olvastam a sztoriban (hol máshol), hogy kivágták a középsuliból és estin érettségizett. Akárcsak én, nincs ezzel semmi gond, a ló is megláblik, pedig 4 botlikja van. De a tálalás: "...ahol a négyévnyi anyagot két év alatt kellett megtanulnia." Autentikusként hadd mondjak annyit, hogyha tudom előre, hogy az érettségi felé vezető út ilyen sokkal könnyebb is lehet, gond nélkül bekkelek 16 éves koromig és úgy teszem le estin, nem őrlöm magam nappalin előtte. Ezt nem azért írom, mert devalválni akarom irígységből, miegymásból, de azért ennyire nem kéne már heroizálni a dolgot...
Szóval ez egy gagyiszar, tudják a résztvevők is, mert látszik rajtuk, ennyire nem hülyék – annyira meg pláne nem, hogy ne tegyék amit bárki tenne: selejttermelés extragázsiért...
Madrac Creative Commons License 2001.01.20 0 0 82
Szerintem sem egy kulturmusor a Csiiiz, de nem is kell ugy tekinteni ra. Neha-neha egy-egy jo poent elsutnek, de eleg lapos a dolog. Hasonlit az anno meg az ATVn meno Bolondorara csak annak legalabb az a varazsa megvolt, hogy reszben rogtonzott volt. Itt meg az sincs... A tartalmas szorakozast mar nem a TV segitsegevel oldom meg regota. Ha vmi szemetet akarok nezni megtehetem haveri korben is mondjuk egy moziban es egy sor mellett meg is beszelhetjuk, hogy milyen volt. Inkabb marad a konyv meg a halo. Es a Heti Hetes. :)
Lexes Creative Commons License 2001.01.19 0 0 81
Ha tetszenek a sírásós jelenetek, akkor ajánlom Jancsótól a Lámpást adott nékem az Úr Pesten című filmet. Szerintem az ötletet a Csíííízbe onnan vették, csak az eredetin valóban hülyére röhögi magát az ember.
Előzmény: ábécédé (10)
BahnScorper Creative Commons License 2001.01.19 0 0 80
hmmmm... én már jópár hónapja leszoktam a csízről, de csak Forgách dolgai voltak benne mindig pozitívok (cudarpesta, tvshop), a többi szereplőn láccik, hogy nem igazi humorista. Még Claudiával voltam (vagyok) leginkább megelégedve, de csak a kinézete miatt, és úgy, hogy Forgách magánszámain kívül mindig le volt véve a hang az egész műsor alatt! A bakik 90%-ban szánalmasak, pláne, hogy még idiótán kommentárolják is. Volt anno egy régi csíz, közönség előtt, ahol volt egy műsorvezető, már nem t'om ki, és a Forgách mindennek beöltözve nyomta a poénjait. Na az jó volt. De ez a mostani... Forgáchnak kéne egy külön humorshow, Claudiának egy esti xxx-es, a többiek meg húzzanak...
ábécédé Creative Commons License 2001.01.19 0 0 79
A fenébe is, hozzászóltam a másik fórumhoz, erre ma már nem lehetett...

"Hát bazeg, a te kultúrális szintedet is a bányában kell keresni."
Írta egy kedves hozzászóló (csa no rju). Szerintem nem attól lesz entellektüel, mert nem néz Csííízt és mert egész este operát, hangversenyt, politikai vitaműsort, irodalmi estet, stb. néz a tv-ben.

Nem bírom felfogni, hogy miért nem lehet felfogni, ha valakinek valami tetszik, és neki nem, attól az még lehet jó. És egy műsor alapján kultúrális szint következtetést levonni.

oszibá Creative Commons License 2001.01.18 0 0 78
Katboy egyetértek veled. Régebben volt ettől jobb kész-átverés, de most ez van.

