Szvsz a DF: LW igen jó lett. Jóval gyorsabb/szebb mint a DF2, van normális 3D támogtás, és a hangulat is maradt a régi. Bővebben olvashatsz a játékról itt:
Gamekapocs DF:LW review
Egy-két kérdés:
Én a DF 1-et nyomtam sokat, az nagyon bejött. Gyors volt és nagyon eltalálták. LAN-ban annyit nyomtuk, hogy ihaj! (SAW-party kis pályán, tuti:)
A DF2 nagy csalódás volt! Eszméletlenül lassúra sikerült!
A kérdés: Milyen sebességgel megy a Land Warrior?
Jó lenne, ha úgy válaszolnátok, hogy megírjátok a gépetek konfigját is, hogy legyen visz. alapom.
A másik dolog: Azt hallottam, hogy nem olyan jó a hangulata a LW-nak, mint a DF 1-nek. Erről kinek mi a véleménye?
Megéri a játékot megszerezni?
Pedig egyszeru : gyorsan fuss be hogy ne vegyen eszre es bujj el a bal sarokban amerrol jottel. Ha atrepult folotted, akkor menj at a tuloldalra az ajto melle. Ne kukucskalj mert meglat, csak hallgasd a hangjat hogy mikor megy el.
Megint találtam egy hibát, de most megvan a megoldás is hozzá:
Szóval , ha menti az állástz az ember (foként a 3 mentéshelynél!!) egy idő után bejön az, hogy
nem tudod eldobni az elsődleges fegyvert. Ha viszont találsz egy fegyverszekrényt a "C" billentyű segitségével le lehet cserélni mindent. Ezek után megszünik a probléma. Szerintem a 16- pályától már nem nagyon lehet végigmenni az eredeti fegyver és lőszerkészlettel.
Tolom tovább !
UI: a lépcsökön vigyázzon mindenki, mert annak ellenére, hogy a háztetőkröl simán le lehet ugrani, egy egy lépcsön lefelé történő nagyobb ugrás azonnali halált okozhat !????? Ez van.
Az a helyzet, hogy elbujtam a romok között, de ez a szemét valahogy kibombázott onnét !
Na majd még probálkozom.
Van valakinel IGI-s chatje, kódja, csalása...??? én nem találtam sehol!
Semmit. Tovabbrohansz a kanyaron hogy a tank ne cseszegessen, egyenesen elore, tavcsovessel futas kozben leszedsz mindekit aki elotted van, majd elbujsz a jobboldali romok kozott. Ha atrepult feletted a madar, akkor atmesz a szemkozti falhoz es kesz. Kesobb is lesz egy madarka ha megszolal a riaszto, de addigra talalsz mar egy LAW-t.
Ja, ha már IGI, tudom, hogy ez egy másik topikra tartozik, de nem tudja
valaki a harci helikopter ellen mit lehet tenni ? Azon a pályán ahol
a mi helikopterünket lelövik és egy száll törrel kell elindulni a jeges
orosz hátországban.
Most vagyok a 16 pálya körül. Eddig nem mentettem állást , most
elkezdtem.
Azonnal egy ujabb hibával ismerkedhettem meg. Felvettem egy
Jackhammer-t (ugye a fegyvercserélgetési mániám,lásd IGI-s előélet...)
és már eldobni nem tudtam. Természetesen a tár kiürült, a másodlagos
fegyver és a pisztoly kevésnek bizonyult (mert ezeket egyáltalán
nem lehet letenni, ujratárazni...)
Egy száll késsel a lőtornyok ellen valami oknál fogva nem volt igazán
nagy sikerem. Aztán azt is észre kellet vennem, hogy a
fegyverek csak egy ideig maradnak ott ahol eldobták öket. Ha túl
messze elmegyek valaki ellopja(?) az összeset.
A tárazással kapcsolatban teljesen igazad van. Nem
kell a löszergyüjtogetéssel törödni, hisz alapban van böven. Szerintem csak az volt, hogy nálam a az IGI erosen rányomta a bélyegét a játék kezelésére. Ha nagyon meg lenne szoritva az ember 1 fegyverrel végig lehetne vinni a legtöbb küldetést.
A fegyverállvánnyal találkoztam egy sivatagos pályán is. Kb. 8-10 körül. Ott a C billentyu segitségével minden ki lehet cserélgetni.
Sajnos a sátor és más "puha" falak átlövése nem teljesen egyértelmu. Néha átmegy, néha nem. Az IGI-ben külön tudomány az ajtók átlövése és azok nyitogatása.
Azért kössz !!!
Minden jót !
