Az első műsort hónapokig adták, megőrültem azoktól a hülye breakerektől akik a Hamupipőkét adták elő... minden nap, MINDEN NAP ugyanaz, hetekig, hónapokig:)
Tényleg ritkán frissítik az infókat. Azt lehet mondani, hogy havonta 2-3 órás új anyaggal jelentkeznek, aztán naponta 4-szer leadják ugyanazt. Ja, és hétfőtől vasárnapig... :-(
Azért van egy csomó minden, amit csak innen tud meg az ember (netes cuccok, király zenék pl amit az egyik ZELDA-N64 trailer alá nyomtak, az akkorát ütött (Amon Tobin- 4 Ton Mantis -ninjatune), meg is vettem izibe'
Szerintem itt az a probléma, hogy nincs megfelelő mennyiségü pénzük amit a magyar verzióba invesztálnának. Talán szemet szúrt másnak is, hogy ugyanazokat a dolgokat nyomatják, ill. ismétlik agyba főbe. Talán fordíthatnámak "kicsit" többet, vagy kéne valami igazi magyar kirendeltség, alapból magyar nyelven. Még az is jó lenne, ha odaültetnének valami profi játékosnak kinevezett alakot, és vagy 15 percig nyomná a játékot minimális dumával. Na mind1... az adó szvsz vagy még nem indult be igazán... bár lehet hogy ilyen is marad örökké: reklám 4ever :)
Hiszen ha ugyanazt mutatod az tagadhatatlanul egyfajta reklám. Nem?
Nem értem ezt a tévét... Pedig tök király is lehetne! Ehelyett egy csomó ismeretlen francia cuccot (képregényt, könyvet) nyomat ezerrel. Meg azt a Peugeot drive simet Plésztésönre, ami már a könyökömön jön ki...
Láttam ezt a csatit Franciaországban is, de ott nem volt ilyen suxos... Voltak vicces sorozatok (Red Dwarf, Monty Python), meg egy olyan műsor, ahol a fickó végigjátszotta egy játék első szintjét.... Azaz csak akarta, mert állandóan beszélt közbe és mindig elszúrta... De legalább történt valami!