Biztos poénos dolgot osztottál meg velünk. Csak nekem nincs olyan telefonom amelyik beolvassa a QR kódot. Nem sértődnék meg ha egy hagyományos linkként is megosztaná valaki. :)
A pacak hazamegy, aszongya a felesegenek
- He asszony, kimostad a kadat?
Az asszony meglepetten, fogalma sincs mirol van szo:
- Milyen kadat?
A pacak erre lecsap:
- Hat a PUNCIKADAT!
Masnap a pacak ismet hazaerkezik, es ismet kedves kommunikacioba kezd a felesegevel:
- He asszony, kimostad a LAVÓRT?
Az asszonynak ismet fogalma sincs rola, hogy mirol lehet szo, artatlanul visszakerdez:
- Milyen lavórt?
Mire az elmés ferj ravagja:
- Hat a PUNCIKADAT!
Pedofil megy be a kislannyal az erdobe.
- Pedofil bacsi, en felek az erdoben ebben a sotetben!
- Na, kepzeld kislanyom, EN hogy fogok felni egyedul kifele jovet... :)
(bocs)
- Anyuuuuuuuu! Kérek csokit!
- Ott a szekrény tetején kisfiam, vedd le!
- De anyu, tudod, hogy nekem nincsen lábam!
- Jaaaaaaaaa! Nincs láb: nincs csoki!
Na meg itt egy elég beteg magyar honlap bobcatnek meg akit érdekel, direkt bunkó cuccok gyűjteménye, ritka jó, nekem elhihetitek :)))) (aki ráklikkel, megtudja, miért)
Ja: és a hate linkje linkgyűjteményben válogatott csokker, beteg, bunkó oldalak gyűjteménye!
elnezest (haha) kerunk (haha) kedves (HAHA) melyen tisztelt (HAHAHAHA) erzekenylelku (bocsi) baratainktol (BWHAHAHAHAHAHA) akik zokon talaljak venni ezeket a vicceket... ld. confS :-] ha nem vagy eleg morbid hat nem vagy eleg morbid, ez van. nem mindenkinek adatik meg, tudod?:]
Az erdesz megy az erdoben, egyenruha, stb. Egyszercsak talal egy kislanyt, aki nagyon nagyon sir.
Erdesz (segitokesz hangon): - He kislanyom, mi bajod?
Kislany (siros hangon): - Jaj erdeszbacsi, ne is mondja. Ma jott egy par nagy ember, betort a hazikonkba, elrabolta mindenunket, megolte az anyamat, a szemem lattara seggbekurta az apamat majd felgyujtotta az egeszet! Utana egyszeruen elmenekult az autojaval aminek a rendszama FGH-192!
Erdesz (ordogi nevetes-hangon, kozben sliccet lehuzva): -Hhhat kislanyom... ez nem a te napod...