Na, azért jó ám ez a játék !!!
Minél többet szórakozom vele, annál jobban tetszik. A mentési lehetoség, meg nagyon megkönnyiti a helyzetett. Csak az a fránya mászás!
Néha bárhonnét leugorhatsz sérülés mentessem, néha
meghalsz. Tényleg valakinek sikerült egy létrán lemászni ?? Egyszerüen csak leugrik.
Vesézem tovább !!!
A tárazásról annyit, hogy megnézném azt a kommandóst, aki akció közben megfogja a tárat, kiveszi a fegverből, és egyesével beletölti a zsebében lévő tartalék golyókat egyesével, ahogy kell.. De asszem nem eldobja, csak elrakja későbbre, és aztán koppansz, hogy hopp, ebben a tárban csak 12 töltény van... :)
Én simán sniper karakterrel 98%ban PSG-1 gyel mentem végig... Nem szórakoztam fegyverszállitással... Arra esetleg ott a géppisztoly...
Késnek multiban van igazán értelme, mert olyan jó alázó érzés, amikor valakit hátbakéselsz 4 pontért :))
Végül is most pozitivumokat is találtam:
A Delta F. Land Warror széles fegyverarzenállal és változatos
helyszinekkel ékeskedik.
Jók, a kisérok is, de oket megvédeni néha igen nehéz. Csak futnak, nem
figyelik az én mozgásomat.
Egy-két hibát azonban most is sikerült megtalálni.Persze lehet, hogy
ezek nem is hibák:
Ha, max golyó van a fegyverben, az M billentüre nem torténik semmi,de
ha hiányzik belole, betáraz. Igen ám ,de a kivett tárat eldobja, még
ha az 90%-ban telei is van. Az IGI-ben kritikus pillanatokban egy-egy
rosszul idozitett tárazás a küldetés végét jelentheti, igy ott
megszoktam, ha van egy kis szünet, tárazok. Mert ott a összeadódik a
loszer, itt meg kárbavész.
Nem tudom ki milyen taktikákat szokott használni. Én a kisebb
söprögetésekre AK-t vagy valami "hulladék" ellenféltol elszedett
fegyvert használok. A komoly helyzetekre tartogatom (távolról) a
távcsövest (közelre) a minél gyorsabb tüzzel rendelkezo fegyvereket.
A Land Warriorban ez kicsit nehézkes, mert az elsodleges fegyvert
helyett lehet felvenni azokat amelyek általában magukban hevernek a
földön. (Ja, tényleg pisztolyokat, és másodlagos sorozatlövoket
nem lehet felvenni ??)
Végül is a csata helyszinére lehet hordani a söprogeto fegyvereket,
csak mindig vissza kell szaladgálni az eredetiért.
A pisztoly és a sorozatlövo közötti külömbség nem igazán érezheto, a
kés meg egyenesen felesleges. Használta már valaki ?
SAjnos a páncélmellény szinte semmit nem ér.
Sok helyen találkoztam fal felé fordult ellenfelekkel. Kiváncsi lennék
mért onnét várnak ???
Most ennyit!
LANon játszottunk ketten, meg még az első résszel régebben. Pixelvadászat az egész, és baromira meg kell gondolni, hogy mikor lősz :) Az első részben _minden_ fegyver traceres volt, de itt nagyon nagy előny a PSG (vag mi a neve a hangtompitós távcsövesnek)
IGIhez szerintem nem érdemes hasonlitgatni, az a progi egy vadiúj enginere épülő új progi, ez meg egy régi játék felújitása, de a motorja már kiadáskor elavultnak számitott (szerintem)... Ennek ellenére jó kis progi, csak azt sajnálom, hogy mediumon nyomtam végig. Igy egy hétvégémbe tellett...
Köszi, egy fegyverállványról le tudtam szedni egyszer a fegyvereket, akkor már gyanakodtam. Igazán nagy hülyeség lenne, ha ez nem müködne. Itt végre el lehet hasalni. Bár kicsit gyorsnak tunik nekem a kúszás. Érdekes viszont, hogy az állványos golyószóróval is lehet hasalni, igy stabilabb a fegyvertartás. A netes játékkal nincsenek tapasztalataim, majd kipróbálom. Esetleg
helyi hálóban kipróbálta valaki?
Számomra az irányitás kicsit kényelmetlen (Persze az IGI-hez hasonlitok!)
Gyüjtöm a tapasztalatott, mert eddig ez csak kritizáltam.
...Szóval a Delta Force 3 Land Warrior:
Hár meg kell mondnom a Procejt Igi után csalódás
ért! Kicsit jobbra számitottam. Persze korai lenne még bármit is mondani. Nem fogom feladni!
