Hi!
Akkor lehet hogy benem van a hiba de vállalom!
nekem nagyon bejön!
Az RPG beütést a tapasztalati pontokra értettem,meg arra hogy néhány pályán rendelkezel inventory-val extra fegyverekkel stb,és pont úgy mint pl a diabloban(persze sokkal szerényebb módon)fel lehet pakolni az emberedet mindenféle szarral.Jó ebbe bele lehet kötni ,hogy ettől még nem RPG egy játék ,de szerintem ezek a vonások némi beütést(már másodszor mondom)kölcsönöznek a játéknak.
a KUF nagyjabol az elso 3 mission-ig volt erdekes,utanna sajna teljesen egyhangu..
Grafikarol jobb nem beszelni,bar a SC-ban sem az volt a lenyeg,de en semmifele 'hangulatot' nem ereztem..Pedig en szeretem a fantasy-dolgokat es nagyon reg RPG-zek..sok fasza egysegrol csak annyit,hogy ennel egysikubbak es egyformabbak nemis lehetnenek,ugyanazt tudjak mind2 oldalon,csak maskepp hivjak oket!
Fantasy vilag szep es jo,csak nem eleg..
RPG-hez az egvilagon semmi koze,mintahogy a Diablonak se volt! Meg 'beutese' sincs!
Telleg tokilyen volt a Warlords,csak azis roppantmod unalmas lett x kuldi utan es abban sem volt semmifele RPG!
Telleg nem az effektek szamitanak,csak sajna ennek nemigen van hangulata,mint oljan..
Ha neked tetszik,am lelked rajta..
BYE
Jah, így is fel lehet fogni!
De:1.tele van fasza egységekkel
2.fantasy világban játszódik
3.rpg beütés(a la Diablo)
Tudom, volt már ilyen (Warlords battlecry)de annak mesze nem volt ilyen fasza a hangulata...
Ui:
Én meg a mindenféle effektel megáldott csili-vili kezelhetetlen szarokat unom:-)
Ezzel arra akartam kilyukadni,hogy a KUF grafikailag semmi extrát nem hoz, mégis az egész úgy fasza ahogy van!
Amit én láttam az egy ezeréves warcaft 2 grafika+(nemtudom hogy kerülnek bele) Ultima-szerű részek.
Nekem elég volt a látvány, hogy ne érdekeljen a dolog, tudom, mire számíthatok és nem villanyoz fel...