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.18 0 0 77
Én bevallom néha szoktam a Csííízt nézni.A bakiparádék nem rosszak.Egyébként régebben ment egy ehhez hasonló müsor a német RTL-en.Amúgy a dél amerikai sorozatokat én se nézem.Ha nem tettszik egy müsor el lehet kapcsolni más hova,vagy a power gombbal kikapcsólni a tv-t.
NagyGaboca Creative Commons License 2001.01.18 0 0 76
Sárkány
A Pink F. nemzedék szorakozása nem olyan bonyolult dolog.
Gondold azt, hogy a TV elött ül Sorozatkukkolo Ur, és távkapcsolot nyomogat. Ahol olyan müsort talál amin átugrik, azt jegyezd meg, és amit megnézne azt ugord át.
Igy megkapott müsorlistában megtalálod annak a 90%-át amit mi is értékelünk.
Innen már boldogulsz...
Dögunalmas politikai vitamüsor....
Természetfilm amiben nem durrognak lövések és nem halnak lépten nyomon....
stb.
Jo helyen kapirgálsz.
De ne most itéld meg (és el).
Lehet, hogy tul fiatal vagy! Várj még 10-15 évet a véleménnyel..
A rajzfilmmániás ovodás nembiztos, hogy végigbirja nézni a Forma 1-es futamot. Valszeg inkább nézne Tom és Jerry-t. (Keresd a párhuzamot mert bezony lehet..)
Előzmény: Sárkány (62)
oszibá Creative Commons License 2001.01.18 0 0 75
H a szintvonalt nézzük akkor a mostan divatos akció filmek hasonló szinten, vannak, ugyani nem hiszem, hogy a készítőik voltak katonák.
NagyGaboca Creative Commons License 2001.01.18 0 0 74
hamár a szinvonalnál tartunk ez sem semmi...
Előzmény: Subiaco (73)
Subiaco Creative Commons License 2001.01.18 0 0 73
Előzmény: ábécédé (68)
Kalóz Pepi Creative Commons License 2001.01.18 0 0 72
Pedig nem is vagyok fogorvos....
Előzmény: karhu (71)
karhu Creative Commons License 2001.01.18 0 0 71
Hány embernek csorog a nyála utánad...
Előzmény: Kalóz Pepi (70)
Kalóz Pepi Creative Commons License 2001.01.18 0 0 70
Én meg olyan szép vagyok, mint a rántotthús uborkasalátával.
Előzmény: deltoid (69)
deltoid Creative Commons License 2001.01.18 0 0 69
A csíííz rendkívül vicces műsor.
Beleznay Endre nagyjából nagyon humoros,kábé annyira, mint egy japán torpedótámadás. Besenczi Árpád szintén állatian mulattató, nagyjából annyira, mint a katyni vérengzés. Lipthai Claudia legalább annyira vicces, mint az örmény holokauszt, Forgách Gábor pedig olyan szórakoztató, mint egy usztasa gyújtogatás egy szerb faluban, 1943 telén.
ábécédé Creative Commons License 2001.01.18 0 0 68
OFF
Nekem a Spektrumos kedvencem az az öregedő fószer, aki mindenfelé főzőcskézik, majd' mindenbe tesz valamilkyen alkoholt, közben lázasan kóstolgatja az itókákat és mire befejezi, akkorra mindig teljesen vidám (azt azért nem kockáztatom meg, hogy részeg, pedig sokszor talán igen). Az egyik svédeknél forgatott filmjében viszont tuti behasított és ott énekelt és táncolt a szintén betépett svédekkel.
És az a nő, aki mászkál mindenféle helyekre és bekrémezik, beiszapozzák, beszalmázzák, bepakolásozzák.

Viszont a vasárnap esti Talking bodys-t (bűnügyi szakértős) vagy mi a címe nem szeretem.

Előzmény: Vanilla (67)
Vanilla Creative Commons License 2001.01.18 0 0 67
Nem láttam tegnap az eszimókat. Egész este a neten lógtam.
Különben miért lenne baj hogy a szép tájakra odaképzeled magad? Sokkal olcsóbb mint odautazni :-)))
Előzmény: Kalóz Pepi (66)
Kalóz Pepi Creative Commons License 2001.01.18 0 0 66
Láttad tegnap este az eszkimókat???
Nagyon teccettek, baromi érdekes volt a belugavadászat...Én nagyon nézem ám a Spektrumot, csak az a baj, hogy nyáladzok amikor a tengerpartos-pálmafás-ismeretlentájas képeket látom, kicsit szégyellem, de ilyenkor odaképzelem magam , és örül a parányi agyam...Ez is egyfajta kábszer nálam...:)
Nem baj?
:)
Előzmény: Vanilla (64)
ábécédé Creative Commons License 2001.01.18 0 0 65
Na nem volt azért annyira rossz. Nekem pl. jól megmaradt az agyamban a "rüfke" szó, még sosem hallottam, és tetszett. Persze nem veheti fel a versenyt egy Showder-rel, de az másik topic (ha egyáltalán).

Kár, hogy nem volt sírásós rész.

Előzmény: Kalóz Pepi (60)
Vanilla Creative Commons License 2001.01.18 0 0 64
Van egy javaslatom a színvonalasan kikapcsolódni vágyóknak: Spektrum tv. Bármikor.
Előzmény: Sárkány (62)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!