Keresés

Részletes keresés

Hunyadeto Creative Commons License 2001.03.02 0 0 10
Szerintem a WAECRAFT 2 feeling jobban íllik a jellemzéshez!A fantasy hangulat miatt!
KaTy Creative Commons License 2001.03.02 0 0 9
Hi!
Ügyes gyerek ez a Vampyro....mi van most kötötték be a netet,és úgy gondoltad,hogy felkúszól egy kicsit játszani a Fasza gyereket?:-)

Ui:amúgy nincs bajom veled;-)

Csá!

Előzmény: Vampyro (7)
PPG Creative Commons License 2001.02.26 0 0 8
[OFF]

Tetszik amikor az emberek ilyen igenyesen tudnak fogalmazni...
Hal' istennek ilyen nyelvi magaslatokba csak kevesen tudnak emelkedni.

Előzmény: Vampyro (7)
Vampyro Creative Commons License 2001.02.26 0 0 7
Zoi....
Nem véletlen, hogy tudsz a Kingdom Under Shit-ben menteni, mert NEM LEHET benne menteni ember!
Gagyi Warcraft 2-fos klón ez a gáma!
Vampyro Creative Commons License 2001.02.26 0 0 6
Téllleg szeret vki megmártózni ebben a híg fosban????
Zoi Creative Commons License 2001.02.25 0 0 5
Tudna nekem segiteni valaki?
En single missionban nem tudok sajna menteni.
KaTy Creative Commons License 2001.01.11 0 0 4
Hi!
Akkor lehet hogy benem van a hiba de vállalom!
nekem nagyon bejön!
Az RPG beütést a tapasztalati pontokra értettem,meg arra hogy néhány pályán rendelkezel inventory-val extra fegyverekkel stb,és pont úgy mint pl a diabloban(persze sokkal szerényebb módon)fel lehet pakolni az emberedet mindenféle szarral.Jó ebbe bele lehet kötni ,hogy ettől még nem RPG egy játék ,de szerintem ezek a vonások némi beütést(már másodszor mondom)kölcsönöznek a játéknak.
Előzmény: Biohazard (3)
Biohazard Creative Commons License 2001.01.10 0 0 3
Udv!

a KUF nagyjabol az elso 3 mission-ig volt erdekes,utanna sajna teljesen egyhangu..
Grafikarol jobb nem beszelni,bar a SC-ban sem az volt a lenyeg,de en semmifele 'hangulatot' nem ereztem..Pedig en szeretem a fantasy-dolgokat es nagyon reg RPG-zek..sok fasza egysegrol csak annyit,hogy ennel egysikubbak es egyformabbak nemis lehetnenek,ugyanazt tudjak mind2 oldalon,csak maskepp hivjak oket!
Fantasy vilag szep es jo,csak nem eleg..
RPG-hez az egvilagon semmi koze,mintahogy a Diablonak se volt! Meg 'beutese' sincs!
Telleg tokilyen volt a Warlords,csak azis roppantmod unalmas lett x kuldi utan es abban sem volt semmifele RPG!
Telleg nem az effektek szamitanak,csak sajna ennek nemigen van hangulata,mint oljan..
Ha neked tetszik,am lelked rajta..
BYE

KaTy Creative Commons License 2001.01.10 0 0 2
Jah, így is fel lehet fogni!
De:1.tele van fasza egységekkel
2.fantasy világban játszódik
3.rpg beütés(a la Diablo)
Tudom, volt már ilyen (Warlords battlecry)de annak mesze nem volt ilyen fasza a hangulata...

Ui:
Én meg a mindenféle effektel megáldott csili-vili kezelhetetlen szarokat unom:-)
Ezzel arra akartam kilyukadni,hogy a KUF grafikailag semmi extrát nem hoz, mégis az egész úgy fasza ahogy van!

na csá!

Előzmény: ambrosius (0)
ambrosius Creative Commons License 2001.01.10 0 0 1
Amit én láttam az egy ezeréves warcaft 2 grafika+(nemtudom hogy kerülnek bele) Ultima-szerű részek.
Nekem elég volt a látvány, hogy ne érdekeljen a dolog, tudom, mire számíthatok és nem villanyoz fel...
Előzmény: KaTy (-)
ambrosius Creative Commons License 2001.01.10 0 0 0
Halál0san Un0m a Red Alert Kl0n0kat!!!
Előzmény: KaTy (-)
KaTy Creative Commons License 2001.01.10 0 0 topiknyitó
Nem tudom ki hogy van vele de szerintem beszarás jó lett a gáma (nem gyengén Starcraft feeling,de ezt a készítők sem titkolták)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!