Jé valaki csinált nekem egy topicot.
nEm tudom ki vagy te Fürgeláb, de köszönöm.
Az aGgodóknak elmondom, hogy ha láttok az utcán egy NoGun-os embert, azt tulajdonképp nem veszitek észre, mert többnyire valami ruha alatt hordja, mellény, zakó, pulóver stb. ezért a várositerepruhábaöltözöttpittbullsétáltató összehasonlítás nem állja meg a helyét.
nekem nem hiányzik, akkor már inkább lefogyok 50 killára, és veszek magamnak egy pincsivel egybeépített kommandós rucik /vagy megnyomom a nagyink a "horgolás" feliratu gombot, és horgoltatok magamnak 1 ilyen kommandós szerkót pincsivel/
Azért inkább ilyennel rohangáljanak az emberek, mint gázpisztollyal fél év múlva, amikor minden utolsó gyogyós is vehet magának fegyvertartási engedély nélkül.
Az a bajom ezzel, hogy nagyon arra játszik rá (és a bizonyos cikk is elég nagy arányban foglalkozik ezzel), hogy önmegvalósító emberkék elnyomott rendőrösdijüket kiélhessék. Mindenki mondhatja, hogy praktikus, meg kíméli zsebeket a kikopástól, de akkor is átsüt azon, aki ilyet vesz magának, hogy van benne némi igény a Wesley/Willis vonal másolására.
Mintahogy a metrón a falevélmintás kommandósnak öltöző 50 kilós 160 centis kutyasétáltatókat is csak szánalommal tudom nézni, éppúgy megmosolygom majd azt, aki ilyet visel.