B Asconára (2000 ccm) keresek komplett kipufogó rendszert (leömlő nélkül). Érdekelne hátsó sportdob is, illetve jobb oldali tükör. Amennyiben van valakinek, kérem küldjön rá ajánlatot!
Helló! Nem tudjátok véletlenül, h mantát adtak ki 4 tárcsafékkel is, vagy csak ugy hogy hátul dobfékes?
És esetleg nincs valakinek ötlete milyen féktárcsát lehetne hátra tenni, a dobfék helyére?
Amugy nekem nem mantám van, hanem egy 65-ös B Kadettem, de most akarok bele manta motort meg váltót tenni, és kicsit meg kell erősíteni a kocsit, hogy birja a strapát:)
Hat egy kis hely meg akad ott a motorterben, csak befer :) Multkor lattam valahol, hogy elektronikus renszert epitettek bele. Keress ra a guglin, Power-Steering vagy Electronic-Power-steering avagy EPS. Udv MM
lenne egy eladó '82-es fehér opel manta c!!! most éppen nem indul, de meg lehet csinálni, vagy alkatrésznek. írjatok a subreich@ freemail.hu-ra ha érdekel!
Hellotok! Gyári manta acélfelniket keresnék! A hagyományos 5,5col széles R13 4x100-as kivitel érdekelne! Aki tud ilyet dobjon már egy mailt nekem legyen oly kedves! trabantkombikukacfreemailponthu