Sziasztok! Mi is ajánljuk magunkat :) szép zöld környezetben dolgozó gyógymasszőzök vagyunk, akik svédmasszázzsal foglalkoznak. Erősségünk a megbízhatóság és az alaposság. www.ayurvedia.hu
ennél azért sokkal árnyaltabb a kép
tény hogy sokan ténykednek abban a műfajban, amit említesz
de legalább ennyien PROFI masszőzök és a piaci kényszernek engedve ápolnak le mindenütt - ha kéred. Ha nem kéred, akkor nem.
A keleti filozófiák szerint messze nem ideális, ha a saját nemed masszíroz! (Leegyszerűsítve: a Jin és Jang egyensúlya biztosítja az egészséget. Ha férfi vagy, a férfi princípium túltengése betegíthet meg nagyobb valószínűséggel, és azt egy másik férfi érintése sem fogja levezetni.) De filozófiától függetlenül sem tűnik kívánatosnak, h. egy férfi tapogasson -- én a helyedben biztosan masszőzt keresnék, még ha nem kívánsz is huncutkodást a prosztatáddal. (Pedig de jó is az! :)
OK, ez eddig kettő, igaz csak az egyiknek van tel.száma. Senki többet?
Érdekes, mikor telefonon beszélek valamelyik masszörrel, akinek a számát pl. egy nagyvállalat faliújságán találtam, tehát mondhatjuk, hogy nem az utcáról hivtam fel, úgy tapasztalom az illető mindent elkövet, nehogy massziroznia kelljen. Vajon bennem van a hiba?
Pl. egy beszélgetés:
-Mennyibe kerülne 1 óra frissitő masszázs?
-Az attól függ hol...
-XIII. kerület.
-Hát oda még nem számoltam ki...
(Anyád!)
Némileg OFF, úgyhogy bocs.
Én pár hete masszíroztattam magam először profi masszőrrel, és nagyon jó volt. Bár nem ajánlom, mert kicsit messze van, Egyiptomban.
De tényleg, itthon kb. mennyibe kerül egy masszázs? (Lehet, hogy hülye kérdés, de tényleg nem értek hozzá.)
Vannak.
Egy jó masszőz bármilyen végtaggal képes csodát tenni, nem beszélve arról, amikor mozgásszervi problémát old meg olyankor, amikor az mindentudás széttárja a karját.
Masszázs hölgyeknek ingyen! Ha elfáradtál a munkában, ha egy kis testi-, lelki ellazulásra vágysz, s kedveled a kényeztetést, jelentkezz! Finom masszázzsal kedveskednék hölgyeknek (pihentető-, lazító-, kényeztető masszázs). Pusztán az élvezetért, ingyen! Szeretem csinálni! Várom leveled! masszirozok@freemail.hu
hat, egy csomo helyen massziroznak. amennyire en tudom, a furdokben a gyogymasszazs divik, ami atgyurja az egesz testet.
mostansag viszont egyre tobb helyen (leginkabb szepsegszalonokban) nyujtanak masszazst, mint szolgaltatast.
szvsz. valami termeszetgyogyaszati kozpontot probalnek ki, nyilvan elotte megerdeklodve,hogy ott milyen tipusu a masszazs.