Keresés

Részletes keresés

gReg Creative Commons License 2001.01.06 0 0 6
off
Igazad van, biztos bennünk, illetve bennem van a hiba. Legközelebb, amikor leülök a net elé, majd nem felejtem el kiűzni magamból a bennem élő infantilis parasztot, aki nem tudja, hogy ha egyszer a nyilvánosság előtt szólásra tátja a száját, akkor csak és kizárólag véresen komoly gondolatoknak adhat hangot.

Őszintén sajnálom, hogy belegázoltam érzékeny lekivilágodba, és ígérem, hogy ezentúl csak meggondolt és érett személyiséghez méltó hozzászólásokkal fogom betölteni magasröptű topicodat, bár kétlem, hogy ez a valaha is megtörténne. További jó savanyodást, őszinte tisztelettel a komolyság melletti feltétlen elkötelezettséged láttán, gReg.
on

Előzmény: gtnet (4)
gtnet Creative Commons License 2001.01.06 0 0 5
na halleluja 12 oravala a leallas utan elerheto a HBONE
:)
gtnet Creative Commons License 2001.01.06 0 0 4
pipi, Greg.. szerintem ti eltevedtetek es aztgondoljatok hogy az oviban vagytok.
Ha keptelenek vagytok normalis hozzaszolasra akkor inkabb ne is irjatok semmit.
thx
pipi Creative Commons License 2001.01.06 0 0 3
muszáj különben az összes kakas meghágna:DDDDDD
Előzmény: gReg (2)
gReg Creative Commons License 2001.01.06 0 0 2
Te aztán gyorsan kapkodod a virgácsaidat! :-)
Előzmény: pipi (0)
gReg Creative Commons License 2001.01.06 0 0 1
Isa p0r és homou vogymuk.
Előzmény: gtnet (-)
pipi Creative Commons License 2001.01.06 0 0 0
hb0ne
Előzmény: gtnet (-)
gtnet Creative Commons License 2001.01.06 0 0 topiknyitó
Gondolom mindeki elobb vagy utobb felismeri hogy az egyetemi halozatokat ma reggel 6 tol nem lehet elerni.
Nem csodalom hisz , a HBONE most epp koltozkodik .. es holnap, azaz 7 -en deli 12 ig nem inditjak el.
Nekem ezekbol csak egy dolog furcsa. Az hogy errol nem hallottam semmit ma reggelig.Es nem igazan ertesitettek errol a hatalmas leallasrol senkit. (vagy lehet hogy en tevednek..)Es azert a `magyar net` nagy reszet most nem lehet elerni. A bme-tol az elteig a sztakitol a nic-ig semmit.

Ez a magyar mentalitas? ...

Velemenyek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!