Keresés

Részletes keresés

Vajk Creative Commons License 2000.12.26 0 0 7
Szerintem a tenyekrol, a valosagrol, de ne arrol a valosagrol, amit megfizetnek es amihez erdekuk fuzodik, hanem a minden masrol.
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.26 0 0 6
De akkor miről szóljon a híradó?
Előzmény: Vajk (-)
Gai-luron Creative Commons License 2000.12.26 0 0 5
Elismerem, tévedtem. Geszti is valószínüleg azért tud jól énekelni, dalszöveget írni, mert nem nézi a Tényeket. Rövid idő alatt reklámszakember lett, mert lemondta a Népszava előfizetését.
Előzmény: Vajk (4)
Vajk Creative Commons License 2000.12.26 0 0 4
Nagy sz@rt ez a valosag!!. Csak ezt akarjak lattatni veled. Es te meg elhiszed, hogy ez a valosag, pedig vannak karnevalok, jo kis bulik, sikeres emberek es meg sikeresebb projektek.
A hirado meg elhinti azt, milyen kurva szerencses vagy, hogy nem Bangladesben szulettel, es milyen jo, hogy nem voltal eppen akkor a sifelvonoban, de azt mar nem mondja, milyen remek az ido pl szorfozesre Surfing Paradise-ban, milyen meghitten nyugalmas elet van tavoli eldugott szigeteken.
Es a birka nep meg el is hiszi, milyen rettento nagy szerencseje van,hogy csak itt, csak neki, csak most nyomjak a hireket
Agymosas.
Előzmény: Gai-luron (1)
Neobarokk barakk Creative Commons License 2000.12.26 0 0 3
Ha nincs hír, akkor előkapnak egyet a konzervdobozból.

Az előbb láttam az egyik gagyi híradóban, hogy vádemelési javaslatot nyújtottak be a bp-i hengermalom ügyében. Karácsony másnapján? Tiszteltetem az ügyészségek és a bíróságok dolgozóinak munkaszeretetét. A dátumot ugyan nem mondták, de úgy tálalták, mintha a világ legfrissebb híre lenne.

A hírműsorok közül a királyi Kossuth rádió esti magazinja az egyetlen hallgatható (nézhető nincs).

macskamati Creative Commons License 2000.12.26 0 0 2
Nem a híradók védelmében, de egy adalék: karácsony van, ilyenkor is meg kell tölteni valamivel a hírműsort. Mert ugye a politika is karácsonyzik, mindenki inkább befelé fordul, mint kifelé.
Más most a híranyag, mint mondjuk egy "normális" hétköznapon.... persze akkor is rémség! :-(
Gai-luron Creative Commons License 2000.12.26 0 0 1
Geszti Péter évek óta nem néz tévét, nem olvas újságot. A rossz hírek negatív energiákat szabadítanak fel, szerinte. Mindenki etesse hazugsággal magát? Ez a valóság, gyermekeim.
pok_ussz Creative Commons License 2000.12.26 0 0 0
...és a készítők fizetésében rengeteg a nulla...
:-(
Vajk Creative Commons License 2000.12.26 0 0 topiknyitó
Megneztem ma a hiradokat, ezek voltak bennuk(nem csak ma):
Rablogyilkossag, tuzvesz, katasztrofa, fagyoskodo hontalanok, ehezo gyerekek.Lezuhant, felrobbant, megoltek, elloptak, feldaraboltak, kiaradt, meggyulladt, ehenhalt, stb...

Tenyleg ez kell a hiradoba? Igaz, Mate krisztina horrorszakerto volt az egyikben(na az meg egy perverz no lehet, ha ilyeneket szeret csinalni)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!