Közben újfent keresek a 4.04-es Balaton-Délhez actokat, leginkább távolsági vonatokat (minden actot, amit felleltem - nem volt sok -, letudtam már), remélem, van, akinek vannak régi kincsei még - a segítséget előre is köszönöm!
Azt tudom, hogy Rail Tours-os meg régi noszis 88-81-ek vannak itt, de én direkt még START-os (egész konkrétan valahol találtam olyat, de a minőséget inkább hagyjuk), vagy esetleg MÁV-os iránt érdeklődök. Mindenesetre köszi!
Üdv mindenkinek! Van bárkinek elfogadható minőségű 88-81 WRm kocsija (nem nosztalgiásra gondolok) és meg is tudna szánni vele? Bárminemű segítséget megköszönök!
sziasztok! nagyon régen játszottam az mstssel... most ujra szeretném kezdeni,csak sehonnan nem tudom letölteni az alapjátékot! tudna valaki segíteni 1 linkkel,vagy el tudnánekem küldeni? köszönöm :)
Az eurocom-os traxxokkal próbálkoznék, de a 001-esnél és a 002-esnél is ezzel az üzenettel dob ki... Valamit tudok javítani ezen? Msts-hungary-ról vannak. Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok valaki tudja mi történt a vm15 oldalával? bármi válasz segit nekem mert már kb mindenhol keremsem erre a válasz de nem találok sehol se rá amúgy meg én meg is probáltam szerezni dolgokat a vm15-ös oldalrol hasznátam a waybackmachine-t és sikerült egy v41 és egy v42 szerezni de egyik se olyan amit szerettem volna.... én csak választ akkarok amit kérdeztem a hozzá szolás elején
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Pár év után újra szeretnék játszani a játékkal, a gépemen meg is találtam az MSTS_megapack_full tömörített fájlt. Sajnos jelszóval védett és a jelszó eltűnt. Nem tudjátok esetleg? Előre is nagyon köszönöm!
Nekem vannak saját actjaim, de ha kifejezetten az 1-es vonalra szeretnél actot, akkor ahhoz inkább a KDu pályát javasolom. Nem a legnaprakészebb pálya, de az 1-es vonal szerintem egész jól ki van dolgozva benne. A KDu-s 1-es vonalra rengeteg actot készítettem, köztük nagyon sok S10-es személyt is. (Mivel a Déli pályaudvar is benne van, ezért a jó kis győri személyeket is lehet játszani rajta.)
10 év után most töltöttem le újra a train simulatort. Nagyon szeretem a gőzmozdonyokat, így minél több magyar gőzmozdonyt szeretnék beletenni. :D Nektek vannak esetleg gőzmozdonyaitok, amiket el tudnátok nekem küldeni? Idő közben az internetről lekerült a nagy részük, szerencsére a legjobbak azért még megmaradtak.
Szia. A játék főmenüjében az eszközök, dokumentumok, beállítások mellett pipáld be a naplózást (debug), ez alapesetben az Asztalra készít egy debug naplót, amiből kiderülhet, hogy mi okozhatja a gondot. Egy-egy ilyen act crashelése után jól jönne a debug napló szövege ahhoz, hogy ki tudjuk találni, mi a gond!
Van egy olyan problémám, hogy az OpenRails semmilyen activity-t nem tölt be. Felfedező módban minden tökéletesen fut, az activity-ket pedig tölti egy darabig, aztán mindenféle előjel vagy hibaüzenet nélkül kidob.
A legfrissebb OpenRails buildet használom, grafikai beállításokat szinte már a minimumra húztam le, fölösleges Trainseteket és Consistokat is töröltem, más már nem jut eszembe.
Az szerintem nincsen hozzá, csak a pálya rémlik, meg az első kettő javítása. Talán, a 2-es és a 3-as számú. A netet túrva, ezután még jött egy "frissss...." nevű 34MB-os javítás is a pályához, ez nincs meg. Letölteni se tudtam sehonnan.