Most jöttem rá!!!!
Ha a dc-hez nem jár alapban bill(nem tudom hogy default tartozék -e)akkor ha valameik hígagyu kis tökös játszani akkar ezzel a nagy rakás szarral akkor jó pénzért meg kell venni a billentyűzetet...
Ha meg már úgyis megvolt a játék kódaja akkor úgy gondolták egy kis alakítással átdobják pc-re,hátha valami barom megveszi arra is:-)
A Type Of The Dead kijött DC-re (amihez ugye van keyboard kiegészítő) is, tehát nem PC-s sajátosság a gépelős módszer. Egyébként szerintem is marhaság, inkább írták volna át az eredetit...
Hát az első rész pc átiratát tényleg kegyetlenül elcseszték, mondjuk az eredetiben se volt jó nagyon. Viszont tényleg barom dolognak tartom hogy csak brahiból kiadjanak egy ilyen kis gyorsírótanfolyamot. Mondjuk az ilyen cucc nem is Pc re való, mondjuk DC-n (nagy társaságban) igen jól el lehet szórakozni vele, ott pisztoly is van :)
Hi!
Mondhatom nagyon jó poén!!!
Amúgy ismerem az első részt és annak ellenére hogy a játéktermi verzióhoz képest tényleg eléggé gyík volt,nagyon faszán elszórakoztam vele...
Ne hisztizzel, vagy ket eve kijott mar PC-re az elso resz rendes atirata, bunrossz lett. Szerintem ezt nem a jatektermi celkozonsegnek szantak, csak egy poenos, gepelest tanito programnak.
Hi!
Az ideg szé***sz ,hogy egy ilyen fasza játékot hogy lehet így elb****ni!!!!!
Gondolom mindenki emlékszik a játéktermi verzióra(house of the dead2)
Teljesen faszán át lett írva a játék Pc-re,de nem a remekűl bevált mozgatomacélkeresztetazegérrel szétlövök mindenkit szisztémát alkalmazzák hanem gépelni kell mint egy állat.
Tehát:ha valaki nem tud profi módon vakon gépelni(márpedig én nem tudok)akkor annak a játék egy kalap szart sem ér....
Nem tudom Segáéknál kinek az elmebeteg agyából pattant ki a játek ilyetén megvalósításának a módja de szívesen eltörném azt a csodás fejlesztői kezeit!!!!
Amúgy sincs túl sok ilyen jellegű játékokból pc-re nagy kínálat,hát pont ezért az ilyen fasza átiratokat nem kéne ilyen köcsög módon elb***ni!!!
Boccs a paraszt stílusért de ez tényleg vérforraló!!!!!!
Na, remekűl kisírtam magam,ha valakinek van valami észrevétele ,bátran jelezze!!!!