Az IGI hangulata és "realitása" után ugy éreztem
a Land Warrior valami "mese". Az elso (tréning)
pályán elso nekifutásban, teljesen amator módon
mindenkit lekaszálltam, mire rájottem ,hogy csak céltáblákra kell loni! Ja aki az IGI-het szokott.
Nagy negativum, hogy a lelott katonáktól nem tudom elvenni (felvenni) a fegyvereket. Az ellenség igen pontatlanul lo és néha turharc közben elfelejtkezik mindenrol.
Most hirtelen ennyit az elso benyomásokról !
Üdv mindenkinek !
Azért , hogy ez a topik ne süllyedjen el, most elkezdem a játtékkal kapcsolatos trükköket ide leirogatni. Talán valaki hasznát veszi majd.
Halljuk a trükköket...
Na, minden jót minden Land Warriors-nak. Ha minden lap ilyen tippekkel látná el a játékosokat, akkor valóban nagy segítséget jelentenének. :)
(bocs, ha kekeckedésnek veszed. Én poénnak szántam)
Na ezt megtárgyaltuk. Különben "durvább" reakcióra számitottam Toled. Kellemessen csalódtam, ilyen is ritkán van. (Lehet , hogy én sem értettem a poént, elnézést!)
Azért , hogy ez a topik ne süllyedjen el, most elkezdem a játtékkal kapcsolatos trükköket ide leirogatni. Talán valaki hasznát veszi majd.
Na, minden jót minden Land Warriors-nak.
Ez jó vicc! Én BAROMIRA nyugodt ember vagyok. De tényleg! NAGYON ritkán vagyok IGAZÁN ideges. Nem is nagyon emlékszem ilyen esetre... Nehezen foglak ezek után meggyőzni, de egy cseppet sem yavar, hogy új topicot nyitottál. Egyszerűen nem ÉRTEM, miért kell. Ezek a topicok pillanatok alatt elsüllyednek, többet nem kerülnek úgysem a szemem elé, miért is idegesitene? :)
Csak néha elcsodálkozom, hogy pl Counter-strike topicból van 15 körül, Quakeből 25 felett...(bár a quake-ek egytől egyik el vannak tűnve) Semmi értelme az egésznek. Ráadásul szeretek ilyen-olyan topicocat visszahozni az életbe, olyan érdekes témákat, amik valamiért elfelejtődtek.
Az meg, hogy "Nesze itt a kód" a stilusomból következik, talán egy smiley lemaradt... Az ilyen "Neszebazmeg", meg "Vidd, ne is lássam" szövegeket poénnak szánom, ne vedd komolyan.. Most úgy látszik rosszul sült el. Ez van, legközelebb figyelek jobban. :)
Idegtépő helyzetekről meg annyit, hogy most van 7 vizsgám 2 hétre... Mégis próbálom teljesen higgadtan megoldani a dolgokat, mert az idegeskedés nem vezet sok jóra, többet hibázik az ember...
A tanácsot köszönöm, de eddig is pont ezt tettem, egyetértek veled.
A kódot szivesen.
A nullázás dolog megint poénnak szántam, olyan értelemben vettem a "még le sem nullázlak" dolgot, hogy általában ezek a nullázások körülbelül pont nulla információtartalommal birnak, én meg nullázás helyett segitettem egyből.
Valóban, elég félreérthető voltam.
Na, magyarázkodom itt... :) De nem szeretem, ha nagyon hüjének néznek... :))
Nahát, hogy Te milyen mérges, ideges ember vagy! Nem lehet igy könny? az életed. Mivel segitettél nekem, és ezt köszönöm, adok egy jótanácsot:
Vedd könnyebben az életet, mert hosszú távon saját magad dolgát rendkivül meg fogod neheziteni az életben. Ennél vannak sokkal idegtép?bb helyzetek is. Akkor mit csinálsz, szétpukkansz, vagy megversz valakit?? Hidd el, ez egy apróság.
Azt nem értem, hogy miért nem lehet felhozni egy témában már meglévő topicokat??? Minek kell még 6 másikat nyitni? Na mindegy.... Nesze itt a kód:
N5E3-YXH2-G983-9WYB-B3ZS
És még csak le sem nullázlak... :)
Csak a nevem az, hogy:
ZERO :)))
HELP!! Keresem a Delta Force (3?) Land Warrior telepit? kódját, ami
kb. igy kezd?dik: N5E3 YXH2 ... vagy valami hasonló. Ha tud valaki,
kérem segitsen egy öreg harcosnak! Köszi!!